הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני לאחר סייקל ראשון

Eyal635

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום לכולם.
נהנה מאוד לקרוא ולהשכיל מכם למרות שלצערי קצת באיחור.

אעשה זאת בקצרה, אני לאחר סייקל ראשון:
Deca 300mg מחולק לשתי זריקות בשבוע.
סוסטנון 250 300mg בנוסף לדקה.

Pct כלומיד וטמומקסיפן כי חששתי להתפתחות של ג'נו (ככול הנראה שלא מדובר בגינו)
הבנתי שאחד המאפיינים הבולטים של דקה הוא ירידה משמעותית בחשק המיני, אך במקרה שלי קרה בדיוק הפוך, החשק המיני שלי במהלך הסייקל וגם נכון לעכשיו כחודשיים לאחר הזריקה האחרונה עלה בצורה דרסטית והייתי אומר שאפילו הכפיל את עצמו.
לא יודע אם יש צורך לציין אך לא סבלתי לפני הסייקל מחוסר חשק מיני וכדומה.
מישהו יכול להסביר את התופעה?

שלום לכולם.
נהנה מאוד לקרוא ולהשכיל מכם למרות שלצערי קצת באיחור.

אעשה זאת בקצרה, אני לאחר סייקל ראשון:
Deca 300mg מחולק לשתי זריקות בשבוע.
סוסטנון 250 300mg בנוסף לדקה.

Pct כלומיד וטמומקסיפן כי חששתי להתפתחות של ג'נו (ככול הנראה שלא מדובר בגינו)
הבנתי שאחד המאפיינים הבולטים של דקה הוא ירידה משמעותית בחשק המיני, אך במקרה שלי קרה בדיוק הפוך, החשק המיני שלי במהלך הסייקל וגם נכון לעכשיו כחודשיים לאחר הזריקה האחרונה עלה בצורה דרסטית והייתי אומר שאפילו הכפיל את עצמו.
לא יודע אם יש צורך לציין אך לא סבלתי לפני הסייקל מחוסר חשק מיני וכדומה.
מישהו יכול להסביר את התופעה?
ייחוס מוגבר לננדרולון, בכל הקשור לתופעות לוואי שליליות מבחינת חשק מיני, הוא די Overrated.
ננדורולון -לבדו- עשוי בהחלט לגרום, אך בשילוב מספיק טסט לצידו במהלך הסייקל, אין כל סיבה לירידה בחשק המיני, ואף להיפך - בדיוק כמו שאתה חווה.

מעבר לכך, התמזל מזלך יש לומר, מאחר ולסייקל ראשון לא כדאי לשלב חומר נוסף מאשר טסט. הסיבה היא שליטה ומירכוז תופעות הלוואי הפוטנציאליות, והכרת הגוף לתגובה ראשונית אי-פעם להחדרת AAS ממקור חיצוני.

כמה זמן ארך הסייקל?
מתי סיימת את השימוש בדקה, בעת השימוש בטסט?
האם השתמשת בפרגניל במהלך הסייקל?

300 דקה ו 300 סוסטנון?

אני לא רואה טעם בפחות מ 500 טסט ו 400 דקה

ואיפה היחס 125:100 שצריך להיות

אתה רואה תוצאות? כמה עלית ?

על יחס כזה היית אמור לסבול מירידה בליבידו ותופעות לוואי אחרות
או שהדקה היה אנדרדוז או שאולי לא היה דקה בכלל:79nb:

• פותח/ת השרשור
דניאל, הסייקל ארך כ-10 שבועות וכן סיימתי את השימוש בשניהם בו זמנית.
לא השתמשתי בפרגניל.
היום אני יודע שדקה לא מומלץ לשלב בסייקל ראשון אבל למזלי יצאתי מזה ללא כול תופעות, להפך, רק תופעות חיוביות.

מנחם, אני לא חושב שמינונים כאלה מומלצים לסייקל ראשון למרות שבשבוע השישי העלתי את המינון בדיוק למה שרשמת והרגשתי טיפה דופק מואץ במנוחה ולכן העדפתי להשאר עם המינון המקורי.
מה גם שראיתי תוצאות משביעות כבר מהשבוע הרביעי אז לא היה טעם לשחק במינון.
אשר, גם הסוס וגם הדקה מאותה חברת ug ואני לא יכול לדעת בוודאות מה טיב החומר ואם הוא אנדרדוז.
התוצאות היו משביעות עבורי, 12 קילו דיי נקי וחודשיים עברו מאז הזריקה האחרונה ועדיין לא איבדתי גרם.

300 דקה ו 300 סוסטנון?

אני לא רואה טעם בפחות מ 500 טסט ו 400 דקה

ואיפה היחס 125:100 שצריך להיות

אתה רואה תוצאות? כמה עלית ?
זהו יחס די מומלץ ככל אצבע.
יש כאלו שמיחס זה ומטה יחוו תופעות מחוסר איזון אנאבולי:אנדרוגני, ויש שלא.
בכל מקרה, תמיד עדיף ללכת על בטוח, ולתת מינון טסט גבוה ממינון הננדרולון.

דניאל, הסייקל ארך כ-10 שבועות וכן סיימתי את השימוש בשניהם בו זמנית.
לא השתמשתי בפרגניל.
היום אני יודע שדקה לא מומלץ לשלב בסייקל ראשון אבל למזלי יצאתי מזה ללא כול תופעות, להפך, רק תופעות חיוביות.

מנחם, אני לא חושב שמינונים כאלה מומלצים לסייקל ראשון למרות שבשבוע השישי העלתי את המינון בדיוק למה שרשמת והרגשתי טיפה דופק מואץ במנוחה ולכן העדפתי להשאר עם המינון המקורי.
מה גם שראיתי תוצאות משביעות כבר מהשבוע הרביעי אז לא היה טעם לשחק במינון.
אשר, גם הסוס וגם הדקה מאותה חברת ug ואני לא יכול לדעת בוודאות מה טיב החומר ואם הוא אנדרדוז.
התוצאות היו משביעות עבורי, 12 קילו דיי נקי וחודשיים עברו מאז הזריקה האחרונה ועדיין לא איבדתי גרם.
שימוש בפרגניל במהלך הסייקל הוא הבסיס לסייקל מוצלח.
קרא בנעוצים את המשמעויות לכך.
במצבך גם לא ביצעת בלאסט פרגניל בסוף הסייקל ולפני תחילת ה-PCT, מה שעל הנייר לא אמור להוסיף להתאוששות.
אני לא יכול לקבוע עקב כך אודות טיב חומרים שהרצת, אבל בין אם כן או לא, למד מטעויות ושפר ידע לפעמים הבאות. ננדרולון לסייקל ראשון היא לא הטעות היחידה שקרתה לך (גם אם החשק המיני נשמר תקין ואף הואץ).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית