הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Full Body Warm Up Routine for Powerlifters, Strongman, and Olympic Weightlifters - Alan Thrall

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
סרטון מעולה, רק דבר אחד לא הבנתי, הוא טוען שהחימום הזה לוקח לו 10 דקות אבל איך זה מסתדר אם הסרטון אחרי עריכה בערך 10 דקות?☝️

• פותח/ת השרשור
סרטון מעולה, רק דבר אחד לא הבנתי, הוא טוען שהחימום הזה לוקח לו 10 דקות אבל איך זה מסתדר אם הסרטון אחרי עריכה בערך 10 דקות?☝️
הוא התחיל לעשות Q&A כל שבוע אפשר לשאול אותו שאלות בפייסבוק 😄

הייתי די שלילי לגבי הסרטון לפני שצפיתי בו, אבל אני חייב לציין שיש שם מתיחות שנראות שבהחלט חיוניות.

מצד שני, עשיתי בעבר רוטינה קבועה לכל הגוף לפני אימון וזה פשוט מוטעה.

כל מתאמן יש לו בעיות שונות שדורשות תשומת לב שונה. במקום לעקוב אחרי רוטינה מסויימת, כל אחד צריך להתנסות ולשמור על התרגילים שהוא אישית חושב שמתאימים לו ולבעיות שלו. הרבה תרגילים נוגעים לכתף מאחר והרבה ליפטרים סוחבים בעיות שם, אני טפו טפו בריא בכתפיים למרות שזו הפציעה הרצינית היחידה שהייתה לי, אז אין לי סיבה לתרגל כל אימון מוביליטי וגמישות לכתפיים...

הייתי די שלילי לגבי הסרטון לפני שצפיתי בו, אבל אני חייב לציין שיש שם מתיחות שנראות שבהחלט חיוניות.

מצד שני, עשיתי בעבר רוטינה קבועה לכל הגוף לפני אימון וזה פשוט מוטעה.

כל מתאמן יש לו בעיות שונות שדורשות תשומת לב שונה. במקום לעקוב אחרי רוטינה מסויימת, כל אחד צריך להתנסות ולשמור על התרגילים שהוא אישית חושב שמתאימים לו ולבעיות שלו. הרבה תרגילים נוגעים לכתף מאחר והרבה ליפטרים סוחבים בעיות שם, אני טפו טפו בריא בכתפיים למרות שזו הפציעה הרצינית היחידה שהייתה לי, אז אין לי סיבה לתרגל כל אימון מוביליטי וגמישות לכתפיים...

רגע, אז אם הכתף שלי בריאה לחלוטין, למה שאני לא ירצה לתאמן על להיות גמיש ולחמם את האזור כל אימון ?

כי אתה מבזבז את הזמן שלך. אין בעיה עם רפואה מונעת כביכול, אבל אם תדאג לכל חלק בגוף ופקטור באימונים שלא משפיע עליך לרעה - לא תצא מהמכון ולא תפסיק לקחת כדורים / תוספים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית