עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה חושב זה קל לדחוף ולהפיל הר אדם שעומד מולך? בטח שהם מתאמניםהבנתי,ובקשר לדרך שבא נצברת המסת שריר?הם עושים אימוני כוח ?
מיסטר יבגני היקר,אני במקרה בתור מתאבק לשעבר יודע טוב מאוד מה זה להעמיס עליי אנשים במשקל 100 פלוס קילו ולהטיל אותם על המזרון ובאותה תקופה בחיים לא נגעתי במשקולת ככה שכדי לדחוף אנשים ולהפיל אותם לא בהכרח מחוייב המציאות שתתאמן כוח ,ככה שמה שהרגע אמרת לא תקף,כמובן שזה בונוס אבל בטח שזה לא מאסט!לא הבנתי ישר מי זה מי
מה אתה חושב זה קל לדחוף ולהפיל הר אדם שעומד מולך? בטח שהם מתאמנים
כוח זה לא חייב להיות משקולות בהכרח. אם היית מעמיס עליך אנשים במשקל 100 פלוס וזורק אותם על המזרון, זה בעצמו כבר מחזק אותך. או מתאבקי סומו, האימון עצמו של לדחוף אדם במשקל עצום ולנסות להפיל אותו זה בהחלט יחזק אותך. לא יודע אם מתאבקי סומו נוגעים במשקולות אבל אין מצב שהם לא עושים אימונים שבונים להם כוח. ראיתי למשל איזה סרט פעם על מתאבקי סומו ואחד האימונים זה שכמה אנשים מנסים להדוף אוטו שמנסה לנסוע (ביער ככה שהוא יכול לפרפר), אין לי שום מושג אם זה אמיתי אבל זה דוגמה לאימון בלי משקולות שיכול לחזק אותך. נוסיף לזה את העניין שהתזונה שלם כנראה מאוד אנבולית ונקבל גדילה במסת שריר.מיסטר יבגני היקר,אני במקרה בתור מתאבק לשעבר יודע טוב מאוד מה זה להעמיס עליי אנשים במשקל 100 פלוס קילו ולהטיל אותם על המזרון ובאותה תקופה בחיים לא נגעתי במשקולת ככה שכדי לדחוף אנשים ולהפיל אותם לא בהכרח מחוייב המציאות שתתאמן כוח ,ככה שמה שהרגע אמרת לא תקף,כמובן שזה בונוס אבל בטח שזה לא מאסט!
אם המתאבק סומו לדוגמא הגיע למשקל 150 קילו והוא דוחף אנשים במשקלים שלו ואוכל תזונה אנבולית,איך הוא ממשיך להעלות כל הזמן במסת שריר ומגיע לרמות של מסת שריר גדולה יותר אם אין לו פרוגרסיב אוברלוד?כוח זה לא חייב להיות משקולות בהכרח. אם היית מעמיס עליך אנשים במשקל 100 פלוס וזורק אותם על המזרון, זה בעצמו כבר מחזק אותך. או מתאבקי סומו, האימון עצמו של לדחוף אדם במשקל עצום ולנסות להפיל אותו זה בהחלט יחזק אותך. לא יודע אם מתאבקי סומו נוגעים במשקולות אבל אין מצב שהם לא עושים אימונים שבונים להם כוח. ראיתי למשל איזה סרט פעם על מתאבקי סומו ואחד האימונים זה שכמה אנשים מנסים להדוף אוטו שמנסה לנסוע (ביער ככה שהוא יכול לפרפר), אין לי שום מושג אם זה אמיתי אבל זה דוגמה לאימון בלי משקולות שיכול לחזק אותך. נוסיף לזה את העניין שהתזונה שלם כנראה מאוד אנבולית ונקבל גדילה במסת שריר.
אני לא יכול להגיד לך כי אני לא באמת יודע מה האימונים שלהם כוללים, אבל נראה לי הגיוני שיש להם באימונים עוד דברים חוץ מלדחוף אחד את השני, ודברים שכן כוללים פרוגרסיב אוברלוד בצורה כלשהי.אם המתאבק סומו לדוגמא הגיע למשקל 150 קילו והוא דוחף אנשים במשקלים שלו ואוכל תזונה אנבולית,איך הוא ממשיך להעלות כל הזמן במסת שריר ומגיע לרמות של מסת שריר גדולה יותר אם אין לו פרוגרסיב אוברלוד?
מיסטר יבגני היקר,אני במקרה בתור מתאבק לשעבר יודע טוב מאוד מה זה להעמיס עליי אנשים במשקל 100 פלוס קילו ולהטיל אותם על המזרון ובאותה תקופה בחיים לא נגעתי במשקולת ככה שכדי לדחוף אנשים ולהפיל אותם לא בהכרח מחוייב המציאות שתתאמן כוח ,ככה שמה שהרגע אמרת לא תקף,כמובן שזה בונוס אבל בטח שזה לא מאסט!
כמו שכבר אמרתי,אימוני כוח הם בונוס.זה לא בילתי אפשרי להגיע לרמות גבוהות רק עם דרילים של סיבולת מה שהיינו עושים באימונים,יש לי חברים שהגיעו לרמות גבוהות ללא אימוני כוח ספציפיים.כשאתה חובבן שום דבר לא ״מאסט״.
כמו שכבר אמרתי,אימוני כוח הם בונוס.זה לא בילתי אפשרי להגיע לרמות גבוהות רק עם דרילים של סיבולת מה שהיינו עושים באימונים,יש לי חברים שהגיעו לרמות גבוהות ללא אימוני כוח ספציפיים.
מתאמן האבקות בשיטת סמבו הרוסי שקיבל תואר מאסטר כלשהו (יש כל מיני דרגות מאסטר) ומשתתף בתחרויות בינלאומיות בדרך כלל.מה אתה מחשיב כרמה גבוהה?
איך אתה חושב הם דוחפים 10 אלף קלוריות ביום? מאנץ'!מעניין מה מעורבות הסמים בתחום.