עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם מתאמנים בהרמת סופגניותאי אפשר לסכם כלום. המתאבק סומו כמעט ניצח בהתחלה ואז היה מהפך
חוץ מזה אני לא בטוח שמתאבקי הסומו לא מתאמנים, רק שהשומן מסתיר את זה
כשמתאמן מתחום אחר לגמרי שכנראה אין לו שום נסיון בסומו או אפילו באימוני יציבות/שיווי משקל שזה אחד הדברים החשובים ביותר בסומו ששוקל פחות ממך מפרק לך את הצורה בתחום שאתה מתמחה בו זה מראה משהו.אי אפשר לסכם כלום. המתאבק סומו כמעט ניצח בהתחלה ואז היה מהפך
זה בכלל סטרונגמן...
והכול ביזכות הסומו דדליפט עחי.למתאמני סומו יש יותר מסת שריר מכל בילדר שהיה על במת האולימפיה אי פעם.
והפרס להטרלת השנה הולך ל....והכול ביזכות הסומו דדליפט עחי.
אני גם קראתי תמחקר שמשה פרסם פה פעם,שלמתאבקי סומו יש יותר מסת שריר מבילדר,איך זה אפשרי?מה ההסבר לזה?ממה הם מעלים את כל המסת שריר הזאת?למתאמני סומו יש יותר מסת שריר מכל בילדר שהיה על במת האולימפיה אי פעם.
כשאתה שוקל 200 קילו ואתה על 40% שומן זאת אומרת שיש לךאני גם קראתי תמחקר שמשה פרסם פה פעם,שלמתאבקי סומו יש יותר מסת שריר מבילדר,איך זה אפשרי?מה ההסבר לזה?ממה הם מעלים את כל המסת שריר הזאת?
הבנתי,ובקשר לדרך שבא נצברת המסת שריר?הם עושים אימוני כוח ?כשאתה שוקל 200 קילו ואתה על 40% שומן זאת אומרת שיש לך
(200*0.4)-200 = 120
קילו מסת שריר רזה
לעומת זאת כשאתה שוקל 100 על 10% שומן יש לך רק 90 קילו מסת גוף רזה.
לא ידעת שעולים במסת שריר נקייה מלאכול סושי כל היום?הבנתי,ובקשר לדרך שבא נצברת המסת שריר?הם עושים אימוני כוח ?
מזכיר לי הורדת ידייםתכלס זה נראה כמו אחד מענפי הספורט הכי קשים שיש,
בגלל שזה עניין של כמה שניות ויש כל כך הרבה על המשקל (תרתי משמע) בטח האדרנלין שנייה לפני מטורף....