הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה סקוואט ושאלה על בנץ

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אשמח לקבל חוות דעת על הסקוואט

בנוסף יש לי שאלה לגבי בנץ פרס
אני מתאמן לפי הלינארית של ביל סטאר וכבר בערך חודש שאני לא מצליח לסיים חמישיה 72.5 קילו בנץ
אני מצליח לסיים חמישיה ואפילו קצת יותר ב70 קג
מצליח לסיים שלישיה ב72.5 בנץ אבל לא מצליח חמישיה (אני עולה במשקל גוף)
מה לעשות?

לגבי הסקוואט חוץ מזה שההכפות רגליים שלך לא מופנות 30 מעלות החוצא והברכיים בעקבותם נפתחות לצדדים, לא רואה בעיה, אבל חושב שזה יותר קריטי לLOW BAR ופחות לHIGH BAR

אם אתה לא עולה במשקל הגוף פשוט תאכל יותר . גלון של חלב ביום וגיינר הן אופציות טובות לעלייה במשקל

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט חוץ מזה שההכפות רגליים שלך לא מופנות 30 מעלות החוצא והברכיים בעקבותם נפתחות לצדדים, לא רואה בעיה, אבל חושב שזה יותר קריטי לLOW BAR ופחות לHIGH BAR

אם אתה לא עולה במשקל הגוף פשוט תאכל יותר . גלון של חלב ביום וגיינר הן אופציות טובות לעלייה במשקל

תודה
אני עולה במשקל גוף לא עולה במשקל בבנץ

הסקוואט נראה בסדר.
לגבי הבנץ', תעלה סרטון טכניקה, ואם הכל בסדר - ובעצם גם אם קיבלת עצות לתיקון - תעשה ריסט.
גלון של חלב ביום וגיינר הן אופציות טובות לעלייה במשקל
ולשלשול.

תאמת לא ניסיתי גלון של חלב 🤣
אבל שתיתי 4,5 כוסות ביום שזה יחסית מכובד (שזה בערך חצי גלון) והכל היה בסדר חוץ מקצת גזים 🙄
איזה כוס יש לך בבית, של סוס? כוס נורמלית זה 240 מ"ל, ארבע כוסות זה פחות מליטר, שזה חצי מחצי גלון.

איזה כוס יש לך בבית, של סוס?

dark_brown_horse_mug_ceramic_coffee_cup_hand_sculpt_hand_paint_0018_2083b237.jpg

לגבי הבנץ', הגורמים לכשל הם תזונה לא טובה, שינה לא מספקת, מנוחה קצרה מידי בין סטים או טכניקה לא מספיק טובה. פשוט תבדוק איזה מהם לא קורה ואז תדע מה הבעייה של הבנץ'.

• פותח/ת השרשור
לגבי הבנץ', הגורמים לכשל הם תזונה לא טובה, שינה לא מספקת, מנוחה קצרה מידי בין סטים או טכניקה לא מספיק טובה. פשוט תבדוק איזה מהם לא קורה ואז תדע מה הבעייה של הבנץ'.
התזונה אחלה (אני עולה במשקל גוף)
ישן לפחות 8 שעות בלילה
נח לפני הסט האחרון בערך 4 דקות ( רק בסט האחרון אני עושה את המשקל הזה כי אני בלינארית)
טכניקה אני חושב שטובה אבל אני אצלם ואעלה מחר

• פותח/ת השרשור
גוף לא יציב, שכמות לא מכווצות, אין שליטה במוט, אין לג דרייב.
ממליץ בחום לראות את הסרטון של alan thrall על לחיצת חזה וללמוד מההתחלה.
ראיתי אותו המון פעמים ואני פשוט לא מבין אותו

גוף לא יציב, שכמות לא מכווצות, אין שליטה במוט, אין לג דרייב.
ממליץ בחום לראות את הסרטון של alan thrall על לחיצת חזה וללמוד מההתחלה.
אני חושב שהחוסר שליטה במוט נובע מחולשה כללית בידיים וחוסר קורדיניציה, כנראה זה בגלל שהוא רק התחיל לעשות את התרגיל. להוריד במשקל יעזור לו במקרה הזה.
לגבי הגוף שלא יציב - הטעות שלו שהקימור שהוא עושה בגב צריך להשאר קבוע ולא דינמי ,כלומר הגב אמור להשאר מקומר גם בחלק האקצנטרי וגם בקוצנטרי. במקרה שלו הגב קמור בחלק האקצנטרי והגב חוזר להיות שטוח בחלק הקונצנטרי.
לגבי השכמות מעניין אותי לדעת איך אתה רואה שהן לא מכווצות.

72.5 קג
משקל גוף 68
גובה 1.66 נכון למתי שצולם הסרטון
זה נראה הרבה יותר... בכל מקרה תתקן את הטעויות שלך לפי מה שאמרו לך פה, תקרא מדריך ותראה את הסירטון של ריפטו על בנץ.
ותעלה סירטון לפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית