עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאמין ש 20, פלטות כאלה לא נראלי יהיו 25של 25 או של 20?
כל הכבוד
20.4 זה כאילו 45 פאונד כל פלטה :Dשל 25 או של 20?
כל הכבוד
כע זה בכיוון (45 פאונד/20.4)מאמין ש 20, פלטות כאלה לא נראלי יהיו 25
תודה :Dסוס!
חחחחח תודה אבל יש עוד זמן אני קודם עושה חיטובכל הכבוד, בהצלחה בעבודה הקשה בדרך ל4 פלטות D: גם לזה תגיע בשלב מסוים.
שאני יסיים מסה אני גם ייפול לחיטוב, אני בטח ישתגע בתקופה הזאת.חחחחח תודה אבל יש עוד זמן אני קודם עושה חיטוב
חחחחחחח כולנו חחחחחשאני יסיים מסה אני גם ייפול לחיטוב, אני בטח ישתגע בתקופה הזאת.
עלית עליי ;)פוטושופ
חכה שאני באמת "אעלה" עלייך..עלית עליי ;)
🥷חכה שאני באמת "אעלה" עלייך..
ויי איז מיר זה כבר נשמע לא כלכך טוב אני אוהב נשים חחחחחחכה שאני באמת "אעלה" עלייך..
חחחחח
יש לך עוד הרבה זמן למשוך במסה.. מה חיטוב? 😃שאני יסיים מסה אני גם ייפול לחיטוב, אני בטח ישתגע בתקופה הזאת.
אני כבר חושב 3-4 חודשים קדימה. לא בטוח שאני ירצה לעשות חיטוב אני אמור לסיים 95 קילו בסביבות ה16.5% שומן לא יותר.כל הכבוד! 😃
מה המ.ג אם מותר לשאול?
יש לך עוד הרבה זמן למשוך במסה.. מה חיטוב? 😃
72.5-72.7 הקטע שאני אחרי ירידה של 24 קילו משקל גוף (שומן) הייתי ילד נורא שמן אז כרגע אני עליתי מ61 היעד להגיע למשקל גוף 75 ואז לחזור לחיטוב ולסגור מעגל על כמה שיותר חטוב ומשם להרביץ מסה עד כמה שיותר משקל (בפלטות כמובן) אבל עד אז יש לי דרך ארוכה אז לבנתיים אני רוצה להגיע לכ10 אחוז שומן (מה שגם יקח זמן)כל הכבוד! 😃
מה המ.ג אם מותר לשאול?
יש לך עוד הרבה זמן למשוך במסה.. מה חיטוב? 😃