הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלה-התייחסות החוק לסטרואידים

מצב
השרשור נעול

גיא18

משתמש מתחיל
55
6
נק' מוניטין:
6
55
6
שלום חבר'ה אשמח אם תדעו לענות לי על זה.
מה החוק לגבי שימוש אישי לגבי ייבוא ולגבי קנייה
מדילר
ובכלל,מה זה מוגדר? סם? תרופת מרשם? טסט למשל מוכרים בבית מרקחת אז אני מבין שזה תרופת מרשם אבל מה לגבי טרן ודיבול למשל?

ושאלת בונוס שתזכה את העונה בהמון הערכה וחיבה,מה היחס של הצבא לסטרואידים ולחיילים שמשתמשים?
תודה מראש חברים

מדילר
ובכלל,מה זה מוגדר? סם? תרופת מרשם? טסט למשל מוכרים בבית מרקחת אז אני מבין שזה תרופת מרשם אבל מה לגבי טרן ודיבול למשל?

ושאלת בונוס שתזכה את העונה בהמון הערכה וחיבה,מה היחס של הצבא לסטרואידים ולחיילים שמשתמשים?
תודה מראש חברים
אסור לקנות לא מדילר ולא בסופר פארם..אסור להשתמש..אסור לקבל בחינם..הצבא לא אוהב סטרואידים, לא אוהב חיילים שמשתמשים
והתופעות לוואי מאוד אוהבות צעירים טיפשים שמחפשים להרוס לעצמם את החיים..

עזוב אותך ילד..
תסיים שירות צבאי..תתבגר קצת ותלמד מה הם סטרואידים אנאבוליים (לא מבחינת החוק) מה ההשלכות של שימוש לא מושכל ואם אתה בכלל צריך את זה ואחרי זה תבוא עם שאלות יותר רציניות כדי שיהיה אפשר להתייחס אליך יותר ברצינות

מדילר

תודה מראש חברים
כל החומרים שציינת בפקודת הרוקחות. ז"א ששימוש אישי יתאפשר אך ורק אם הוענק מרשם או על בסיס הצהרה.
דילרים כמובן מבצעים עבירת מס מאחר והם מוכרים מוצר שאין ביכולתם לדווח לגביו.
הצבא מתייחס למזריקים כאל קוקסינליים פתטיים, לא נותן להם במות להופיע וזורק אותם לטירונות וקדרים.

• פותח/ת השרשור
כל החומרים שציינת בפקודת הרוקחות. ז"א ששימוש אישי יתאפשר אך ורק אם הוענק מרשם או על בסיס הצהרה.
דילרים כמובן מבצעים עבירת מס מאחר והם מוכרים מוצר שאין ביכולתם לדווח לגביו.
הצבא מתייחס למזריקים כאל קוקסינליים פתטיים, לא נותן להם במות להופיע וזורק אותם לטירונות וקדרים.

תודה על התשובה,אני אחרוג מהנושא קצת לשאלה אחרת
אם אתה אומר שכל החומרים שציינתי הם בפקודת הרוקחות אז אני מסיק שבכולם משתמשים בתחום הרפואה. למה צריך כלכך הרבה סוגי סטרואידים? בסופו של דבר הרבה מהם פועלים על אותו עקרון ומראים תוצאות דומות(בתחום הרפואה)
ועכשיו בחזרה לחוק,ייבוא אישי של אבקה להכנה בבית,מה אומר החוק לגבי זה?יש פה עבירה כלשהי?
ובקשר לצבא,התכוונתי במהלך שירות סדיר,יכולות להיות בעיות?
תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אסור לקנות לא מדילר ולא בסופר פארם..אסור להשתמש..אסור לקבל בחינם..הצבא לא אוהב סטרואידים, לא אוהב חיילים שמשתמשים
והתופעות לוואי מאוד אוהבות צעירים טיפשים שמחפשים להרוס לעצמם את החיים..

עזוב אותך ילד..
תסיים שירות צבאי..תתבגר קצת ותלמד מה הם סטרואידים אנאבוליים (לא מבחינת החוק) מה ההשלכות של שימוש לא מושכל ואם אתה בכלל צריך את זה ואחרי זה תבוא עם שאלות יותר רציניות כדי שיהיה אפשר להתייחס אליך יותר ברצינות

למדתי המון על סטרואידים בחצי שנה האחרונה,במקרה הזה אני מבין אוצך שהשאלות יצאו מפגרות.אבל גם במקרה הזה,אני לומד, לא מתכוון להשתמש כרגע.לפחות לא לפני גיל 21 ישלי לפחות עוד 10-15 קילו טבעי
מודה לך על התשובה והדאגה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית