הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון נתקל בבעיות

sheldmor

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם!
אני בחור בן 29 שמתאמן כמעט 7 שנים לאחרונה החלטתי אחרי התלבטויות רבות להתחיל סייקל
פניתי לחבר קרוב שלי שבזה הוא עוסק ובהדרכה שלו התחלתי את הסייקל הראשון ( יש לציין שאני לא משלם לו על הסייקל אז ענייני רווח הם לא רלוונטים)
התחלתי עם חומר 400 שנקרא טייגר ובא באמפולה
הזרקתי את החומר הזה פעמיים בשבוע בשילוב עם די בול כתום של MED TECH
10מ"ג 4 כדורים ביום
יומיים אחרי ההזרקה הראשונה נפיחות באיזור הזריקה וכאבים כאילו נתפס השריר.
הגיע לרמה שאני מתאמץ להתלבש ולצאת מהמיטה אפילו לנהוג באוטו.
הזרקות בוצעו כל שני בלילה ושישי בבוקר סהכ שבועיים
שבכל הזרקה אני מחליף צד באיזור הישבן על מנת לא שהצד השני יבריא
כעבור כמה ימים של סייקל התחילה חולשה כללית חום וחוסר תאבון
יש לומר שמשכתי את עצמי למכון במשך אותו זמן כדי להתאמן
לא הרגשתי שינוי בעוצה או במשקלים נהפוכו היא ירדה...
אחרי שבועיים כבר לא יכולתי יותר מרוב כאבים באיזורי ההזרקות והחלטנו לרדת ב "כוח" לסייקל קצר כמו שהוא קורא לא של MED TECH שנמצא בבקבובון שכל בקבובון מכיל 10 זריקות ולעבור לדי בול לב כחול.
אתמול הייתה הזריקה הראשונה והיום שוב התעוררתי עם חום והרגשת חולשה וכאבי תופת באיזור ההזרקה ונפיחות.
לא יודע מה לעשות.. אני ממש מיואש כבר הכאבים לא שווים את זה..
השאלה שלי אם זה רק הגוף שמתרגל או שפשוט סייקל זה משהו שלא מתאים לי.
יש לציין שלא הזרקתי לבד והוא מזריק לי כל פעם...
השבוע זה השבוע השלישי של הסייקל.
תודה מראש

הבחור שהביא לי את החומרים
זה חבר מאוד מאוד קרוב
מעורבים גם ברמה העסקית
כן קיבלתי בחינם הכול אין לי שום סיבה לשקר
ואני מודע לזה שהחומר עולה לו כסף
הוא דיבר איתי על ה pct לא על ה hcg
התמונה ששלחתי היא תמונה עדכנית מהיום
ההזרקה האחרונה בוצעה בשלישי ואחריה הפסקתי

היה לי כמו גוש בשריר כאבי תופת
לא יכול לשבת על המקום להתכופף או לשים מכנסיים
כעבור כמה ימים זה עובר
שוב אני לא משחרר יותר מדי מידע על הבחור
אני כמעט בטוח שכולכם מכירים אותו

כנראה הוא תכנן לי את HCG עם ה PCT
בכל מקרה, אתה רק אחרי 4 זריקות, תפסיק את הסייקל לאלתר.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי במידה והפסקתי מתי אפשר לנסות שוב?
האם יש מצב שאני אלרגי למשהו בחומר?
האם אפשר לעבור לסייקל אוראלי בלבד על כל המשתמע מכך?
שוב תודה מראש על התגובות

השאלה שלי במידה והפסקתי מתי אפשר לנסות שוב?
האם יש מצב שאני אלרגי למשהו בחומר?
האם אפשר לעבור לסייקל אוראלי בלבד על כל המשתמע מכך?
שוב תודה מראש על התגובות

בעקרון, אם זה סייקל ראשון שלך ולקחת אותו רק שבועיים אתה אמור להתאושש די מהר ואז להתחיל סייקל חדש.
בכל מקרה, לפני הסייקל תעשה בדיקת דם
ולא, אתה לא יכול לעבור לסייקל אוראלי בלבד. תקרא את הנעוצים

היה לי כמו גוש בשריר כאבי תופת
לא יכול לשבת על המקום להתכופף או לשים מכנסיים
כעבור כמה ימים זה עובר
שוב אני לא משחרר יותר מדי מידע על הבחור
אני כמעט בטוח שכולכם מכירים אותו
  1. אם זה המצב אז תפסיק.
  2. מוזר..לא אמורות להיות בעיות כאלה מדיטק מקורי אבל אם יש אז החומר שקיבלת לא טוב! אין פה שאלה בכלל!!
  3. לא מכיר דילר שמפיץ אותם בארץ...אבל הבנתי שהם חיפשו כזה... כנראה מצאו...חחח
  4. הבעיה בחומר..יצא להם באצ' לא טוב..על חומר טוב לא יהיו לך בעיות
  5. תפסיק את הסייקל...אין צורך בPCT תתאושש לבד
  6. בסייקל הבא לך על חברות אחרות..תוכל לקרוא המלצות על חברות טובות גם כאן בפורום ולך על אסטרים ארוכים (אנטט המומלץ ביותר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על כל התגובות... הפסקתי עם הסייקל... אנסה שוב בעוד חודש ואראה אם הבעיה זה אני או החומר... ועוד שאלה יש מצב שהשימוש שלי בתרופה פרופסיה מתנגש עם הסייקל?

תודה על כל התגובות... הפסקתי עם הסייקל... אנסה שוב בעוד חודש ואראה אם הבעיה זה אני או החומר... ועוד שאלה יש מצב שהשימוש שלי בתרופה פרופסיה מתנגש עם הסייקל?
מה יש הדמות המוכרת לא יודע להגיד לך?? (אגב שאלתי אותך בפרטי משהו)
כבר הסברנו לך יותר מפעם אחת שזה לא הרצפה עקומה..החומר שקיבלת לא יודע לרקוד!
אבל מה זה משנה... כשכלכך מאמינים בבנאדם שיודע אז תהליך השכנוע העצמי הוא הליך פסיכולוגי מתבקש

קראתי בעיון את הבעיה או הבעיות שהעלית.
אני אחרי סייקל מסה ראשון מלא (דליתי ים רשמים ומידע מעופר המלך פה! BigOfer)
אני מתאמן 4 שנים, שנתיים מהם על השעון כמו מטורף (מ 28 אחוז שומן ל 12.5 ~) ועכשיו בחיטוב (עושה ארוך כי אני זקן חחח 35)
זה כואב, מטריד אבל לא סביר למה שאתה מתאר ועוד אחרי שבועיים, ראבאק! תן זמן, אפילו יותר מחודש עוד לא מרגישים את הדרייב שנותן הטסט ועוד לקחת דיבול! לא הייתי לוקח ישר על ההתחלה. הייתי נותן את הדיבול כמו שרשום "בספרים" משבוע 4-6 משהו כזה אם אני לא טועה ע"פ המלצות של הרוב.
היו שבועות שלא יכולתי בכלל לשבת על לחי ישבן ימין והיו פעמים שנתתי אפילו 0.8-0.9 בלחי מסויים ולא הרגשתי כלום מבחינת כאב ואי נוחות. הרבה תלוי בחומר שנתנו לך כמו שציינו פה, הבנזיל...זה מה שמכאיב לך ועושה נפיחות. אבל זה מאוד אינדיבדואלי מאחד לשני.
אני אומר שתעשה שוב חושבים ותלך על משהו יותר פופולרי, אל תוותר כל כך מהר וסייקל ראשון ללא דיבול! שוב, זה פר בן אדם אבל 40 מ"ג ליום...בטוח אקנה ושאר תופעות לוואי של דיבול, שלא לדבר על הכבד שלך שמקבל עוד עומס מהאלקילייטד 17 למעבר הראשון של הכדור הפסיכוטי הזה 😃 אם אתה מחליט להמשיך עם הדיבול תתסף ב TUDCA. ופה לא ארשום שיש תאוריות לגביו, נבדקתי לפני וה GOT AST היה גבוה, לקחתי TUDCA הערכים ירדו לנורמל...אם זה מזה או לא, לא מעניין אותי, זה עבד במספרים! שים לב, לקראת סוף הסייקל תפרגנל, ואחרי הכל PCT מדוקדק!!! אחרת הציר שלך יקבל זעזוע רציני.

אני נראה לי הולך לברר עם עופר לגבי סייקל חיטוב בקרוב 😃

פפפפפ, בהצלחה!

(אני לא מתיימר להיות מומחה, הכל מנסיון אישי, הרגשות, גירויים, גירודים, חרמנות ועצבים אדוניי ישמרני!)

קראתי בעיון את הבעיה או הבעיות שהעלית.
אני אחרי סייקל מסה ראשון מלא (דליתי ים רשמים ומידע מעופר המלך פה! BigOfer)
אני מתאמן 4 שנים, שנתיים מהם על השעון כמו מטורף (מ 28 אחוז שומן ל 12.5 ~) ועכשיו בחיטוב (עושה ארוך כי אני זקן חחח 35)
זה כואב, מטריד אבל לא סביר למה שאתה מתאר ועוד אחרי שבועיים, ראבאק! תן זמן, אפילו יותר מחודש עוד לא מרגישים את הדרייב שנותן הטסט ועוד לקחת דיבול! לא הייתי לוקח ישר על ההתחלה. הייתי נותן את הדיבול כמו שרשום "בספרים" משבוע 4-6 משהו כזה אם אני לא טועה ע"פ המלצות של הרוב.
היו שבועות שלא יכולתי בכלל לשבת על לחי ישבן ימין והיו פעמים שנתתי אפילו 0.8-0.9 בלחי מסויים ולא הרגשתי כלום מבחינת כאב ואי נוחות. הרבה תלוי בחומר שנתנו לך כמו שציינו פה, הבנזיל...זה מה שמכאיב לך ועושה נפיחות. אבל זה מאוד אינדיבדואלי מאחד לשני.
אני אומר שתעשה שוב חושבים ותלך על משהו יותר פופולרי, אל תוותר כל כך מהר וסייקל ראשון ללא דיבול! שוב, זה פר בן אדם אבל 40 מ"ג ליום...בטוח אקנה ושאר תופעות לוואי של דיבול, שלא לדבר על הכבד שלך שמקבל עוד עומס מהאלקילייטד 17 למעבר הראשון של הכדור הפסיכוטי הזה 😃 אם אתה מחליט להמשיך עם הדיבול תתסף ב TUDCA. ופה לא ארשום שיש תאוריות לגביו, נבדקתי לפני וה GOT AST היה גבוה, לקחתי TUDCA הערכים ירדו לנורמל...אם זה מזה או לא, לא מעניין אותי, זה עבד במספרים! שים לב, לקראת סוף הסייקל תפרגנל, ואחרי הכל PCT מדוקדק!!! אחרת הציר שלך יקבל זעזוע רציני.

אני נראה לי הולך לברר עם עופר לגבי סייקל חיטוב בקרוב 😃

פפפפפ, בהצלחה!

(אני לא מתיימר להיות מומחה, הכל מנסיון אישי, הרגשות, גירויים, גירודים, חרמנות ועצבים אדוניי ישמרני!)
תשתף את כולנו עם איזה חומרים השתמשת איזה חברה כאב לא כאב ושוב כאבים בהזרקות יכולים להגרם מהרבה סיבות , עם בא לך איזה חומר לחיטוב משהו מפציץ לך על סופרדרול אינו מעלה בנוזלים ודומה מאוד לאנדרול בכח , הוא נגזרת של דרוסטנולון שזה הוא מסטרון , אני אישית רק על סופרדרול וטסט פרופ TRT 50מג יום כן יום לא כבר עליתי 3 קילו בשבוע על סופרדרול מרגיש עלייה קטנה בכח , אבל זאת רק ההתחלה מאמין יש לנו 8 שבועות

נערך לאחרונה:
הייתי נותן את הדיבול כמו שרשום "בספרים" משבוע 4-6 משהו כזה
מה? 😳
ולפותח האשכול נשמע שאתה קצת מתבכיין.
זה סייקל ראשון, הישבן שלך עוד בתול, מן הסתם שזה יכאב קצת שאתה יושב שוכב או מתכופף.

זה התגובה של הגוף לעצם זר שחדר לך דרך העור, דרך שכבת השומן, לתוך השריר.

אם הכאב עובר לך אחרי 3 ימים אין פה שום דבר לא בסדר.

זה סייקל ראשון, הישבן שלך עוד בתול, מן הסתם שזה יכאב קצת שאתה יושב שוכב או מתכופף.

הטמטום בתגובות שלך הולך ומשתבח מיום ליום..מה שהכי מרשים שהן מגיעות מאחד שעד היום הזריקה היחידה שקיבל היתה אצל האחות בקופ"ח..
תמשיך..אני מתחיל להתאהב בנחישות שלך

הטמטום בתגובות שלך הולך ומשתבח מיום ליום..מה שהכי מרשים שהן מגיעות מאחד שעד היום הזריקה היחידה שקיבל היתה אצל האחות בקופ"ח..
תמשיך..אני מתחיל להתאהב בנחישות שלך
זה הדדי.

לפחות זה בקופת חולים ולא בטיפת חלב, כי אני לא מתנהג כמו תינוק.
עם זריקות אין לו הרבה נסיון , אבל הדימויים שלן מדאיגים- יישבן בטול, עצם זר שחודר...
ממש בדיחות ציצים בכיתה ו'.

זה הדדי.

לפחות זה בקופת חולים ולא בטיפת חלב, כי אני לא מתנהג כמו תינוק.
כנראה שאמא שלך אמרה לך יותר מידי שהיית קטן "גאון של אמר" ולקחת את זה יותר מידי ברצינות
שמע לי..תפסיק לעשות מעצמך צחוק..כרגע נראה שאתה לא יותר מבדיחה עצובה..

כבר הזהירו אותך לא לתת עצות קיטבג בנושאים שאין לך מושג בהם ואתה ממשיך
פה זה לא עניין של דעה או חוסר ידע..לתת עצה כזו לבחור במצב שלו ועוד להטיף לו מוסר שהוא מתבכיין זה לא רק דבילי..זה גם מסוכן
בטח שלא תמיד יש מושג למי שמקבל את העצות שלך שזה שנותן אותן יודע אפילו פחות ממנו/ ליצן...

כנראה שאמא שלך אמרה לך יותר מידי שהיית קטן "גאון של אמר" ולקחת את זה יותר מידי ברצינות
שמע לי..תפסיק לעשות מעצמך צחוק..כרגע נראה שאתה לא יותר מבדיחה עצובה..

כבר הזהירו אותך לא לתת עצות קיטבג בנושאים שאין לך מושג בהם ואתה ממשיך
פה זה לא עניין של דעה או חוסר ידע..לתת עצה כזו לבחור במצב שלו ועוד להטיף לו מוסר שהוא מתבכיין זה לא רק דבילי..זה גם מסוכן
בטח שלא תמיד יש מושג למי שמקבל את העצות שלך שזה שנותן אותן יודע אפילו פחות ממנו/ ליצן...
באתי לצטט מהאשכול את זה שהוא אמר שהכאב עבר אחרי 3 ימים, אבל אז ראיתי משהו שלא שמתי לב אליו מקודם.

"כעבור כמה ימים של סייקל התחילה חולשה כללית חום וחוסר תאבון"

זה חריג.
טעות שלי.

אם לא היה את הקטע הנ"ל, אז בנוגע לכאב שעובר אחרי 3 ימים אני לא חושב שטעיתי במשהו.

מה? 😳

עשית סייקל באי פעם?
לא חלילה מחפש להתווכח,סתם לדעת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית