ייעוץ בתחלאס מה עדיף NO למינהם או קראטין טהור+קפאין?

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
עזבו אותכם כלכלית מה עובד יותר טוב ?

או שהם באותה רמה ?

בפורמולות NO יש גם קראטין, לי אישית בסופו של דבר עבד הרבה יותר טוב ארגנין\קפאין\קראטין בניפרד,
ואני אסביר בדיוק למה(בלי שום קשר לזה שהרכיבים בפורמולות NO למיניהם עובדים או לא),
שאתה צורך ארגנין + קפאין אתה לוקח בחשבון דברים כמו משקל גוף ועוד כמה פרמטרים
שמשתנים מאדם לאדם, נוסחה של NO היא אחידה ואין אפשרות לקחת קצת יותר מרכיב כזה ופחות מאחר כמו למשל יותר ארגנין ופחות קפאין, וההפך, אני צריך בסביבות ה5-6 רגם ארגנין בשביל הפאמפ, בשביל להגיע לזה בNO EXPLOAD אני צריך לקחת המון מנות מה שגורם לי לקחת יותר מידי קפאין וקראטין ממה שאני צריך,

תראו אין ספק שNO EXPLOAD ומוצרים כאלה עובדים לא סתם מאות אלפי אנשים לוקחים את המוצרים
האלה מידי יום אם אתה בן אדם ממוצע אין בעיה לקחת את זה, אבל למתאמנים מתקדמים עדיף לשלב את המוצרים בנפרד.

נערך לאחרונה:
בפורמולות NO יש גם קראטין, לי אישית בסופו של דבר עבד הרבה יותר טוב ארגנין\קפאין\קראטין בניפרד,
ואני אסביר בדיוק למה(בלי שום קשר לזה שהרכיבים בפורמולות NO למיניהם עובדים או לא),
שאתה צורך ארגנין + קפאין אתה לוקח בחשבון דברים כמו משקל גוף ועוד כמה פרמטרים
שמשתנים מאדם לאדם, נוסחה של NO היא אחידה ואין אפשרות לקחת קצת יותר מרכיב כזה ופחות מאחר כמו למשל יותר ארגנין ופחות קפאין, וההפך, אני צריך בסביבות ה5-6 רגם ארגנין בשביל הפאמפ, בשביל להגיע לזה בNO EXPLOAD אני צריך לקחת המון מנות מה שגורם לי לקחת יותר מידי קפאין וקראטין ממה שאני צריך,

תראו אין ספק שNO EXPLOAD ומוצרים כאלה עובדים לא סתם מאות אלפי אנשים לוקחים את המוצרים
האלה מידי יום אם אתה בן אדם ממוצע אין בעיה לקחת את זה, אבל למתאמנים מתקדמים עדיף לשלב את המוצרים בנפרד.

הגיוני אחי@!!

שאני יסיים את הדלי שנשאר לי מה NANO אני ינסה....

כמה גרם של ארגנין וקפאין לק'ג..?

המרכיבים העיקרים במוצרים האלו כוללים 4 רכיבים עיקרים:
ל-ארגנין (פאמפ כביכול), ל-תאורין (מיקוד,פוקוס), קפאין (ממריץ), וקריאטין (לכוח כביכול)

תעשה את השיקולים שלך, המינונים במוצרים האלו נמוכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית