עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנראה לא היית מספיק חזק 😁תותח אחייי, העיקר עליי צעקו שם הבעלים שעשיתי רעש בדדליפט ולך לא אומרים כלום חחחחח
לגבי הטכניקה , חזה קצך יותר למעלה ולהיות יותר מכווץ
דווקא לא מסכים מה שאמרו מעלי. לא חושב שהחזה צריך להיות בחוץ, המנח של הגב עליון שלך ושל השכמות בסדר גמור.
מה שמפריע לי זה חוסר השימוש ברגליים. אתה מושך לחלוטין רק עם הגב. יש מעטים שזו הדרך שהם הכי חזקים, לרוב זה לא המצב. תוציא ברכיים קדימה ותדחוף את הרצפה תוך כדי (כמו לג פרס).
חזק מאוד!
אני רואה זה ממש באופנה לתת חמישיות עם 185, מקווה שבקרוב אצליח גם
שאדי הביא את המשטח הזה שישמש כמו במה בשביל שהוא יפסיק לצרוח עכשיו אין לו תירוצים כדי שלא נזרוק משקולותתותח אחייי, העיקר עליי צעקו שם הבעלים שעשיתי רעש בדדליפט ולך לא אומרים כלום חחחחח
לגבי הטכניקה , חזה קצך יותר למעלה ולהיות יותר מכווץ
אנטומית זה לא אפשרי, כי שום שריר בגב לא מבצע פשיטת ירך. ובטח שלא פשיטת ברך.דווקא לא מסכים מה שאמרו מעלי. לא חושב שהחזה צריך להיות בחוץ, המנח של הגב עליון שלך ושל השכמות בסדר גמור.
מה שמפריע לי זה חוסר השימוש ברגליים. אתה מושך לחלוטין רק עם הגב. יש מעטים שזו הדרך שהם הכי חזקים, לרוב זה לא המצב. תוציא ברכיים קדימה ותדחוף את הרצפה תוך כדי (כמו לג פרס).