עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נגיד אתה אמור לעשות 45 חזרות רצופות של דדליפט אתה חושב שבנאדם שעובד על הכוח יהיה לו יותר קל מבנאדם אחר שעובד על סיבולת שריר?נגיד יש לך לעשות 45 חזרות של דדליפט של 100 ק"ג , מתי יהיה לך יותר קל לעשות אותם כאשר הRM1 בדדליפט הוא 150 או 200?
ועוד דבר, להתקדם בכוח זה תהליך מאד איטי , להתקדם בקונדישנינג וב"סבולת שריר" זה תהליך הרבה יותר מהר מכוח.
אז כדאי שקודם כל יהיה בסיס חזק של כוח עליו בונים את המערכת המטבולית
נגיד אתה אמור לעשות 45 חזרות רצופות של דדליפט אתה חושב שבנאדם שעובד על הכוח יהיה לו יותר קל מבנאדם אחר שעובד על סיבולת שריר?
נגיד מתח אם בנאדם א' עובד על מתכונת של 3x5 ואילו בנאדם ב' יעשה 3x10 כמובן עם משקל ושניהם זהים בכוח בסופו של דבר אם יעשו מדידה מי יכול להגייע למספר החזרות המרבי ללא משקל?תלוי מה ההפרש בכוח בין האנשים. אבל נגיד לבן אדם שיש כוח יהיה יותר קל להגיש לרמה הסיבולתית של זה עם הסיבולת לעומת זה עם הסיבולת שיקח לו זמן להגיע לאותה רמת כוח של זה עם הכוח.
נגיד מתח אם בנאדם א' עובד על מתכונת של 3x5 ואילו בנאדם ב' יעשה 3x10 כמובן עם משקל ושניהם זהים בכוח בסופו של דבר אם יעשו מדידה מי יכול להגייע למספר החזרות המרבי ללא משקל?
בנאדם א' עובד במתכונת של מתח 3x5 עם משקל ואילו בנאדם ב' עובד במתכונת של מתח 3x10 עם משקל אם יעשו בדיקה בין שניהם מי מהם יוכל לעשות מקסימום מתח בסט אחד ללא משקל עליהם?לא הבנתי את השאלה
בשני המקרים שניהם עובדים עם משקל ואני מתכוון מה יוכל לעשות יותר מתח בסט אחד ללא משקל כלומר אם מתאמן אחד עשה נגיד 8 חזרות הוא לא יכול לעלות על המתח ולהמשיך לנסות. אני אנסח זאת בעוד צורה אם שניהם עושים 3x5 וכמובן אותו משקל גוף ואותו משקל במתח לאחר מכן אחד מהם עובר לעשות מתכונת של 3x10 עם משקל וכמובן שהמשקל יהיה שונה מ3x5 כי כמות החזרות עלתה לאחר חודשיים מי עושה יותר מתח ללא משקל??חסרים פה מלא נתונים
בהנחה והם אותו משקל גוף וזה שעובד עם משקל הגיע לסביבות ה25+ קילו עליו. אני מאמין שזה שעובד כוח יצליח יותר טוב וגם אם לא יקח לו מעט מאד זמן להגיע למספר של החבר שלו.
לעומת זאת לחבר שלו יקח זמן להגיע ל3*5 עם 25 קילו עליו.
בשני המקרים שניהם עובדים עם משקל ואני מתכוון מה יוכל לעשות יותר מתח בסט אחד ללא משקל כלומר אם מתאמן אחד עשה נגיד 8 חזרות הוא לא יכול לעלות על המתח ולהמשיך לנסות. אני אנסח זאת בעוד צורה אם שניהם עושים 3x5 וכמובן אותו משקל גוף ואותו משקל במתח לאחר מכן אחד מהם עובר לעשות מתכונת של 3x10 עם משקל וכמובן שהמשקל יהיה שונה מ3x5 כי כמות החזרות עלתה לאחר חודשיים מי עושה יותר מתח ללא משקל??
כל הדברים שהם תלויות תיחס אותם לשני המתאמנים כשווים. שאלתי את השאלה הזאת בצורה דומה בפורום פאורליפטינג לפני כמה ימים וגם שם היו חילוק דעות. אם התשובה לא חד משמעית איך יודעים שתוכנית הכוח היא התוכנית האולטימטבית למתחיל כדי להתקדם ולבנות בסיס טוב לעומת תוכנית שיכולה להיות נגיד במקום 3x5 תהיה 3x10לא יודע אתה שואל שאלות שקשה לענות עליהם ברמה התיאורטית אפילו כי הן תלויות בהמון דברים
כל הדברים שהם תלויות תיחס אותם לשני המתאמנים כשווים. שאלתי את השאלה הזאת בצורה דומה בפורום פאורליפטינג לפני כמה ימים וגם שם היו חילוק דעות. אם התשובה לא חד משמעית איך יודעים שתוכנית הכוח היא התוכנית האולטימטבית למתחיל כדי להתקדם ולבנות בסיס טוב לעומת תוכנית שיכולה להיות נגיד במקום 3x5 תהיה 3x10
אוקיי אז זה אומר שמתאמן שעושה 3x10 עם משקל עליו יכול לעשות יותר מתח ללא משקל ממתאמן שעושה 3x5? שניהם מתקדמים במשקלים באופן יחסי3X10 זה גם בסדר אם אתה עולה במשקל שאתה שם עליך באופן ליניארי זה גם "כוח"
אוקיי אז זה אומר שמתאמן שעושה 3x10 עם משקל עליו יכול לעשות יותר מתח ללא משקל ממתאמן שעושה 3x5? שניהם מתקדמים במשקלים באופן יחסי
כמובן בגדול אני שואל אם תעבוד במתכונת של 3x10 לעומת 3x5 הסיכוי שתאכל לעשות יותר בלי משקל מתח יהיה יותר לטובת ה3x10 אתה לא חושב? ד"א המתח עם משקל שאתה רושם בבלוג שלך זה מתח שאתה נעזר עם הרגליים או מתח נקי? ובתוכנית כדי לשלב את שני המצבים מתח עם משקל עם העזרה ברגלים/בלי עזרה ברגלים או רק אחד מהמצבים?שוב, זה תלוי אם זה עם ה10X3 שם עליו 10 קילו משקל וההוא של ה3X5 שם עליו 70 קילו אז כנראה שזה של ה3X5 יעשה יותר
לעשות מתח רגיל או עם עזרה עם הרגליים עם משקל
כמובן בגדול אני שואל אם תעבוד במתכונת של 3x10 לעומת 3x5 הסיכוי שתאכל לעשות יותר בלי משקל מתח יהיה יותר לטובת ה3x10 אתה לא חושב? ד"א המתח עם משקל שאתה רושם בבלוג שלך זה מתח שאתה נעזר עם הרגליים או מתח נקי? ובתוכנית כדי לשלב את שני המצבים מתח עם משקל עם העזרה ברגלים/בלי עזרה ברגלים או רק אחד מהמצבים?
כן 2014 אני חושב זה היה. אם אני זוכר שם גם ביצעת 8 חזרות פלוס עברתי על החומר שם ;). איך אתה עושה את השילוב של המתח הרגיל עם המתח של הkiping אני חושב ככה קוראים לו שנותן ממונט עם הרגלים באימונים שלך ועל איזה מהם אתה שם יותר דגש?בלי עזרה עם הרגליים.
וואלה את הלוג לא עידכנתי שנים שים לב
כן 2014 אני חושב זה היה. אם אני זוכר שם גם ביצעת 8 חזרות פלוס עברתי על החומר שם ;). איך אתה עושה את השילוב של המתח הרגיל עם המתח של הkiping אני חושב ככה קוראים לו שנותן ממונט עם הרגלים באימונים שלך ועל איזה מהם אתה שם יותר דגש?
המשקל שאתה עובד איתו יותר גבוה עכשיו ממה שיש בבלוג אני מתכוון לstrict?קיפינג הייתי עושה רק במטקונים , ברגיל כשהייתי עושה כוח תמיד הייתי עושה עם משקל וSTRICT
המשקל שאתה עובד איתו יותר גבוה עכשיו ממה שיש בבלוג אני מתכוון לstrict?