הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בעצם באזור העורף אחרי סקוואט

ShayBpi

משתמש מתחיל
183
35
נק' מוניטין:
52
183
35
▪█────█▪
לפני שבוע נרשמתי לחדר כושר ואתמול עשיתי סקוואט וכואב לי תוך כדי ואחרי ממש באזור העורף בעצם.
זה מונע ממני להרים משקל גבוה יותר אני יכול לעשות עם מוט ו15 קילו כל צד אבל זה ממש כואב אז הרמתי 5 כל צד שעדיין כואב אבל סביל
שמתי מגבת בתקווה שזה לא יכאב אבל עדיין כואב אומנם פחות אבל עדיין.

wHhyzIy.png

(אזור הכאב)

יש לך סרטון של התרגיל?

מה המנח צוואר שלך? אתה מבצע LB או HB? אתה שם את המוט במקום הנכון? אתה מחזיק את המוט מספיק טוב עם הידיים שהוא לא מחליק ויוצר לחץ מיותר על האזור?

תעלה סרטון.
בכל מקרה המלצה חמה שאני נותן למתאמנים שלי, כווץ את הטרפזים רגע לפני שאתה מניח את המוט עלייך.

בלי סרטון כמובן אי אפשר לדעת אבל אני יכול לנחש שהמוט ממוקם לא נכון. אתה אמור להניח אותו או על שרירי הטרפז (ב HB) או על שריר הדלתא האחורי (ב LB), אם אתה שם לא טוב אז המוט יושב על העצם, היה לי ככה באותו מקום כשרק התחלתי להסקביט ולא ידעתי איפה שמים את המוט.
בכל מקרה לשים מגבת זה לא פתרון.

• פותח/ת השרשור
בלי סרטון כמובן אי אפשר לדעת אבל אני יכול לנחש שהמוט ממוקם לא נכון. אתה אמור להניח אותו או על שרירי הטרפז (ב HB) או על שריר הדלתא האחורי (ב LB), אם אתה שם לא טוב אז המוט יושב על העצם, היה לי ככה באותו מקום כשרק התחלתי להסקביט ולא ידעתי איפה שמים את המוט.
בכל מקרה לשים מגבת זה לא פתרון.[/QUO
מה המנח צוואר שלך? אתה מבצע LB או HB? אתה שם את המוט במקום הנכון? אתה מחזיק את המוט מספיק טוב עם הידיים שהוא לא מחליק ויוצר לחץ מיותר על האזור?
TE]
תעלה סרטון.
בכל מקרה המלצה חמה שאני נותן למתאמנים שלי, כווץ את הטרפזים רגע לפני שאתה מניח את המוט עלייך.

תודה על העזרה באימון הבא אני אצלם סרטון וגם אנסה שוב בעזרת הטיפים שלכם 🙌

Back
למעלה תחתית