הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון DL PR 182.5kgx5

לירן

משתמש קבוע
1,149
480
נק' מוניטין:
3,933
1,149
480
Iron Core

נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting

כל הכבוד על המשקל אבל רעיון מצוין לא הייתי קורא לזה. המשקל עלה ויפה אבל הטכניקה הייתה גרועה וזה במילה יפה. ממליץ לך להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה. אם תמשיך לעבוד ככה אתה עלול להפצע.
הוא לפני תחרות

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל אבל רעיון מצוין לא הייתי קורא לזה. המשקל עלה ויפה אבל הטכניקה הייתה גרועה וזה במילה יפה. ממליץ לך להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה. אם תמשיך לעבוד ככה אתה עלול להפצע.
לא הייתי אומר טכניקה גרועה
בעיקר לא ב3 חזרות הראשונות ובכל מקרה כמו שאופק אמר זה היה דדליפט אחרון לפני התחרות

לא הייתי אומר טכניקה גרועה
בעיקר לא ב3 חזרות הראשונות ובכל מקרה כמו שאופק אמר זה היה דדליפט אחרון לפני התחרות
עברתי על הסרטון עוד פעם ב0.5 ואתה צודק שהטכניקה לא נוראה. הבעיה העיקרית היא שאתה מאבד לגמרי כיווץ בשכמות ולא שולט בגב העליון, אבל לפי מה שיצא לי לקרוא זאת לא בעיה רצינית והיא קוראת להרבה מאוד מתאמנים במשקלים כבדים.

עברתי על הסרטון עוד פעם ב0.5 ואתה צודק שהטכניקה לא נוראה. הבעיה העיקרית היא שאתה מאבד לגמרי כיווץ בשכמות ולא שולט בגב העליון, אבל לפי מה שיצא לי לקרוא זאת לא בעיה רצינית והיא קוראת להרבה מאוד מתאמנים במשקלים כבדים.
כיווץ בשכמות או קירוב שכמות, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בדדליפט.

טכניקה מעולה לירן,
עבדת יפה ותותחי.

• פותח/ת השרשור

טכניקה מעולה לירן,
עבדת יפה ותותחי.
מלך 🙌
אי אפשר לתאר כמה התמיכה באימונים עוזרת..כבר באימון הקודם הרגשתי שבחיים לא היה לי את החמישית בלי הצעקות ובאימון הזה בכלל אין מילים תוספת של 5 קילו והיה נראה יותר קל

עברתי על הCUE של הCHEST UP בפרק דדליפט בSS וריפטו כתב בדיוק את מה שאתה אמרת. לא מאמין ששכחתי את זה, תודה על התיקון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית