עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל בסדר מה איתך?מה המצב אנשים?
אם אתה רוצה למדוד מילימטר חלב תשתמש בסרגל.מבקשים לפי מילימטר
השאלה איזה כוס אחי, יש כל מיני גדלים.. אני רוצה להיות מדוייקהכל בסדר מה איתך?
אם אתה רוצה למדוד מילימטר חלב תשתמש בסרגל.
אבל כנראה שאתה צריך מיליליטר.
Know the difference.
ולנושא המרכזי כמו שאמרו כוס רגילה זה בערך 200 מילימטר. לא צריך להגזים במדידות
פלסטיק, כתוב עליהן בדרך כלל על כל אחת או על האריזה.השאלה איזה כוס אחי, יש כל מיני גדלים.. אני רוצה להיות מדוייק
כי הוא שוקל גרמים לא מילימטר, ואמרו פה שכוס רגילה היא 200 מילימטר..אם יש לך משקל גרמים בבית מה אכפת לך איזה כוס.?
שוב.כי הוא שוקל גרמים לא מילימטר, ואמרו פה שכוס רגילה היא 200 מילימטר..
כשאתה לא קורא את כל האשכול ורק את המשפט הזה מרפרוף. 🥷השאלה איזה כוס אחי, יש כל מיני גדלים.. אני רוצה להיות מדוייק
#סימן_שאתה_נער_מתבגר 😛כשאתה לא קורא את כל האשכול ורק את המשפט הזה מרפרוף. 🥷
שוב.
המילה מורכבת משתי מילים, מילי = ההצגה של אלפית.
ולאחריו יחידות המידה.
מטר = יחידת מידה של מרחק
ליטר = יחידת מידה של נפח
מילי-ליטר = יחידת מידה קטנה של נפח
מילי-מטר = יחידת מידה קטנה של מרחק
עדיין לא מבין, הבנתי ממה שרשמת שמיליליטר מציג יחידה של נוזלים, אז אני שוקל כמות חלב מסויימת במשקל מטבח ורואה 200 גרם, זה כמו 200 מיליליטר?שוב.
המילה מורכבת משתי מילים, מילי = ההצגה של אלפית.
ולאחריו יחידות המידה.
מטר = יחידת מידה של מרחק
ליטר = יחידת מידה של נוזלים
מילי-ליטר = יחידת מידה קטנה של נוזלים
מילי-מטר = יחידת מידה קטנה של מרחק
לא לומדים את זה באיזה כיתה ח'?200 גרם, זה כמו 200 מיליליטר?
בהמשך לתשובה של @Matty, כדי לעשות לך סדר: עמ להבין כמה חלב יש לך - אתה בודק באמצעות כוסות מדידה (המראים את נפח הכלי). לכן אתה לא זקוק למשקל במקרה הזה.עדיין לא מבין, הבנתי ממה שרשמת שמיליליטר מציג יחידה של נוזלים, אז אני שוקל כמות חלב מסויימת במשקל מטבח ורואה 200 גרם, זה כמו 200 מיליליטר?
כמו כן כדאי לזכור שחלב הוא בעצם מים עם תוספים ואי לכך הצפיפות שלו היא 1 לכל צורך מעשי, כלומר המשקל בגרמים הוא גם הנפח במיליליטרים, כך שהחיים קלים מבחינה זאת.כדי לעשות לך סדר
ליטר מים שוקל קילו? זה לא קצת פחות?כמו כן כדאי לזכור שחלב הוא בעצם מים עם תוספים ואי לכך הצפיפות שלו היא 1 לכל צורך מעשי, כלומר המשקל בגרמים הוא גם הנפח במיליליטרים, כך שהחיים קלים מבחינה זאת.
ליטר מים שוקל בדיוק קילוליטר מים שוקל קילו? זה לא קצת פחות?