הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סייקל RECOMP ( פרופ - DNP - קלן )

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני יודע מראש שמה שאני הולך לרשום הולך להיות שנוי במחלוקת, המטרה פה לא להגיד תעשה לא תעשה מסוכן לא מסוכן.

אני יתחיל ממטרת הסייקל הקצר הזה והוא נטו RECOMP. למי שלא יודע RECOMP הוא העלאת מסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן.
הסייקל יראה ככה:

1-6 test prop 100mg eod
dnp 125 mg ed 1-3
dnp 250 mg ed 3-6
clen 160 mcg ed 1-6
ketotifen 2mg ed - 1-6
1-4 insulin 8-10 iu post workout (עדיין לא סגור שאני יכניס אינסולין)
hcg 250 iu e3d 1-6

המאזן קלורי יהיה חיובי ויחולק ככה:
חלבון 250 גרם חלבון
250 גרם פחמימה
150 גרם שומן
סה"כ 3350 קלוריות פלוס מינוס

אימונים ABC

נתונים אישיים
גיל 27
משקל 90
גובה 1.85
אחוז שומן סביבות 12-14

תוספים שילקחו בנוסף:
ויטמין C ו D
מולטי ויטמין
במידת הצורך אלקטרוליטים
BCAA (רק במידה ואני יחליט לקחת אינסולין)

אני יודע שזה קצת ארוך אבל זה כעקרון התכנון, כמובן שהערות והמלצות יתקבלו בברכה כמו כן יודע שיש את אנשי האנטי DNP תחסכו את זה ממני.
מתכוון להתחיל בעוד מספר שבועות אחרי שהכל יהיה אצלי ביד.
זה לא פעם ראשונה שלי עם DNP בעבר עשיתי סייקל DNP וקלן סולו ללא חומרים והתוצאות היו מרשימות מאד.

כמה שאלות:
עד כמה תהיה השבתה של הציר בסייקל הקצר הזה?
בעד נגד להכניס אינסולין?
אירובי מתון אחרי כל אימון משקולות?

ראשית,
איזה סייקל זה שלך?
מה כוללת היסטוריית השימוש שלך? אם תוכל לפרט כמה שיותר, עדיף.

שנית,
כמה נקודות שאני הייתי משנה:
1. לא מריץ DNP וגם קלן - בחר אחד מהשניים. בשל הניסיון הקודם שלך בגזרת שני החומרים, הייתי דווקא ממליץ ללכת רק על DNP, ואף לנסות מינון מעט גבוה יותר, בחלק האחרון לסייקל (375mg או 500mg). שים לב לפרוטוקול הפחמימתי המיוחס ל-DNP (סוכרוז). קרא עליו וחשוב אם מתאים לך.
2. אינסולין - אפשרי, אבל בזמן החיטוב זה עלול לטשטש את התוצאות. אגירת הנוזלים כתוצאה מהשימוש בו תהיה בין כה וכה, ובעיקר בתחילת השימוש (גם על 0 פחמימה תהיה אגירת נוזלים מהאינסולין). בכל מקרה, גם בגזרה זו, באם אין לך ניסיון עבר, חשוב לעשות שיעורי בית ולדעת לאן נכנסים. יש כמה וכמה פרוטוקלים, הנגזרים מסוג האינסולין וכמויות ה-iu שמכניסים. כמו כן גם תזמון הלקיחה (בוקר, לפני אימון, אחרי אימון) נתונים להעדפה אישית, וצריך לתת עליהם את הדעת.
3. אני הייתי מכניס טרן אצטט לסטאק, במינון של 100mg-150mg/eod, ומעלה, ללא קשר למינון הנבחר בטרן, את מינון הפרופ ל-150mg/eod. עוד חומר שניתן לשקול הוא מאסטרון, במינון 100mg/eod או לחלופין וינסטרול בזריקות.
4. אורך הסייקל הוא מאוד מינימלי, אך עדיין הגיוני. קח בחשבון שלוקח לחומרים (לא משנה מה יוחלט בסוף) להיכנס לפעולה ולעשות את עבודתם זמן מה, למרות האסטר הקצר, ולכן יש לשקול את הארכת הסייקל למעבר מ-6 שבועות. כמובן והעניין נתון למטרות הסופיות שלך, ובאם אתה מתכנן להגיע למצב בו ירדת באחוז שומן או עלית במאסת השריר (או אחד מהשניים, שהשפיע על אחוז השני), אזי כנראה ותצטרך יותר מ-6 שבועות.
5. תזונה - על פניו, התפריט ההתחלתי די טוב, אך אני הייתי מעלה את כמות החלבון בפתיחת הסייקל לפי 3g לכל קילו משקל גוף, ומקצץ בשומן. באמצע הסייקל אפשר בהחלט להגיע גם לאיזור ה-3.5g-3.8g חלבון לכל קילו מ"ג, כאשר הירידה בקלוריות תגיע, שוב, מעט מהשומן ומהפחמימה. החומרים יהיו בשיאם בדם, ולצד התמיכה מהחלבון בהחלט יהיה ניתן לצפות לירידה איכותית בשומן ושמירה על מאסת שריר.
6. אירובי כמובן ונחשב ל-must, בעיקר בפאן של שמירה על חילוף החומרים, המערכת הקרדיו-ואסקולרית, הגדלת הגרעון ועוד. לעניות דעתי, האירובי צריך להיות כזה אשר מצד אחד לא יפגע בהתאוששות שלך מאימון לאימון (וכלל והחיטוב יתקדם, לא משנה כמה החומרים חזקים ובשיאם בדם, אתה עלול להיחלש) ומצד שני עדיין יהיה במינון שישמור על הגוף. כהתחלה, כ-50-60 דקות שבועיות יהיו אידיאליות, בחלוקה הנוחה לך (אני ממליץ לחלק ללפחות 2-3 פעמים בשבוע, כ-15-20 דק' בכל פעם).

• פותח/ת השרשור
1 - בעבר השתמשתי בשניהם בו זמנית ומאד אהבתי
2 - לגבי האינסולין או לנוסח שבו ענית, אני לא יהיה בחיטוב... התפריט הוא חיובי וכמובן בעזרת טיפה אירובי והעלאת המטבוליזים של הDNP במקסימום אני יהיה בנייטרלי. לכל א מתכוון להיות בתפריט שלילי ומפה הניסוי שאמרתי שאני רוצה לעשות.
וכן יש לי נסיון עם אינסולין וכמו שרשמתי אני יקח אותו מיד לאחר אימון כמובן לפי הפרוטוקול המקובל של פחמימה מהירה פר IU
3 - עקב נטייה להקרחה אין לי שום כוונה לגעת בחומר שהוא אנדרוגני חזק או מבוסס DHT (אוכל את עצמי על זה אבל אין לי ברירה)
4 - מקבל את ההערה, כנראה ימשך ל10 שבועות אבל לא יותר מזה.
5 - מתכנן לעשות אירובי 20 דקות עצימות בינונית אחרי כל אימון משקולות

תודה רבה על התשובה, ובכל מקרה חשוב לי להדגיש אני לא מעוניין להיכנס למאזן שלילי... במידת הצורך יעלה עוד את הקלוריות.
ידוע לי שקשה מאד לעלות מסת שריר על DNP עקב המנגון שלו שמבטל את טעינת הATP אבל זה מיוחס למינונים של 500 מ"ג שהחומר עצמו מביא אותך למצב של דילול פחמימה, על מינון של 125 מ"ג אני כמעט בטוח שלא יהיה שום דילול.
מפה הוספת האינסולין והטסט על מנת לנסות לבנות כמה שיותר שריר בעוד העלייה בשומן אמורה להיות אפסית.

לגבי היסטוריית הסייקלים שלי היו לי מספר סייקלים כולם כולל כולם לרוב הורכבו רק מטסט טורינבול ופעם אחת ננדרולון קצר... נקי כבר מעל לשנה

אני יודע מראש שמה שאני הולך לרשום הולך להיות שנוי במחלוקת, המטרה פה לא להגיד תעשה לא תעשה מסוכן לא מסוכן.

אני יתחיל ממטרת הסייקל הקצר הזה והוא נטו RECOMP. למי שלא יודע RECOMP הוא העלאת מסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן.
הסייקל יראה ככה:

1-6 test prop 100mg eod
dnp 125 mg ed 1-3
dnp 250 mg ed 3-6
clen 160 mcg ed 1-6
ketotifen 2mg ed - 1-6
1-4 insulin 8-10 iu post workout (עדיין לא סגור שאני יכניס אינסולין)
hcg 250 iu e3d 1-6

המאזן קלורי יהיה חיובי ויחולק ככה:
חלבון 250 גרם חלבון
250 גרם פחמימה
150 גרם שומן
סה"כ 3350 קלוריות פלוס מינוס

אימונים ABC

נתונים אישיים
גיל 27
משקל 90
גובה 1.85
אחוז שומן סביבות 12-14

תוספים שילקחו בנוסף:
ויטמין C ו D
מולטי ויטמין
במידת הצורך אלקטרוליטים
BCAA (רק במידה ואני יחליט לקחת אינסולין)

אני יודע שזה קצת ארוך אבל זה כעקרון התכנון, כמובן שהערות והמלצות יתקבלו בברכה כמו כן יודע שיש את אנשי האנטי DNP תחסכו את זה ממני.
מתכוון להתחיל בעוד מספר שבועות אחרי שהכל יהיה אצלי ביד.
זה לא פעם ראשונה שלי עם DNP בעבר עשיתי סייקל DNP וקלן סולו ללא חומרים והתוצאות היו מרשימות מאד.

כמה שאלות:
עד כמה תהיה השבתה של הציר בסייקל הקצר הזה?
בעד נגד להכניס אינסולין?
אירובי מתון אחרי כל אימון משקולות?
ניסית dnp?...
סייקל לבחורה שרוצה להפוך לגבר ללא מסת שריר.
dnp הוא פסולת לבעלי מסת שריר או למתאמנים באופן כללי.
רק סוג של noobיות לא מחקה אותו מ-LBS.
רד מה-DNP. אל תהיה ליצן...

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מה אתה מדבר, כמו שאמרתי בפעם הראשונה שלקחתי את שניהם מאד אהבתי את התוצאות.
למה הדעה השלילית הזאת על החומר?

אני יכול להעיד מהניסיון שלי עם DNP שקצת מגזימים לגבי הסיכונים, יש היום הרבה יותר מחקרים על מפרי צימוד מאשר בעבר, ואם לוקחים מינון נמוך ורצוי גם לפרוש לאורך היום אז הסיכונים הם מזעריים.

קח בחשבון את נושא זמן מחצית החיים של החומר, הוא מאוד טריקי משתי סיבות עיקריות:
יש נתונים סותרים לגבי זמן מחצית החיים, וייתכן שהוא משתנה מאדם לאדם.
הדבר השני, מקובל בד"כ להגיד שזמן מחצית החיים הוא 36 שעות, כלומר אם תיקח כל יום מנה קבועה של DNP כמות החומר תעלה בגוף שלך ותתייצב ביום השמיני או התשיעי, וזה מאוד בעייתי ברגע שלא מודעים לזה, משתמשים נוטים לחשוב שהם מסתדרים עם מינון מסוים ושהם לא מקבלים את השפעות הלוואי הם נוטים להעלות מינון ואז הדרך קצרה למינון יתר, לכן צריך להיות מודעים לעניין הזה.

הסייקל הראשון שעשיתי היה 100 מ"ג כל 12 שעות בתקופה חמה, בקושי הרגשתי משהו שלילי, ביום השמיני באמת התחיל להיות קצת חם אבל לא משהו בלתי נסבל.

בקיצר שיהיה לך המון בהצלחה! ויהיה נחמד להתעדכן מדי פעם בתוצאות שלך.

• פותח/ת השרשור
ברור שאני יעדכן, אני בשלב ההכנות רוב החומרים אצלי נשאר רק פינות קטנות ומאמין ששבועיים שלוש אני מתחיל.

נראה סייקל חלש וקצר מאוד(אם נשים לרגע את האינסולין בצד)
לגבי החשש שלך מחומרים אנדרוגניים מאוד ונגזרות DHT
ישנו חןמר אוראלי (סופרדרול) מאוד חזק שמעלה במסה נקיה ולמרות היותו נגזרת DHT הוא מאוד בטוח מבחינת הקרחה(קראתי על זה ביותר ממקור אחד)
היחס אנבולי אנדרוגני שלו הוא 20/400 (לצורך השוואה בטרן לדוגמה היחס הוא 500/500)
לשיקולך

• פותח/ת השרשור
סופרדרול אחד האורליים הקשים ביותר על השיער, לא יודע איפה קראת אבל המון אנשים עם נטייה שלקחו סופרדרול אמרו שהרס להם את השיער.
לגבי הסייקל עצמו במידה ואינסולין כן יכנס והסייקל יעלה ל10 שבועות אתה אומר שעדיף?
כעקרון הסייקל הקצר הוא בגלל הניסוי של הdnp עם מאזן קלורי חיובי...מנסה לראות אם אפשי לבנות טיפה מסה עם הורדת שומן... במידה ואני רואה שלא הולך כל התהליך יופסק במידי יכנס לניקוי ויחשוב על סייקל מאסה כבר

שמע בכלל אמרתי לא פעם ולא פעמיים בן אדם לא יכול בחיים לדעת מה יקרה במידה והוא יקח חומר כזה או אחר, בחיים לא נבין את המנגון לעומק של נשירת שיער בגלל שיש כל כך הרבה משתנים במשוואה.
מכיר אנשים בעלי נטייה שלקחו טרן והשיער לא זז להם כנל גם וינסטרול אז לך תסביר את זה, ומצד שני אנשים עם שיער מלא שלקחו טרן פתאום מדווחים על נשירה. לא נבין לא נדע בחיים רק מנסיון אישי.
מה שכן כבר הרבה זמן שאני חושב לקחת סופרדול ונתת לי פה אחלה רעיון לחשוב עליו.

נערך לאחרונה:
סופרדרול אחד האורליים הקשים ביותר על השיער, לא יודע איפה קראת אבל המון אנשים עם נטייה שלקחו סופרדרול אמרו שהרס להם את השיער.
לגבי הסייקל עצמו במידה ואינסולין כן יכנס והסייקל יעלה ל10 שבועות אתה אומר שעדיף?
שוב..ביותר ממקור אחד רציני...אגב גם כאן בפורום נדמה לי שנכתב על זה..
מי האנשים שאמרו לך את זה? אני לא שמעתי על כאלה...

החומרים האלימים ביותר בקטע הזה הם וינסטרול, אנאדרול וטרן לפי הסדר הזה..
טרן אגב לא מומר DHT אבל הוא מאוד אנדרוגני ולכן יש כאלה שמדווחים שמאוד לא בטוח מהבחינה הזו וכאלה שלא..
בכל מקרה עם סופרדרול כיוון שמדובר בחומר בעל זמן מחצית חיים קצר בהרבה מטרן..גם אם מתחילה נשירה אפשר לעצור ומהר..אבל שוב..הוא בטוח יחסית..תתפלא לשמוע שבטוח יותר מטסט ובולדנון לדוגמה

לגבי הסייקל..הוא קצר לטעמי כמו שכתבתי קודם..
DNP לא ממש מכיר ולא התנסיתי אז אלמד ממך בקטע הזה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים אני מפרסם את התפריט שבניתי לעצמי, יש כמה שינויים, בסופו של דבר החלטתי ללכת טבעי כי אין טעם להיכנס לסייקל של חודש ואז לעשות ניקוי חבל על הזמן.
כמו שאמרתי קלן 160 מיקרוגרם
DNP 125 מילגרם
אינסולין 10 יחידות מיד לאחר אימון
מטרה: לעלות במסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן (לא הורדת שומן אלא הורדת אחוזי שומן יש הבדל)
מתחיל מחר הכל ככה שמאמין שאני יעדכן במשך השבוע.
הנה התפריט, הערות יתקבלו בברכה
4sxx91.jpg

אינסולין dnp בלי חומרים נשמע רעיון נוראי.
מה רע בקלן ודל פחמימה עם אירובי.
מה אתה כבר חושב שתשיג בחודש חוץ מלאבד שריר ולהראות שטוח כמו מגהץ.
חיטוב עושים חודשיים לפחות

• פותח/ת השרשור
שים לב למינון שאני לוקח, זה לא מינון שגורם לדילול גליקוגן מלא בשריר
דבר שני אני לא מנסה להתחטב פה, כמו שאמרתי מנסה טיפה לבנותצ מסת שריר ולהוריד טיםפה שומן

אינסולין ללא אנאבוליים (אלא אם משולב עם GHׂ ) זה רעיון טיפשי בעיני!
אבל בכל זאת נשמע שאתה סגור על זה אז נשמח לקבל עדכון

חברים אני מפרסם את התפריט שבניתי לעצמי, יש כמה שינויים, בסופו של דבר החלטתי ללכת טבעי כי אין טעם להיכנס לסייקל של חודש ואז לעשות ניקוי חבל על הזמן.
כמו שאמרתי קלן 160 מיקרוגרם
DNP 125 מילגרם
אינסולין 10 יחידות מיד לאחר אימון
מטרה: לעלות במסת שריר תוך הורדת אחוזי שומן (לא הורדת שומן אלא הורדת אחוזי שומן יש הבדל)
מתחיל מחר הכל ככה שמאמין שאני יעדכן במשך השבוע.
הנה התפריט, הערות יתקבלו בברכה
4sxx91.jpg
- אזהרת מסע -

אל תעשה את מה שאתה מתכנן לעשות ללא שימוש במקביל ב-AAS!

אני אמרתי, הזהרתי, הפצרתי, התערבתי!

שאר האחריות -המלאה- עלייך

שלא תגיד שלא אמרו לך....

• פותח/ת השרשור
- אזהרת מסע -

אל תעשה את מה שאתה מתכנן לעשות ללא שימוש במקביל ב-AAS!

אני אמרתי, הזהרתי, הפצרתי, התערבתי!

שאר האחריות -המלאה- עלייך

שלא תגיד שלא אמרו לך....

דניאל תפרט מאיזה סיבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית