הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט 185*5

תותח אחייי, העיקר עליי צעקו שם הבעלים שעשיתי רעש בדדליפט ולך לא אומרים כלום חחחחח
לגבי הטכניקה , חזה קצך יותר למעלה ולהיות יותר מכווץ

תותח אחייי, העיקר עליי צעקו שם הבעלים שעשיתי רעש בדדליפט ולך לא אומרים כלום חחחחח
כנראה לא היית מספיק חזק 😁

דווקא לא מסכים מה שאמרו מעלי. לא חושב שהחזה צריך להיות בחוץ, המנח של הגב עליון שלך ושל השכמות בסדר גמור.

מה שמפריע לי זה חוסר השימוש ברגליים. אתה מושך לחלוטין רק עם הגב. יש מעטים שזו הדרך שהם הכי חזקים, לרוב זה לא המצב. תוציא ברכיים קדימה ותדחוף את הרצפה תוך כדי (כמו לג פרס).

• פותח/ת השרשור
דווקא לא מסכים מה שאמרו מעלי. לא חושב שהחזה צריך להיות בחוץ, המנח של הגב עליון שלך ושל השכמות בסדר גמור.

מה שמפריע לי זה חוסר השימוש ברגליים. אתה מושך לחלוטין רק עם הגב. יש מעטים שזו הדרך שהם הכי חזקים, לרוב זה לא המצב. תוציא ברכיים קדימה ותדחוף את הרצפה תוך כדי (כמו לג פרס).

אני אנסה לתת דגש על זה בחימום שבוע הבא, נראה אם אני מרגיש הבדל, תודה.

שאדי הביא את המשטח הזה שישמש כמו במה בשביל שהוא יפסיק לצרוח עכשיו אין לו תירוצים כדי שלא נזרוק משקולות

אנטומית זה לא אפשרי, כי שום שריר בגב לא מבצע פשיטת ירך. ובטח שלא פשיטת ברך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית