הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ניתוח אף מישהו עשה ?

NATURALBB

משתמש מתחיל
79
11
נק' מוניטין:
8
79
11
כמה זמן לוקח עד שאפשר לחזור להתאמן ? בגדול הרופא אמר לי חודש . אבל תכלס כמה זמן ?
האם זה שינה לך את הפנים באופן משמעותי ?

בתאכלס אחרי שבועיים אני כבר התאמנתי, אבל אני לא פקטור כי באותו יום שהשתחררתי הביתה כבר הסדלקתי סיגריה אז הבנת תקטע.
בשבוע הראשון תאמין לי אתה לא תרצה בכלל לצאת מהבית הכל נפוח כחול סגול ירוק, כל היום להיות עם קרח על איזור הפנים. אחרי שבוע משתפר בהרבה וכעקרון אחרי שבועיים שלוש אתה כבר חוזר ל100 אחוז ממה שהיית רגיל לעשות.
תוצאות סופיות מהניתוח באמת רואים אחרי מספר חודשים עד שהנפיחות נעלמת לחלוטין.
לגבי השאלה האם זה שינה את הפנים אז כן מן הסתם, אל תשכח גם ככל שהאף שלך גדול\עבה\עקום ככה השינוי בפנים יהיה יותר ברור לאחר מכן.

• פותח/ת השרשור
בתאכלס אחרי שבועיים אני כבר התאמנתי, אבל אני לא פקטור כי באותו יום שהשתחררתי הביתה כבר הסדלקתי סיגריה אז הבנת תקטע.
בשבוע הראשון תאמין לי אתה לא תרצה בכלל לצאת מהבית הכל נפוח כחול סגול ירוק, כל היום להיות עם קרח על איזור הפנים. אחרי שבוע משתפר בהרבה וכעקרון אחרי שבועיים שלוש אתה כבר חוזר ל100 אחוז ממה שהיית רגיל לעשות.
תוצאות סופיות מהניתוח באמת רואים אחרי מספר חודשים עד שהנפיחות נעלמת לחלוטין.
לגבי השאלה האם זה שינה את הפנים אז כן מן הסתם, אל תשכח גם ככל שהאף שלך גדול\עבה\עקום ככה השינוי בפנים יהיה יותר ברור לאחר מכן.

לגבי השינוי בפנים ... זה משהו שאנשים אחרים רואים ממש ? כולם ישימו לב לזה ?
למשל אם אני יעשה ואנשים לא יראו אותי במשך 3-4 שבועות .. אחרכך אני יחזור ישמיו לב ?

שמע כל אחד מתייעץ עם המנתח שלו ובוחר מה לשנות ככה שאי אפשר לדעת... אני עד היום חוץ מחברים קרובים וחצי משפחה אף אחד לא מבחין שעברתי ניתוח אף

סליחה על זה שאני נדחף , אבל אם כבר מדברים על ניתוחי אף מישהו שעשה ניתוח יכול להמליץ על מקום מסוים?

ניתוח אף זה משהו עם אחוזי הצלחה מוזרים ,זה יכול להיות ניתוח מוצלח ביותר ויכול להיות חרא . אני קיבלתי את השני .
בגדול , אימונים אינטנסיבים אתה משנה את הלחץ בתעלות אף אוזן גרון שלך (בטח ובטח אם אתה עושה ולסלווה ,אבל גם בלי) .זה יכול להחזיר את המחיצה בחזרה למצבה הקודם (אני מניח שאתה מדבר על ניתוח ליישור מחיצה) .
שלוש שבועות זה המינימום שאתה צריך להחזיק מעמד ...תאמין לי ,אתה תתחרט על כל דבר קטן כי לעשות עוד ניתוח זה סתם מיותר . אני התחרפנתי אחרי 3 או 4 יום (לא זוכר כבר) אחרי הניתוח כי יש באף שתי טמפונים תקועים ,נסעתי לבית חולים והוציאו לי ,עם הייתי מחכה עוד כמה ימים זה היה מקבע לי את המחיצה ועכשיו זה סתם חזר למצב הקודם .
הפואנטה שאל תמהר להתאמן ,חבל .

פעם נשברה לי מחיצה,עשיתי ניתוח לתיקון,לא קוסמטי,גהנום,טמפונים צקועים באף ומגיעים עד המוח.
אצלי היה קטע שדיממתי המון ונוצרו קרישי דם,כל שבוע הייתע צריך ללכת לרופא שישאב אותם,במשך חודש.
חוץ מזה אף גדול זה גברי.

• פותח/ת השרשור
שמע כל אחד מתייעץ עם המנתח שלו ובוחר מה לשנות ככה שאי אפשר לדעת... אני עד היום חוץ מחברים קרובים וחצי משפחה אף אחד לא מבחין שעברתי ניתוח אף
ניתוח אף זה משהו עם אחוזי הצלחה מוזרים ,זה יכול להיות ניתוח מוצלח ביותר ויכול להיות חרא . אני קיבלתי את השני .
בגדול , אימונים אינטנסיבים אתה משנה את הלחץ בתעלות אף אוזן גרון שלך (בטח ובטח אם אתה עושה ולסלווה ,אבל גם בלי) .זה יכול להחזיר את המחיצה בחזרה למצבה הקודם (אני מניח שאתה מדבר על ניתוח ליישור מחיצה) .
שלוש שבועות זה המינימום שאתה צריך להחזיק מעמד ...תאמין לי ,אתה תתחרט על כל דבר קטן כי לעשות עוד ניתוח זה סתם מיותר . אני התחרפנתי אחרי 3 או 4 יום (לא זוכר כבר) אחרי הניתוח כי יש באף שתי טמפונים תקועים ,נסעתי לבית חולים והוציאו לי ,עם הייתי מחכה עוד כמה ימים זה היה מקבע לי את המחיצה ועכשיו זה סתם חזר למצב הקודם .
הפואנטה שאל תמהר להתאמן ,חבל .

אני לא מדבר על זה שאני יתחיל לעשות בנץ כבד וסקוטא כבד .
בסך הכל לעשות נגיד 2-3 פעמים בשבוע קצתץ מתח מקבילים לגוף שלא לאבד מסת שריר לתת קצת יד קידמית אחורית כתפיים משקלים קלים .
אחרי שבועיים אפשרי לדעתכם ?
כמובן שלהתאמן רציני אני יחזור רק אחחרי 4-5 שבועות כמו בהמלצה של הרופא פשוט תוך כדי לעשות בשביל לא לאבד צורה או מסת שריר יקרה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית