הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט, ושאלה לגבי כאב

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
יש לי כאב שאני יוצא מהבור בסקוואט,זה לא ממש כאב אלא יותר שריר תפוס שמקשה עליי לעשות את הסקוואט, אני מרגיש אותו בשתי הרגליים בחיבור בין המפשעה לירך למעלה.
היה לי כבר את הכאב והורדתי משקל ועכשיו הוא שוב חזר, יכול להיות שזה משהו בטכניקה?

It sounds like normal DOMS
I get it as well, but if this is constant (over two weeks without relief) so you need to look at doing something about it like-

Proper stretching and warm up for the abductors
Foam roller / lacrosse ball
Sports massage
Hot epsom salts bath
Heat cream
Dry needling

• פותח/ת השרשור
It sounds like normal DOMS
I get it as well, but if this is constant (over two weeks without relief) so you need to look at doing something about it like-

Proper stretching and warm up for the abductors
Foam roller / lacrosse ball
Sports massage
Hot epsom salts bath
Heat cream
Dry needling
בינתיים אפשר להמשיך את הסקוואט באותו מתכונת שאני עושה(Ss), או לעשות משקלים קלים?

יש לי כאב שאני יוצא מהבור בסקוואט,זה לא ממש כאב אלא יותר שריר תפוס שמקשה עליי לעשות את הסקוואט, אני מרגיש אותו בשתי הרגליים בחיבור בין המפשעה לירך למעלה.
היה לי כבר את הכאב והורדתי משקל ועכשיו הוא שוב חזר, יכול להיות שזה משהו בטכניקה?

אם זה מה שאני חושב שזה, אז זאת פציעה די נפוצה לסקוואטרים (גם אני חוויתי אותה, למרות שרק בצד אחד), מציע לטפל עם משחות אנטי-דלקתיות , ולעשות חימום טוב טוב לפני הסטים הכבדים. זה אמור לעבור עם הזמן.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שאני חושב שזה, אז זאת פציעה די נפוצה לסקוואטרים (גם אני חוויתי אותה, למרות שרק בצד אחד), מציע לטפל עם משחות אנטי-דלקתיות , ולעשות חימום טוב טוב לפני הסטים הכבדים. זה אמור לעבור עם הזמן.
יש לך משחה שאתה ממליץ?
ומה לעשות בינתיים עם הסקוואט אפשר להתקדם?

יש לך משחה שאתה ממליץ?
ומה לעשות בינתיים עם הסקוואט אפשר להתקדם?
אני מרחתי וולטרן
נסה להיות קשוב לגוף, אם הכאב מחמיר ברור שאל תתקדם. אם הכאב פוחת אז אפשר להתקדם..

גם אני, לקח לשיט הזה 7 חודשים לעבור לחלוטין. היה מעיר אותי בלילה כשהייתי מתהפך...

לגבי הכאב אני לא ממש יודע איפה הבעיה, מקווה שעזרו לך כאן.

לגבי הסקוואט שלך, קשה לראות מהזוית אבל נראה שאתה עומד צמוד מאוד...
שים לב שהעקב שלך מתרוממת כשאתה יורד למטה, תקפיד שזה לא יקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית