הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון נתקל בבעיות

sheldmor

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם!
אני בחור בן 29 שמתאמן כמעט 7 שנים לאחרונה החלטתי אחרי התלבטויות רבות להתחיל סייקל
פניתי לחבר קרוב שלי שבזה הוא עוסק ובהדרכה שלו התחלתי את הסייקל הראשון ( יש לציין שאני לא משלם לו על הסייקל אז ענייני רווח הם לא רלוונטים)
התחלתי עם חומר 400 שנקרא טייגר ובא באמפולה
הזרקתי את החומר הזה פעמיים בשבוע בשילוב עם די בול כתום של MED TECH
10מ"ג 4 כדורים ביום
יומיים אחרי ההזרקה הראשונה נפיחות באיזור הזריקה וכאבים כאילו נתפס השריר.
הגיע לרמה שאני מתאמץ להתלבש ולצאת מהמיטה אפילו לנהוג באוטו.
הזרקות בוצעו כל שני בלילה ושישי בבוקר סהכ שבועיים
שבכל הזרקה אני מחליף צד באיזור הישבן על מנת לא שהצד השני יבריא
כעבור כמה ימים של סייקל התחילה חולשה כללית חום וחוסר תאבון
יש לומר שמשכתי את עצמי למכון במשך אותו זמן כדי להתאמן
לא הרגשתי שינוי בעוצה או במשקלים נהפוכו היא ירדה...
אחרי שבועיים כבר לא יכולתי יותר מרוב כאבים באיזורי ההזרקות והחלטנו לרדת ב "כוח" לסייקל קצר כמו שהוא קורא לא של MED TECH שנמצא בבקבובון שכל בקבובון מכיל 10 זריקות ולעבור לדי בול לב כחול.
אתמול הייתה הזריקה הראשונה והיום שוב התעוררתי עם חום והרגשת חולשה וכאבי תופת באיזור ההזרקה ונפיחות.
לא יודע מה לעשות.. אני ממש מיואש כבר הכאבים לא שווים את זה..
השאלה שלי אם זה רק הגוף שמתרגל או שפשוט סייקל זה משהו שלא מתאים לי.
יש לציין שלא הזרקתי לבד והוא מזריק לי כל פעם...
השבוע זה השבוע השלישי של הסייקל.
תודה מראש

תפסיק,קח מספיק חלבון וקראטין תישן ותתאמן חזק זב מספיק,אחרי 7שנים אני מתרא לעצמי שאתה נראה מעולה ,לא צריך להיות חזיר!

שלום לכולם!
אני בחור בן 29 שמתאמן כמעט 7 שנים לאחרונה החלטתי אחרי התלבטויות רבות להתחיל סייקל
פניתי לחבר קרוב שלי שבזה הוא עוסק ובהדרכה שלו התחלתי את הסייקל הראשון ( יש לציין שאני לא משלם לו על הסייקל אז ענייני רווח הם לא רלוונטים)
התחלתי עם חומר 400 שנקרא טייגר ובא באמפולה
הזרקתי את החומר הזה פעמיים בשבוע בשילוב עם די בול כתום של MED TECH
10מ"ג 4 כדורים ביום
יומיים אחרי ההזרקה הראשונה נפיחות באיזור הזריקה וכאבים כאילו נתפס השריר.
הגיע לרמה שאני מתאמץ להתלבש ולצאת מהמיטה אפילו לנהוג באוטו.
הזרקות בוצעו כל שני בלילה ושישי בבוקר סהכ שבועיים
שבכל הזרקה אני מחליף צד באיזור הישבן על מנת לא שהצד השני יבריא
כעבור כמה ימים של סייקל התחילה חולשה כללית חום וחוסר תאבון
יש לומר שמשכתי את עצמי למכון במשך אותו זמן כדי להתאמן
לא הרגשתי שינוי בעוצה או במשקלים נהפוכו היא ירדה...
אחרי שבועיים כבר לא יכולתי יותר מרוב כאבים באיזורי ההזרקות והחלטנו לרדת ב "כוח" לסייקל קצר כמו שהוא קורא לא של MED TECH שנמצא בבקבובון שכל בקבובון מכיל 10 זריקות ולעבור לדי בול לב כחול.
אתמול הייתה הזריקה הראשונה והיום שוב התעוררתי עם חום והרגשת חולשה וכאבי תופת באיזור ההזרקה ונפיחות.
לא יודע מה לעשות.. אני ממש מיואש כבר הכאבים לא שווים את זה..
השאלה שלי אם זה רק הגוף שמתרגל או שפשוט סייקל זה משהו שלא מתאים לי.
יש לציין שלא הזרקתי לבד והוא מזריק לי כל פעם...
השבוע זה השבוע השלישי של הסייקל.
תודה מראש
בהנחה שהחבר יודע להזריק (אני משוכנע שכן) החומרים שקיבלת לא טובים!!!
אני מנחש שמי שהביא לך אותם הוא החבר...אז לא ברור לי למה אתה קובע נחרצות שאין פה אינטרס כלכלי.
חומר שעשוי בצורה טובה לא גורם לא לחולשה לא לכאבים ולא לחום!!!!

אם היית טורח ללמוד את עולם האנאבולים ולהבין משהו על אופן היצור המחתרתי וממה צריך וכדאי להיזהר סביר להניח שהסיכוי שהיית נופל על חומרים שעשויים בצורה כל כך מרושלת היה פוחת משמעותית

אפילו לקרוא לחומרים בשמם אתה לא יודע(אין חומר שנקרא 400!!)מה שנקרא "שיש חבר שדוחק 170 קילו חזה עם מוט מי צריך שכל..."

עצתי לך..סיים את הסייקל מייד..תן נשיקה וחיבוק אוהב לחבר התומך ותכין שיעורי בית (יש לך הרבה מה ללמוד..כדי שלסייקל הבא תגיע חכם ומוכן יותר..)

תתחיל בזה
מידע - Q&A חומרים אנבוליים

נערך לאחרונה:
98% מדווחים על כאבים בזמן הסייקל זאת לא הנקודה,הבנאדם סובל בצורה יוצאת דופן המצב יכול רק להידרדר,לדעתי

98% מדווחים על כאבים בזמן הסייקל זאת לא הנקודה,הבנאדם סובל בצורה יוצאת דופן המצב יכול רק להידרדר,לדעתי
גם הבנת הנקרא שלך עשויה להידרדר לקרקעית הבוצית אם הבנת בדרך לא דרך ש98% מהמשתמשים סובלים מכאבים במהלך השימוש.
תתאפס על עצמך..חבר

• פותח/ת השרשור
החבר שנותן לי את החומרים הןא דמות מאוד ידועה בעולם הפיטנס הישראלי
החומרים שהוא נתן לי אלה אותם חומרים שחברים שלי משתמשים בלי בעיה
ואפילו הזרקנו כמה פעמים יחד
הוא לא מרוויח עלי כי אני מקבל ממנו את כל הסייקל ללא עלות
וכשבאתי אליו עם הכאבים הןא החליף לי את הכול
ל med tech
מחר אני אפרסם פה את התמונות של מה שיש לי
תודה מראש

לא מרוויח עלי כי אני מקבל ממנו את כל הסייקל ללא עלות
הוא משלם לך על החומרים??
אני מניח שלא...
וכשבאתי אליו עם הכאבים הןא החליף לי את הכול
ל med tech
אם הבעיה אצלך ולא בחומרים אז למה הוא החליף לך?? מענין!

טייגר ומדיטק הן חברות UG תאילנדיות... לא בהכרח מה שיש לך ביד מיוצר בתאילנד מהסיבה הפשוטה שהרבה מזייפים גם בארץ ומדביקים על ויאלים סטיקרים של חברות מחו"ל, זה שרשום על הויאל מדיטק לא אומר בהכרח שהמוצר יוצר ע"י החברה..😉 ככה זה ב UG

למדיטק יש אתר רשמי ויש להם קודים על כל המוצרים שלהם!! אתה יכול להיכנס לאתר ולבדוק אם החומר שקיבלת מקורי או זיוף
אם המדיטק מקורי אז לא אמורות להיות בעיות של כאבים

כאשר ישנן תופעות של תחושת חולי,חולשה, עייפות לאחר כל זריקה וכאבי תופת ונפיחות באזור ההזרקה אז הבעיה מאוד קלה ל'אבחון' !!
שלא יספרו לך סיפורים....אל תמשיך להזריק לעולם מויאל שגורם לך לשלושת התופעות האלה!

אגב...אני לא אומר בהכרח שהחבר שלך דפק אותך ביודעין... כי הרי (כנראה) גם הוא קונה את הויאלים האלה וסביר להניח שהוא נדפק בעצמו ומסיבות שלו לא משתף אותך בזה....
מה שבטוח זה שאין כמו לדעת ולהבין לבד,,, אני כבר נפגשתי עם יותר מדמות אחת מוכרת שחוץ משרירים מרשימים ותמונות של פוזינג על הקיר לא גיליתי אצלהם ידע מרשים במיוחד...בעדינות..לכן לדעתי גם שנעזרים בחבר'ה כאלה תמיד כדאי לדעת ולשאול שאלות ולא להיות ראש קטן

נערך לאחרונה:
תפסיק את הסייקל לאלתר

אם אתה אחרי שבועיים וזה סייקל ראשון אז סביר להניח שהכל בסדר ואתה תתאושש מהר

• פותח/ת השרשור
הנה תמונות של החומרים שאצלי

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 68.1 · צפיות: 193
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 82.4 · צפיות: 203
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 92.4 · צפיות: 217
החליף לך לפרופיונט הג'וקר כדי לנסות ולהציל את הסייקל..
  1. תבדוק קודים באתר ואם זה זיוף תחזיר לו ותבקש כסף בחזרה (אז אולי אפשר יהיה לבחון מה מידת החברות ביניכם), אם החומר מקורי לא אמורות להיות תפועות כאב מיוחדות, בטח לא חולשה ותחושת חולי
  2. אסטרים קצרים כמו זה שקיבלת באופן כללי לא מומלצים בסייקל ראשון..וישנה רגישות גדולה יותר באזור ההזרקה מאשר באסטר ארוך מכיוון שכמות גדולה יותר של חומר פעיל משתחררת בזמן קצר יותר, גם תדירות ההזרקה בעייתית,פחות מ3 הזרקות בשבוע לא יעשו לך הרבה
  3. אני לא יודע עד כמה "הדמות המוכרת" מכירה בחשיבות של H.C.G במהלך השימוש וב P.C.T לאחר מכן..אם לא שמעת על זה ממנו עד היום כדאי לך אולי לחפש חבר חדש

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות
שוב אני אחדד את מה שאמרתי
אני לא משלם לו על הסייקל
כל התהליך הזה בחינם
בדקתי את הקודים באתר והכול תקין
גם של הדיבול הכתום

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 29.6 · צפיות: 189
  • image.jpeg
    image.jpeg
    KB 34.9 · צפיות: 183
אם קיבלת חומרים של מדיטק מקורי בחינם וזה לא בא בתמורה למשהו שאולי אנחנו לא יודעים עליו אז בהחלט מדובר בל"ו צדיק...(הוא לא מקבל מדיטק מקורי בחינם!!! תהיה בטוח) אשמח להכיר אותו באופן אישי..מחפש לשדרג את איכות החברים שלי

אני אחזור על שאלתי גם אם אתה לא ממש אוהב להתעסק במה שלא מעניין אותך
אני לא יודע עד כמה "הדמות המוכרת" מכירה בחשיבות של H.C.G במהלך השימוש וב P.C.T לאחר מכן..שמעת על זה ממנו ??

אתה יודע שפרופיונט צריך להזריק 3 פעמים בשבוע??

לא ראיתי בתמונות נפיחות יוצאת דופן..על מה ההיסטריה בדיוק?? תסביר

הרבה מתלוננים על התופעות לוואי שהמשתמש התלונן מטייגר . ולא מדבר פה על אנשים בארץ אלא בחול . חח וחוץ מיזה שמה שהחליף לך מדיטק זה זיוף אחד גדול ואני מאמין גם שטייגר . שני החברות הללו זה שיתוק כמו נובה פארם . מסקנה , מה שבא בחינם עולה ביוקר

כנראה חיפשו עכבר מעבדות...

בכל מקרה.. תדע להבא לקנות רק אמפולות.

תברר על דילר ששמו הולך לפניו, שלא יהיו ספקות. ותקנה, כמה שיעלה יעלה.

מדובר בבריאות שלך

• פותח/ת השרשור
הבחור שהביא לי את החומרים
זה חבר מאוד מאוד קרוב
מעורבים גם ברמה העסקית
כן קיבלתי בחינם הכול אין לי שום סיבה לשקר
ואני מודע לזה שהחומר עולה לו כסף
הוא דיבר איתי על ה pct לא על ה hcg
התמונה ששלחתי היא תמונה עדכנית מהיום
ההזרקה האחרונה בוצעה בשלישי ואחריה הפסקתי

היה לי כמו גוש בשריר כאבי תופת
לא יכול לשבת על המקום להתכופף או לשים מכנסיים
כעבור כמה ימים זה עובר
שוב אני לא משחרר יותר מדי מידע על הבחור
אני כמעט בטוח שכולכם מכירים אותו

הבחור הנ״ל הוא דילר מאוד ידוע של החומרים האלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית