הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון טובה

IceTime

משתמש מתחיל
21
3
נק' מוניטין:
3
21
3
איזה אבקת חלבון כדי לי לקנות לחיטוב ? רצוי שיהיה לזה 0 שומן וכמה שפחות פחמימה ..
הרבה מציעים לי ISO 100 וחלק אומרים שזה לא טוב .. חלק אומרים שכדי Elite ויש כאלה אומרים Whey ויש כאלה HPI עכשיו אני לא יודע מה הכי כדאי לי ...
מה הכי טוב מבין כולם ? תודה לעוזרים .

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון לחיטוב הפסיקו לשווק יש עכשיו רק לניפוח
פרטים אצל המנופחים...
כאילו מה הקטע שלך ? אם קשה לך לענות נורמאלי אל תענה .. בנאדם בא שואל שאלה איזה חלבון כדי לי לקנות שאני עושה חיטוב .

הקטע שלי להשתמש באופציות חיפוש לפני שאני פותח פוסט ונחש מה יש לי עוד קטע לקרוא קצת לפני שאני שואל שאלות
אני מבין שאתה יושב עם פה פתוח ומחכה לאווירון
מתנצל אך האווירון כנראה יורט
אני לוקח אחריות מלאה ...

הקטע שלי להשתמש באופציות חיפוש לפני שאני פותח פוסט ונחש מה יש לי עוד קטע לקרוא קצת לפני שאני שואל שאלות
אני מבין שאתה יושב עם פה פתוח ומחכה לאווירון
מתנצל אך האווירון כנראה יורט
אני לוקח אחריות מלאה ...
הקטע הוא שברגע שאני רושם בחיפוש "אבקת חלבון" אני מגיע להודעה הזאת, ואז אני נאלץ לבזבז 3-5 דקות יקרות מזמני בשביל לראות אנשים מגיבים "תעשה חיפוש בפורום"
ואז בהודעה הבאה שאני נכנס אני שוב רואה עוד הודעה דומה ושוב מבזבז 3-5 דקות מזמני.
אז או שימחקו דיונים כאלה או שפשוט אנשים יתנו לינק לדיון רלוונטי.

פתחת כבר אשכול כזה וענו לך שם.
אין דבר כזה אבקת חלבון לחיטוב, חיטוב או מסה נקבעים לפי מאזן קלורי יומי.
Hpi אתה מתכוון ל Bpi ?! אם כך, לא משנה גם דימטייז וגם בי פי איי חברות מוכרות אמינות ובטוחות. בחר אחת מהם ושהיה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית