הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ובפינתנו היום: די לסקוואט!

אתה עושה חיטוב כדי להוריד לשרוף שומן בגוף אחרי שהייתה במסה וצברת מסת שריר (ברור שחלק ממסת שריר יורדת),
אבל אתה לא יכול לעשות חיטוב כל הזמן כדי שהרגליים יהיו קטנות יותר, זה סתם יוביל לרזון..
בחורה לא יכולה להתאמן בחיטוב תמיד ולהראות טוב כי היא תאבד מסת שריר רצינית וסתם תראה כמו איזו סומלית.

לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי.
סקוואט או לא, הרגליים יגדלו/יקטנו בהתאם למאזן קלורי, לא בהתאם לתרגל מסויים.

חבריי הפורום יורדים על הבחור כי הוא קבע מודל נשי דבילי…

לא הבנתי איך זה קשור למה שאמרתי.
סקוואט או לא, הרגליים יגדלו/יקטנו בהתאם למאזן קלורי, לא בהתאם לתרגל מסויים.

חבריי הפורום יורדים על הבחור כי הוא קבע מודל נשי דבילי…
אוקיי, אתה מסכים איתי שמאזן חיובי הרגליים אכן יגדלו בסקווט?

הוא ממש לא טועה אבל, קודם כל עובדתית רב הבחורות במכון רוצות חזה ישבן ולהיות רזות ומחוטבות ולא רגליים שמנות בדרך כלל את יכולה לעשות סקר למרות שזה די מובן מאליו.

ושנית סקוואט באמת תורם לרגליים להיראות ככה כאילו אני לא מבין מה הבעיה בסרטון הזה?
לגמרי- 🤦‍♂️

בעיקר משקף את המצב בו נשים רבות רוצות מקלות צ'ופסטיקס במקום רגליים..
אבל זה מה שהן רוצות מה הבעיה עם זה ?

שיעשו מה שבא להן. פה אנחנו מעודדים מודל יופי אחר.. יש לך בעיה עם זה?
חח בידיוק להפך מה שאני אמרתי זה שכל אחת שתעבוד לפי המטרה שהיא רוצה להגיע אליה את רוצה רגליים גדולות סבבה X רוצה חטובות מה זה " מעודדים מודל יופי אחר " .

חח בידיוק להפך מה שאני אמרתי זה שכל אחת שתעבוד לפי המטרה שהיא רוצה להגיע אליה את רוצה רגליים גדולות סבבה X רוצה חטובות מה זה " מעודדים מודל יופי אחר " .
הבעיה שהרבה נשים (להערכתי) רוצות שרירים ברגליים, פשוט הן פוחדות שתרגילים כמו סקוואטים או בכלל תרגילים עם משקל אוטומטית יעשו להן רגליים כאלה:
hqdefault.jpg

וזה פשוט לא נכון.

א. גדול וחטוב זה לא שני דברים סותרים.
ולא רגליים שמנות

אבל זה מה שהן רוצות מה הבעיה עם זה ?
ב. סקוואט לא יעשה לבחורה רגליים שמנות. אחוז שומן גבוה כן.
תלמד על ההבדל בין שריר לשומן..
אם אני אקח את עצמי בתור דוגמא, להיות על 60 ק"ג ללא אימוני משקולות, ולהיות על 60 ק"ג עם אימוני משקולות זה דבר שונה לגמרי.. נפח של שריר קטן יותר מנפח של שומן.

הבעיה שהרבה נשים (להערכתי) רוצות שרירים ברגליים, פשוט הן פוחדות שתרגילים כמו סקוואטים או בכלל תרגילים עם משקל אוטומטית יעשו להן רגליים כאלה:
hqdefault.jpg

וזה פשוט לא נכון.
Holy @Fuck !

אוקיי, אתה מסכים איתי שמאזן חיובי הרגליים אכן יגדלו בסקווט?

במאזן חיובי הרגליים יגדלו בכל מקרה.
העניין הוא שמסה של האישה הממוצעת היא הרבה פחות קיצונית, בדכ בסדר גודל של 5-6 קילו כך שאין לזה משמעות אמיתית.

סקוואט צריך להתבצע ללא קשר למודל של הבחורה.
אוכלת כמעט 2500-3000 קלוריות ביום ועדיין לא גודל,בטח לא למימדים שהאדון שם בתמונות אצלו.

כמעט 2500 או כמעט 3000? יש הבדל.
אני גם בבעיה עם עלייה במשקל (אני כבר לא רזה, אז זה קשה יותר) ושמתי לב שככל שאני יותר מדוייק ככה אני עולה יותר, שימי לב.

סקוואט צריך להתבצע ללא קשר למודל של הבחורה.
חושב שלא יזיק גם לידידנו בעל הסרטון קצת סקווט, הוא כותב שהוא "מומחה לעיצוב הגוף", העלה תמונה בלי חולצה ו......לא התרשמתי חח

כמעט 2500 או כמעט 3000? יש הבדל.
אני גם בבעיה עם עלייה במשקל (אני כבר לא רזה, אז זה קשה יותר) ושמתי לב שככל שאני יותר מדוייק ככה אני עולה יותר, שימי לב
יש לי תפריט מסודר ואני לא מפספסת ארוחה, הבעיה שגם אני כבר לא מצליחה לעלות ולכן זה דינמי ומשתנה משבוע לשבוע (ע"י איש מקצוע).
זה התחיל ב2200 קלוריות ועכשיו מתקרב בצעדי ענק לעבר ה3000.
אבל כן, הכל מדוד ומחושב.

חושב שלא יזיק גם לידידנו בעל הסרטון קצת סקווט, הוא כותב שהוא "מומחה לעיצוב הגוף", העלה תמונה בלי חולצה ו......לא התרשמתי חח

לא התרשמת כי אתה לא מומחה כמוהו.
מה זה 270 דדליפט לעומת היפ טרסט עם פוסי פאד?
יש לי תפריט מסודר ואני לא מפספסת ארוחה, הבעיה שגם אני כבר לא מצליחה לעלות ולכן זה דינמי ומשתנה משבוע לשבוע (ע"י איש מקצוע).
זה התחיל ב2200 קלוריות ועכשיו מתקרב בצעדי ענק לעבר ה3000.
אבל כן, הכל מדוד ומחושב.

קשה לי להאמין שאת כל כך גדולה שתתקעי מ 3000 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית