הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ INZER PR BELT

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
ראיתי את החגורה הזו באתר שלא אינזר,סוף החודש אני עומד להזמין חגורה ורצועות פרק כף יד ולשלוח בBUY2USA .
ראיתי שיש את החגורה שלהם עם פטנט רשום,יש בה ראצ'ט שמותח רצועה שמהדקת את החגורה,ככה שניתן לקבל את ההידוק הקל של המנוף אך בלי ההגבלה של ההיקף הקבוע.
מה יש לנכבדי הפורום לומר? המחיר,140 דולר לעומת 90 לחגורה רגילה.
Inzer Advance Designs: PR BELT™-A big step forward in Powerlifting Belts! For the first time ever a powerlifting belt provides you with the power to fit yourself differently each set, precisely how you need it.
עוד משהו ששווה להזמין מהאתר שלהם אם אני עושה משם כבר הזמנה?

כל מי שאני מכיר מבסוט לגמרי מהאינזר סינגל פרונג. חבל לדעתי לשים על זה 140$ כשהחגורה הסטנדרטית שלהם מעולה.

מתעסק עם ראצ'טים כל החיים בערך והם נתקעים המון, גם האיכותיים שבהם. לא הייתי רוצה להיתקע בתוך החגורה

יש סרטון די מפורסם של מישהו נתקע בה, ומכבי אש באים להציל אותו.

הרעיון מאחורי החגורה מעולה, אבל בפועל לא יצא לי לראות אף ליפטר משתמש בחגורה, אני מניח שזו סיבה מספקת לא לקנות אותה.

נראה פטנט מעניין, הם גם נותנים עליו שנתיים אחריות.
החסרון לעומת חגורה רגילה שאם משהו כן יתקלקל, יהיה לך מסובך לקבל שירות

ממש לא בעיה לחתוך אותה עם פציעה מינימלית ביותר.... נגיד במעבר השני להוציא אוויר ולהחזיק אותה באוויר או משהו כזה.. ברגע האמת כבר תמצא פיתרון:)

אם יש לך כסף לבזבז תוסיף כמה חולצות שלהם. הם אחלה.
ואין ממש סיבה לקנות את החגורה הזו. רגילה או לבר מספיק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית