נשאר עוד דדליפט אחד כבד לפני התחרות ב10.12
פעם אחרונה שנתתי את המשקל הזה זה היה בהכנה של התחרות הקודמת והיה ל2 חזרות
בחזרה הרביעית הייתי בטוח כמעט לגמרי שהחמישית לא עולה, החלטתי בכל זאת להילחם והרבה תודה לאושר שגם לא ויתר לי:)
@PowerLifting
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל שאין זכויות יוצרים על צמד המילים הזה.קל אחושרמוטה.
הוא לפני תחרותכל הכבוד על המשקל אבל רעיון מצוין לא הייתי קורא לזה. המשקל עלה ויפה אבל הטכניקה הייתה גרועה וזה במילה יפה. ממליץ לך להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה. אם תמשיך לעבוד ככה אתה עלול להפצע.
לא הייתי אומר טכניקה גרועהכל הכבוד על המשקל אבל רעיון מצוין לא הייתי קורא לזה. המשקל עלה ויפה אבל הטכניקה הייתה גרועה וזה במילה יפה. ממליץ לך להוריד משקל ולעבוד על הטכניקה. אם תמשיך לעבוד ככה אתה עלול להפצע.
עברתי על הסרטון עוד פעם ב0.5 ואתה צודק שהטכניקה לא נוראה. הבעיה העיקרית היא שאתה מאבד לגמרי כיווץ בשכמות ולא שולט בגב העליון, אבל לפי מה שיצא לי לקרוא זאת לא בעיה רצינית והיא קוראת להרבה מאוד מתאמנים במשקלים כבדים.לא הייתי אומר טכניקה גרועה
בעיקר לא ב3 חזרות הראשונות ובכל מקרה כמו שאופק אמר זה היה דדליפט אחרון לפני התחרות
כיווץ בשכמות או קירוב שכמות, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בדדליפט.עברתי על הסרטון עוד פעם ב0.5 ואתה צודק שהטכניקה לא נוראה. הבעיה העיקרית היא שאתה מאבד לגמרי כיווץ בשכמות ולא שולט בגב העליון, אבל לפי מה שיצא לי לקרוא זאת לא בעיה רצינית והיא קוראת להרבה מאוד מתאמנים במשקלים כבדים.
מלך 🙌כיווץ בשכמות או קירוב שכמות, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בדדליפט.
טכניקה מעולה לירן,
עבדת יפה ותותחי.
עברתי על הCUE של הCHEST UP בפרק דדליפט בSS וריפטו כתב בדיוק את מה שאתה אמרת. לא מאמין ששכחתי את זה, תודה על התיקון 😃כיווץ בשכמות או קירוב שכמות, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות בדדליפט.