הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון חבורת האחים באליפות ישראל בהרמות כוח איגוד GPC

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם,

כידוע לכם, ביום שישי האחרון התקיימה אליפות ישראל בהרמות כוח של איגוד GPC והשתתפנו בה.
ברצוני להציג בפניכם את סרטון התחרות שלנו.
הסרטון, לעומת הסרטונים האחרים שפורסמו מוצג מזווית קצת אחרת ומכיל "קטעים מתוך אולם החימום."
מטרת הסרטון היא להראות את "מאחורי הקלעים" של תחרויות פאוורליפטינג, מה שקורה מאחורי הפרגוד ולא על הבמה.

אני בטוח שלרובכם הגדול אני לא צריך לספר שפאוורליפטינג הוא יותר מלהגיע למוט ולהרים אותו, פאוורליפטינג הוא ספורט הדורש ריכוז והכנה מנטלית כשם שהוא דורש כוח (ואם לא יותר מזה).
הסרטון נועד על מנת להציג את אותה הכנה מנטלית, את המצב המנטלי של המתחרים (שהם במקרה אנחנו) לפני ההרמה ואחריה ויותר חשוב את הרגשות, העצב, השמחה, התסכול ויותר מהכל החברות והתמיכה בינינו.
אני מרגיש שלא אומרים את זה מספיק, פאוורליפטינג הוא ספורט קבוצתי.
על מנת להבין לגמרי (או לפחות קצת יותר טוב) על מה אני מדבר, אני אמליץ לצפות בסרטון עם סאונד ולנסות להקשיב לדיבורים.

בנימה אישית,
התחרות הייתה התחרות הרביעית שלי והראשונה באיגוד gpc. ההכנה שלי לתחרות לא הייתה מושלמת, זו הייתה ההכנה הכי קצרה שלי אי פעם (פחות מ24 שעות) והפעם הראשונה בה נשקלתי ביום התחרות.
אני מאוכזב במעט מהתוצאות אבל בכלל לא מאוכזב מהתחרות עצמה.

סקוואט
180
192.5 נפסל על עומק
195

בנצ'
80
92.5
100 כשל
שיפור של 2.5 קילו

דדליפט
175
195
205 כשל (אמיר אני מצטער)
שיפור של 5 קילו.
אני רודף את ה195 מאז אוגוסט 2014.

אני רוצה להודות למארגני התחרות, למתחרים ויותר מהכל לחבורת האחים, לאפי, סטס, שוהם, דניאל, טומר, אליאב, דן, אנטון וליאור. לעומר ולהייטיר שהיו לצידי לאורך כל הדרך. לחברי התנועה.
לאביאור ויגאל.
ולכל מי שעקב, התעניין או שאל.

נערך לאחרונה:
אליק ממש התעצבנתי כשה100 בנץ' שלך לא עלה אבל ראיתי שנתת את ה100 אחוז ואני יודע שתחרות הבאה אתה תפציץ עוד יותר! כל הכבוד! טוטאל מכובד מאוד לעד 75!!

נהנתי לראות את כולם בסרטון , אני עוקב פה בלוגים ואתם חברה טובים, תמשיכו לתת בראש. ממש נהנתי לראות את הסרטון. כל הכבוד!!

סרטון גדול כל הכבוד !
יש טעות בכניסה של שוהם לבנץ רשמתם אליק במקום.
זה חלק מהאידיאולוגיה של אליק, הוא החליט שלכולם צריך לקרוא אליק.

למה הטומר לא בסרטון ?

• פותח/ת השרשור

סרטון התחרות שלי
אליק ממש התעצבנתי כשה100 בנץ' שלך לא עלה אבל ראיתי שנתת את ה100 אחוז ואני יודע שתחרות הבאה אתה תפציץ עוד יותר! כל הכבוד! טוטאל מכובד מאוד לעד 75!!
זה ממש מבאס כי לחצתי 100 במכון ולחצתי 95 עם עצירה של מיליון שנה.
נהנתי לראות את כולם בסרטון , אני עוקב פה בלוגים ואתם חברה טובים, תמשיכו לתת בראש. ממש נהנתי לראות את הסרטון. כל הכבוד!!
תודה רבה!
בהחלט מביא מוטיבציה.
כל הכבוד לכולכם. 😃
היה שווה את התחרות ואת ההשקעה בסרטון רק בשביל התגובה הזו.
סרטון גדול כל הכבוד !
יש טעות בכניסה של שוהם לבנץ רשמתם אליק במקום.
תודה רבה!
כל הכבוד לכולם
נתראה בחמישי
בלי נדר
היה כבוד להתחרות לצדכם.
ואין מה להודות לי וליגאל, אנחנו צריכים להודות לכם על כל התמיכה.
הייתה חוויה מדהימה, מקווה שיצא לנו להתחרות ביחד שוב!
ללא ספק!
ריספקט על ההשקעה של 30 דקות סרטון ועל התחרות אליק!
דרך אגב, רואים שמתאמן 😉
תודה רבה!

כל הכבוד על ההישגים בתחרות ועל הספורטיביות המשותפת בין כל החברים שהשתתפו.🏋️😅
אכן ספורט קבוצתי, ורואים את זה לפי העידוד והדחיפה להצלחה.
כיף לראות

כי הגוף שלך עדיין לא עבר חרא בחיים.
☠️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית