הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין ללא אירובי, עוזר?

• פותח/ת השרשור Kenny
  • פורסם בתאריך

Kenny

משתמש פעיל
363
0
נק' מוניטין:
0
363
0
היי חברים, לקחתי לפני שנה יוהימבין בזמן חיטוב, והיתי עושה אירובי פעמיים בשבוע בבוקר עם צום של 4 שעות (מלקיחת יוהימבין) שעזר לי מאוד לשרוף שומן.

השנה אני עושה חיטוב ללא אירובי (כי לא מתאפשר לי מכל מיני סיבות) השאלה שלי אם אני יקח יוהימבין הוא יעזור לי לשרוף שומן כמו שעבד עליי שנה שעברה רק הפעם בלי אירובי?

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
היי חברים, לקחתי לפני שנה יוהימבין בזמן חיטוב, והיתי עושה אירובי פעמיים בשבוע בבוקר עם צום של 4 שעות (מלקיחת יוהימבין) שעזר לי מאוד לשרוף שומן.

השנה אני עושה חיטוב ללא אירובי (כי לא מתאפשר לי מכל מיני סיבות) השאלה שלי אם אני יקח יוהימבין הוא יעזור לי לשרוף שומן כמו שעבד עליי שנה שעברה רק הפעם בלי אירובי?

תודה רבה!

מן הסתם שיעזור גם בלי אירובי,
אבל לא תקבל את אותה תוצאה .
למה אתה לא יכול לעשות אירובי ?
אף אחד לא הכריח אותך לעשות בבוקר,
אפשר גם בסוף אימון או סתם בערב אחרי העבודה.

תירוץ דבילי ״אין זמן״.

• פותח/ת השרשור
אוקי יהיו תוצאות, אבל על כמה אנחנו מדברם פה, 50% מהפוטנציאל? 80% מהפוטנציאל בלי אירובי?
ובקשר לאירובי, אני כן יעשה לקראת הסוף שזה השבועיים-שלוש האחרונים של חיטוב, אבל גם זה יהיה אולי אימון אירובי אחד בשבוע של שעה.

אוקי יהיו תוצאות, אבל על כמה אנחנו מדברם פה, 50% מהפוטנציאל? 80% מהפוטנציאל בלי אירובי?
ובקשר לאירובי, אני כן יעשה לקראת הסוף שזה השבועיים-שלוש האחרונים של חיטוב, אבל גם זה יהיה אולי אימון אירובי אחד בשבוע של שעה.
האירובי הוא רק כלי לשליטה בגירעון קלורי.
מה שיביא בסוף לתוצאות זה הגירעון הקלורי ולא האירובי עצמו.

אי אפשר לעשות אירובי אחרי אימון בזמן הפעולה של יוהימבין מכיוון שאסור לקחת לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה ששכחתי לשאול, קפה שחור או נס או תה מעלה אינסולין? כי ב 4 שעות אחרי לקיחת הכדורים עדיף לא לאכול בשביל לא לעלות אינסולין ...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית