הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדידת חלב

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
מה המצב אנשים?
יש לי שוקל גרמים במטבח ואני רוצה לשקול כמות חלב מסויימת כדי לדעת את הערכים, אני נעזר בגולינגו אבל הבעיה שאני לא יודע מה לרשום כי הם מבקשים לפי מילימטר ובעצם המשקל מטבח שלי שוקל גרמים.. איך אני יכול לדעת ?

כוס פלסטיק מכילה 200 מל. כוס מדידה מדויקת גם לנוזלים. לא מבין למה להתעסק בדברים הקטנים: חלב 3 אחוז, ל100 מל\גרם מכיל 59 קלוריות.. אז תשתה קצת יותר או פחות- לא באמת ישנה משהו כל עוד זה קרוב למכסה היומית שלך.

• פותח/ת השרשור
הכל בסדר מה איתך?

אם אתה רוצה למדוד מילימטר חלב תשתמש בסרגל.
אבל כנראה שאתה צריך מיליליטר.

Know the difference.

ולנושא המרכזי כמו שאמרו כוס רגילה זה בערך 200 מילימטר. לא צריך להגזים במדידות
השאלה איזה כוס אחי, יש כל מיני גדלים.. אני רוצה להיות מדוייק

יש לך משקל מטבח ? 200גרם על המשקל םחות או יותר 200 מל , אל תשקיע בזה יותר מדי מחשבה החישוב הזה הוא מספיק טוב

כי הוא שוקל גרמים לא מילימטר, ואמרו פה שכוס רגילה היא 200 מילימטר..
שוב.

המילה מורכבת משתי מילים, מילי = ההצגה של אלפית.
ולאחריו יחידות המידה.
מטר = יחידת מידה של מרחק
ליטר = יחידת מידה של נוזלים

מילי-ליטר = יחידת מידה קטנה של נוזלים
מילי-מטר = יחידת מידה קטנה של מרחק

שוב.

ולאחריו יחידות המידה.
מטר = יחידת מידה של מרחק
ליטר = יחידת מידה של נפח

מילי-ליטר = יחידת מידה קטנה של נפח

מדויק. (סורי על הפאנטיות)

• פותח/ת השרשור
שוב.

ולאחריו יחידות המידה.
מטר = יחידת מידה של מרחק
ליטר = יחידת מידה של נוזלים

מילי-ליטר = יחידת מידה קטנה של נוזלים
עדיין לא מבין, הבנתי ממה שרשמת שמיליליטר מציג יחידה של נוזלים, אז אני שוקל כמות חלב מסויימת במשקל מטבח ורואה 200 גרם, זה כמו 200 מיליליטר?

עדיין לא מבין, הבנתי ממה שרשמת שמיליליטר מציג יחידה של נוזלים, אז אני שוקל כמות חלב מסויימת במשקל מטבח ורואה 200 גרם, זה כמו 200 מיליליטר?
בהמשך לתשובה של @Matty, כדי לעשות לך סדר: עמ להבין כמה חלב יש לך - אתה בודק באמצעות כוסות מדידה (המראים את נפח הכלי). לכן אתה לא זקוק למשקל במקרה הזה.

כדי לעשות לך סדר
כמו כן כדאי לזכור שחלב הוא בעצם מים עם תוספים ואי לכך הצפיפות שלו היא 1 לכל צורך מעשי, כלומר המשקל בגרמים הוא גם הנפח במיליליטרים, כך שהחיים קלים מבחינה זאת.

כמו כן כדאי לזכור שחלב הוא בעצם מים עם תוספים ואי לכך הצפיפות שלו היא 1 לכל צורך מעשי, כלומר המשקל בגרמים הוא גם הנפח במיליליטרים, כך שהחיים קלים מבחינה זאת.
ליטר מים שוקל קילו? זה לא קצת פחות?

אם יש לך משקל של גרמים בבית והוא דיגיטלי רוב הסיכויים שיש לו כפתור המרה שהוא מעביר את היחידות לOZ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית