עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בינתיים אפשר להמשיך את הסקוואט באותו מתכונת שאני עושה(Ss), או לעשות משקלים קלים?It sounds like normal DOMS
I get it as well, but if this is constant (over two weeks without relief) so you need to look at doing something about it like-
Proper stretching and warm up for the abductors
Foam roller / lacrosse ball
Sports massage
Hot epsom salts bath
Heat cream
Dry needling
יש לי כאב שאני יוצא מהבור בסקוואט,זה לא ממש כאב אלא יותר שריר תפוס שמקשה עליי לעשות את הסקוואט, אני מרגיש אותו בשתי הרגליים בחיבור בין המפשעה לירך למעלה.
היה לי כבר את הכאב והורדתי משקל ועכשיו הוא שוב חזר, יכול להיות שזה משהו בטכניקה?
יש לך משחה שאתה ממליץ?אם זה מה שאני חושב שזה, אז זאת פציעה די נפוצה לסקוואטרים (גם אני חוויתי אותה, למרות שרק בצד אחד), מציע לטפל עם משחות אנטי-דלקתיות , ולעשות חימום טוב טוב לפני הסטים הכבדים. זה אמור לעבור עם הזמן.
אני מרחתי וולטרןיש לך משחה שאתה ממליץ?
ומה לעשות בינתיים עם הסקוואט אפשר להתקדם?
בסדר, תודה על העזרהאני מרחתי וולטרן
נסה להיות קשוב לגוף, אם הכאב מחמיר ברור שאל תתקדם. אם הכאב פוחת אז אפשר להתקדם..
גם אני, לקח לשיט הזה 7 חודשים לעבור לחלוטין. היה מעיר אותי בלילה כשהייתי מתהפך...אם זה מה שאני חושב שזה, אז זאת פציעה די נפוצה לסקוואטרים (גם אני חוויתי אותה, למרות שרק בצד אחד), מציע לטפל עם משחות אנטי-דלקתיות , ולעשות חימום טוב טוב לפני הסטים הכבדים. זה אמור לעבור עם הזמן.