הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

So...what do you do besides lifting

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
זה שאני לא חנון לא הופך אותי אוטומטית לערס. לידיעתך אני מתנגד לעישון בחריפות (גם לנרגילות למרות לחץ חברתי עצום), שונא מזרחית יותר מכל דבר (מעדיף שחורה), לא יוצא לסנטר כי אני מעדיף לא להידקר
כשאתה עונה "מעדיף לתלות את עצמי" על ההצעה לראות אנימות אתה מראה שאתה ילד שרק עוקב אחרי סטיגמות חברתיות בלי שאתה מבין על מה אתה מדבר באמת. התגובה החריפה הזאת באה מאוכלוסיה שעדיין חיה בשאליה ש"אנימה=סרטים מצוירים=לילדים קטנים". אם היית יודע על מה אתה מדבר ולא חי בסטיגמות שהציבה החברה מסביב לא היית מגיב בצורה כל כך חריפה. מבחינתי אם אתה מגיב ככה אתה שווה ערך לאפסים שאומרים שסקוואט פוגע בגובה ושעפקת חלבון תהרוס לך את הכליות.

יש דברים ממש "יפנים" ויש דברים יותר בין- לאומיים כמו פוקימון, דרגון בול, דיג'ימון וכו'.
אלה אנימות OVERRATED שהצליחו להתמסחר יותר טוב ובגלל זה הגיעו לחו"ל. אין שום דבר טוב/מיוחד בדרגון בול/דיג'ימון/פוקימון לעומת אנימות שלא ראית בטלויזיה בארץ. הכל פה זה רייטינג

אלה אנימות OVERRATED שהצליחו להתמסחר יותר טוב ובגלל זה הגיעו לחו"ל. אין שום דבר טוב/מיוחד בדרגון בול/דיג'ימון/פוקימון לעומת אנימות שלא ראית בטלויזיה בארץ. הכל פה זה רייטינג
אפשר גם לשלב שני דברים שהוצעו כאן.

Hentai?
לחובבי ציצים מצויירים ואיברי מין מצונזרים

זה לא נכון... זה באמת סגנון אחר.
אני אישית אהבתי +- את מה שציינתי אבל האנימות הנוכחיות אני לא ממש מתחבר...

דבר יפה על פוקימון !!!!

איך לעזאזל יש לך 5 שעות ביום לשרוף?
לי יש 10 אבל מי מספיק לעשות משהו...

medical researches.

מעביר את הזמן + משפר קריאה מהירה (כשאתה קורא המון) + משפר לך ביצועים במכון (KNOWLEDGE) + משפר לך רמת חיים (ביישום) = מושלם.

שכחתי לציין, אם אתה בעניין של עולם המחשוב,הורד KALI LINUX. תהנה.

זה שאני לא חנון לא הופך אותי אוטומטית לערס. לידיעתך אני מתנגד לעישון בחריפות (גם לנרגילות למרות לחץ חברתי עצום), שונא מזרחית יותר מכל דבר (מעדיף שחורה), לא יוצא לסנטר כי אני מעדיף לא להידקר

לומד מחשבים בבצפר
בדיחת השנה,לשנת 2015.

medical researches.

מעביר את הזמן + משפר קריאה מהירה (כשאתה קורא המון) + משפר לך ביצועים במכון (KNOWLEDGE) + משפר לך רמת חיים (ביישום) = מושלם.

שכחתי לציין, אם אתה בעניין של עולם המחשוב,הורד KALI LINUX. תהנה.
Nerd. 😆

1. תראה סדרות\סרטים\שניהם.
2. תקנה מחשב חזק אם יש לך תקציב ותחרוש את החיים על גיימינג.
3. תזיין כמה שיותר.
(ממויין לפי סדר עדיפות)
הרשימה תקפה במיוחד אם אתה ב5 יחידות מתמ + 5 יחידות מדעי כולשהו (לא ביולוגיה) + מחשבים.

אתה לא תעשה את הדברים האלה עכשיו אתה תתחיל על לחשוב איך לעשות אותם בי"ב.

1. תראה סדרות\סרטים\שניהם.
2. תקנה מחשב חזק אם יש לך תקציב ותחרוש את החיים על גיימינג.
3. תזיין כמה שיותר.
(ממויין לפי סדר עדיפות)
הרשימה תקפה במיוחד אם אתה ב5 יחידות מתמ + 5 יחידות מדעי כולשהו (לא ביולוגיה) + מחשבים.

אתה לא תעשה את הדברים האלה עכשיו אתה תתחיל על לחשוב איך לעשות אותם בי"ב.
וואלה אם זיינת בכתה י' אתה מסודר לכל החיים.

אף אחד לא סיפר לי, ואני סתם חרמן כל היום.

מה לגבי חיי חברה ולהיפגש עם חברים? לשחק קצת כדורגל בשכונה?
בכל מקרה אם אחרי אלה עדיין אתה מפוצץ בזמן אתה יכול ללמוד דברים בכוחות עצמך על דברים שמעניינים אותך, בין אם זה תכנות, פיזיקה או לא משנה מה, אפילו פילוסופיה. יש הרצאות של קורסים שלמים באוניברסיטאות באינטרנט שאתה יכול תאכלס ללמוד מהן.
אתה יכול תמיד למצוא עבודה כדי שיהיה לך כסף לאפקות ואסטרואידים או לחסוך לטיולים וכל מני כאלה או זונות כדי שתוכל לזיין כמו ש @awe1 הציע לך.
אתה יכול לעזור להורים שלך קצת בבית אני בטוח שתמיד יש משהו שאתה יכול לעשות כדי לעזור ולהוריד מהם את העומס ואני גם מבטיח לך שאתה תרגיש ממש טוב עם עצמך שאתה עוזר להם ושאולי תעזור להם להשיג גם איזה שעה פנויה ביום להיות איתך מתוך ה5 האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית