הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך האומגה 3

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
קניתי אומגה 3

Natrol, Omega-3 Fish Oil, Lemon Flavor, 1000 mg, 150 Softgels

מצאתי במחיר טוב פשוט..אני צריך לקחת אומנם 6 קפסולות ביום אבל זה בטעם לימון מה אכפת לי.

הבנתי שאם אין בו תוספת ויטמין E, אז בעצם השמן בפנים יתחמצן ולכן זה פשוט לא יעיל.

ובכללי, איך הוא?

בעיקרון לפי EPA DHA כן זה 6 כדורים.
לגבי אם הוא טוב או לא אף אחד לא יוכל להגיד לך כי אני מניח שאף אחד לא עשה לו בדיקת מעבדה.

אבל..קשה להתעלם מהעובדה שהוא מכיל 1גרם של אומגה ומתוכם 300 שהם חיוניים.שיקול שלך

• פותח/ת השרשור
בעיקרון לפי EPA DHA כן זה 6 כדורים.
לגבי אם הוא טוב או לא אף אחד לא יוכל להגיד לך כי אני מניח שאף אחד לא עשה לו בדיקת מעבדה.

אבל..קשה להתעלם מהעובדה שהוא מכיל 1גרם של אומגה ומתוכם 300 שהם חיוניים.שיקול שלך
החברה הזאת מוכרת, מדובר בחברת תרופות ותוספי תזונה אמינה.
עכשיו, מבחינת EPA\DHA הכל בסדר.
מה אומר ה-1 גרם של אומגה כשה-300 הם חיונים? מזיק משהו? הרי זה בטח שמן דגים או ALA..

על הפנים! אני הזמנתי ממקום כלשהו(אסור לדבר עליו פה) כדור של 2200 מ"ג בטעם תות
שמביא לי במנת כדור אחת EPA 800 ו DHA 400, כך שמבחינת הערכים אני צריך לקחת 2 כדורים ביום ואני מסודר.
אתה צריך לקחת 6 וזה פשוט מייגע לקחת כמות כזאת ביום.
גם בעייתי לקחת את זה ב3 ארוחות כי בסופו של דבר אתה מתחיל לשכוח.
ממליץ לך פעם הבאה לחפש כדור קצת יותר יקר עם כמויות יותר גדולות של EPA וDHA כגון
Mega EFA-D3 Omega-3 EPA & DHA
כמו שאני רכשתי

• פותח/ת השרשור
על הפנים! אני הזמנתי ממקום כלשהו(אסור לדבר עליו פה) כדור של 2200 מ"ג בטעם תות
שמביא לי במנת כדור אחת EPA 800 ו DHA 400, כך שמבחינת הערכים אני צריך לקחת 2 כדורים ביום ואני מסודר.
אתה צריך לקחת 6 וזה פשוט מייגע לקחת כמות כזאת ביום.
גם בעייתי לקחת את זה ב3 ארוחות כי בסופו של דבר אתה מתחיל לשכוח.
ממליץ לך פעם הבאה לחפש כדור קצת יותר יקר עם כמויות יותר גדולות של EPA וDHA כגון
Mega EFA-D3 Omega-3 EPA & DHA
כמו שאני רכשתי
אחי, אני לא צריך לחלק ב-3 ארוחות. עזוב את זה שהאומגה 3 שקניתי יש לה טעם לימון נהדר ולכן 6 כדורים זה ממש לא ביג דיל...
עדיין לא סיפרת לי למה מה שקניתי על הפנים.

אני לא דיברתי על האיכות, אני דיברתי רק על הכמות.
אם אתה מסוגל לבלוע כל כך הרבה כדורים בארוחה אחת אין שום בעיה.
רק שאני חושב שבכדור שיש בו 1000 מ"ג, שהוא גם ככה לא קל לבליעה בגלל הגודל ,צריך להיות בו לפחות 400 EPA ו200 DHA.
ובכדור שלך יש אולי חצי מזה. חוץ מזה אין שום בעיה, אני למשל מעדיף לשלם עוד טיפה כסף רק להפחית את כמות הבליעות שלי ליום שגם ככה מייגע.
לבלוע 6 כדורים למשך תקופה ארוכה מצריכה הרבה התמדה ומוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
אני לא דיברתי על האיכות, אני דיברתי רק על הכמות.
אם אתה מסוגל לבלוע כל כך הרבה כדורים בארוחה אחת אין שום בעיה.
רק שאני חושב שבכדור שיש בו 1000 מ"ג, שהוא גם ככה לא קל לבליעה בגלל הגודל ,צריך להיות בו לפחות 400 EPA ו200 DHA.
ובכדור שלך יש אולי חצי מזה. חוץ מזה אין שום בעיה, אני למשל מעדיף לשלם עוד טיפה כסף רק להפחית את כמות הבליעות שלי ליום שגם ככה מייגע.
לבלוע 6 כדורים למשך תקופה ארוכה מצריכה הרבה התמדה ומוטיבציה.
אחי העיקרון שבגללו בחרתי את הכדורים האלה מאוד פשוט. הם לא לבליעה
קפסולת ג'ל בטעם לימון. ללעיסה או מציצה.

וכמה זמן אתה חושב שתשרוד בלמצוץ/ללעוס 6 כדורים ביום.?
שבוע שבועיים שלוש ואז בום תשכח. שבוע תחזור לעוד שבוע תשכח לחודש תחזור לעוד שבוע ואז בום שכחת מהכדורים לגמריי שהם קיימים.

• פותח/ת השרשור
וכמה זמן אתה חושב שתשרוד בלמצוץ/ללעוס 6 כדורים ביום.?
שבוע שבועיים שלוש ואז בום תשכח. שבוע תחזור לעוד שבוע תשכח לחודש תחזור לעוד שבוע ואז בום שכחת מהכדורים לגמריי שהם קיימים.
לא יודע מה איתך.
אני לא שוכח דברים כאלה.
אני קם בבוקר ודבר ראשון שעושה לוקח אותם. מניסיון, לוקח כבר 3 שנים ריטלין כל בוקר מחדש ומעולם לא שכחתי.

לא יודע מה איתך.
אני לא שוכח דברים כאלה.
אני קם בבוקר ודבר ראשון שעושה לוקח אותם. מניסיון, לוקח כבר 3 שנים ריטלין כל בוקר מחדש ומעולם לא שכחתי.
אבל כדור ריטלין אתה בולע אחד ונגמר הסיפור, אומגה 3 אתה צריך למצוץ ללעוס וכל דבר כזה לוקח בין 2-4 דקות.
תחשוב מה יקרה שיהיה לך עבודה בבוקר? בקושי לקרונפלקס עם הכדור ריטלין יש לך זמן ,אז עכשיו להוסיף עוד 6 כדורים?

• פותח/ת השרשור
אבל כדור ריטלין אתה בולע אחד ונגמר הסיפור, אומגה 3 אתה צריך למצוץ ללעוס וכל דבר כזה לוקח בין 2-4 דקות.
תחשוב מה יקרה שיהיה לך עבודה בבוקר? בקושי לקרונפלקס עם הכדור ריטלין יש לך זמן ,אז עכשיו להוסיף עוד 6 כדורים?
חחחח עבודה.
באמת לא צריך לדון בזה, בקטע של לקחת אותם אין לי בעיה. פשוט לבלוע זה באמת בעייתי בשבילי.
מה שמשנה לי זה האיכות של הכדור הזה לא יותר.

הבנתי, אם ככה אז האיכות שלו היא כמו כל חברה שיש סך הכל אומגה 3 .
בכל מקרה אני מקווה שהבנת מה אני ניסיתי להבהיר. יכול להיות שתתצליח לקחת את המינון במשך תקופה , אבל בתאכלס הקשת לעצמך את החיים.
אני הייתי מוכר אם הוא עדיין לא פתוח, ואם כבר פתחת אז סיים את הכדורים ותיקנה פעם הבאה קפסולות יותר מרוכזות ב DHA וDFA.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אם ככה אז האיכות שלו היא כמו כל חברה שיש סך הכל אומגה 3 .
בכל מקרה אני מקווה שהבנת מה אני ניסיתי להבהיר. יכול להיות שתתצליח לקחת את המינון במשך תקופה , אבל בתאכלס הקשת לעצמך את החיים.
אני הייתי מוכר אם הוא עדיין לא פתוח, ואם כבר פתחת אז סיים את הכדורים ותיקנה פעם הבאה קפסולות יותר מרוכזות ב DHA וDFA.
הקשתי לעצמי את החיים חחח
שמע, 6 כדורים שאפשר ללעוס בקלות על הבוקר זה בת'כלס בול 2 דקות.
יותר מקשה לי את החיים ההפרעות קשב וריכוז שלי, שנגרמות מחוסר איזון טוטאלי בין אומגה 3,6,9
זה השקעה למען תוצאה. עזוב את זה שאומגה 3 בריא מאוד לכל מערכות הגוף בלי קשר..
אחרי חודש וחצי-חודשיים של לקיחת אומגה 3 במינון נכון, אני יכול להפסיק עם ריטלין.

יותר מקשה לי את החיים ההפרעות קשב וריכוז שלי, שנגרמות מחוסר איזון טוטאלי בין אומגה 3,6,9
זה השקעה למען תוצאה. עזוב את זה שאומגה 3 בריא מאוד לכל מערכות הגוף בלי קשר..
ואללה תאמין לי שזאת הסיבה העיקרית שהתחלתי לקחת אומגה 3. אגב זה גם מוריד דיכאון הבנתי

שאני אבין: אתה לוקח אומגה-3 והפסקת עם הריטלין בלי להרע את מצב הפרעת הקשב שלך, או שאתה מדבר כאן על מה שיקרה בעתיד?

• פותח/ת השרשור
שאני אבין: אתה לוקח אומגה-3 והפסקת עם הריטלין בלי להרע את מצב הפרעת הקשב שלך, או שאתה מדבר כאן על מה שיקרה בעתיד?
זה כבר קרה. פשוט נגמר לי האומגה 3 ושוב חזרתי לריטלין...

אז רוצה לחזור לאומגה 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית