עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנת אותי נכון...מה שהוא אומר זה חוסר הבנה מוחלט גם של האנטומיה וגם של המכניקה של התרגיל. בדדליפט לעיתים חסרה גמישות בהאמסטרינגס, הוא מפרש את זה ככפיפת ירך שזו הוצאה מהקשרו. אם באמת היה חסר טווח תנועה בכפיפת ירך, לא היית מגיע לתפוס את המוט כשהוא מעל מרכז כף הרגל, ואנשים כאלה לא באמת קיימים.
חוסר גמישות בהאמסטרינגס בשביל הדדליפט זה משהו שמתרחש מעט, אבל מתרחש, ונפתר מהר מאוד. פשוט מתחילים מדדליפט עם הגבהה, עם טכניקה מושלמת, ומורידים את הגובה בקצת כל כמה אימונים. אבל 99% שזה לא המצב שלך, אלא שאתה פשוט לא יודע את התרגיל מבחינה טכנית מספיק טוב. תעלה וידאו.
כן,
ומה שהוא הראה לא ימנע לך פציעות גם ככה. הגדלת טווח תנועה מעבר לנדרש כדי לבצע את תרגילי הבסיס בצורה נכונה ממש לא דרושה לכלום, למעט ספורטאים בענפים שדורשים את זה. רקדנית בלט למשל תצטרך טווח תנועה מעבר. אתה לא.
הבעיה היא שאני מאוד לא גמיש אז חשבתי על רוטינה לפני האימון.כן,
ומה שהוא הראה לא ימנע לך פציעות גם ככה. הגדלת טווח תנועה מעבר לנדרש כדי לבצע את תרגילי הבסיס בצורה נכונה ממש לא דרושה לכלום, למעט ספורטאים בענפים שדורשים את זה. רקדנית בלט למשל תצטרך טווח תנועה מעבר. אתה לא.
טווח תנועה תקין הוא טווח התנועה שמספיק לביצוע תרגילי הבסיס. אין שום דבר שידרוש ממך מעבר (שוב - למעט ענפי ספורט ספציפיים, וזה לא רלוונטי אליך).הבעיה היא שאני מאוד לא גמיש אז חשבתי על רוטינה לפני האימון.
המטרה הייתה לא להגיע לטווח תנועה מעבר אלא לטווח תנועה רגיל.
אז מה אתה אומר? כדי לעשות כמה מהתרגילים שמראים בסרטון אחרי האימון?
או שעדיף כבר לבצע מתיחות רגילות וזהו?
כתבתי קודם בנוגע לדדליפט מהגבהה.אם לדוגמא אני רוצה להגמיש את האמסטרינג מה עלי לבצע למשל?
אני לא יכול לבצע סקוואט ואני בטוח שב99.9% שזה מחוסר גמישות בקרסול.טווח תנועה תקין הוא טווח התנועה שמספיק לביצוע תרגילי הבסיס. אין שום דבר שידרוש ממך מעבר (שוב - למעט ענפי ספורט ספציפיים, וזה לא רלוונטי אליך).
אם יש לך את הטווח הזה, ו-99% שכן, אז אתה לא צריך לעשות שום דבר חוץ מלשמור עליו באמצעות תרגילי הבסיס. אם אין לך אותו, אז זה תלוי במקרה, אבל צריך להשיג אותו, והדוגמה שנתתי בנוגע לדדליפט מהגבהה מאוד אפקטיבית ועובדת מהר.
אני לא יכול לבצע סקוואט ואני בטוח שב99.9% שזה לא מחוסר גמישות בקרסול.
אם אתה לא יכול לבצע סקוואט תקין עקב חוסר גמישות בקרסול, אתה אמור להתקשות ללכת, לקום מכסא, להרים דברים מהריצפה, לרוץ, לקפוץ. זה המצב?אני לא יכול לבצע סקוואט ואני בטוח שב99.9% שזה מחוסר גמישות בקרסול.