סרטון חבורת האחים באליפות ישראל בהרמות כוח איגוד GPC

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם,

כידוע לכם, ביום שישי האחרון התקיימה אליפות ישראל בהרמות כוח של איגוד GPC והשתתפנו בה.
ברצוני להציג בפניכם את סרטון התחרות שלנו.
הסרטון, לעומת הסרטונים האחרים שפורסמו מוצג מזווית קצת אחרת ומכיל "קטעים מתוך אולם החימום."
מטרת הסרטון היא להראות את "מאחורי הקלעים" של תחרויות פאוורליפטינג, מה שקורה מאחורי הפרגוד ולא על הבמה.

אני בטוח שלרובכם הגדול אני לא צריך לספר שפאוורליפטינג הוא יותר מלהגיע למוט ולהרים אותו, פאוורליפטינג הוא ספורט הדורש ריכוז והכנה מנטלית כשם שהוא דורש כוח (ואם לא יותר מזה).
הסרטון נועד על מנת להציג את אותה הכנה מנטלית, את המצב המנטלי של המתחרים (שהם במקרה אנחנו) לפני ההרמה ואחריה ויותר חשוב את הרגשות, העצב, השמחה, התסכול ויותר מהכל החברות והתמיכה בינינו.
אני מרגיש שלא אומרים את זה מספיק, פאוורליפטינג הוא ספורט קבוצתי.
על מנת להבין לגמרי (או לפחות קצת יותר טוב) על מה אני מדבר, אני אמליץ לצפות בסרטון עם סאונד ולנסות להקשיב לדיבורים.

בנימה אישית,
התחרות הייתה התחרות הרביעית שלי והראשונה באיגוד gpc. ההכנה שלי לתחרות לא הייתה מושלמת, זו הייתה ההכנה הכי קצרה שלי אי פעם (פחות מ24 שעות) והפעם הראשונה בה נשקלתי ביום התחרות.
אני מאוכזב במעט מהתוצאות אבל בכלל לא מאוכזב מהתחרות עצמה.

סקוואט
180
192.5 נפסל על עומק
195

בנצ'
80
92.5
100 כשל
שיפור של 2.5 קילו

דדליפט
175
195
205 כשל (אמיר אני מצטער)
שיפור של 5 קילו.
אני רודף את ה195 מאז אוגוסט 2014.

אני רוצה להודות למארגני התחרות, למתחרים ויותר מהכל לחבורת האחים, לאפי, סטס, שוהם, דניאל, טומר, אליאב, דן, אנטון וליאור. לעומר ולהייטיר שהיו לצידי לאורך כל הדרך. לחברי התנועה.
לאביאור ויגאל.
ולכל מי שעקב, התעניין או שאל.

נערך לאחרונה:
אל תאבד מוטיבציה ידידי, אם תתאמן חזק ותשקיע כמוהם גם אתה תגיע לרמות כאלה.
אני לא הולך לאבד מוטיבציה,ההפך אני אשתמש בהם בתור מוטביציה.
למרות שגם אם אגיע לתוצאות שהם הגיעו אליהן בגיל 25+ אני אהיה מרוצה מעצמי

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך לאבד מוטיבציה,ההפך אני אשתמש בהם בתור מוטביציה.
למרות שגם אם אגיע לתוצאות שהם הגיעו אליהן בגיל 25+ אני אהיה מרוצה מעצמי
באמת שבשביל תגובה כמו זאת כל מה שעשינו היה שווה.
תודה רבה לך, בהצלחה ואם תצטרך אתה תמיד מוזמן לפנות אלינו לעזרה

For the bench - it always happens to me. I didnt failed 137 in the gym for probably 3-6 months yet i did in a comp. I benched 142 with pause yet failed 140. This is why a comp is a comp and you cannot compare gym lifts.

Now, can you tell me what is wrong with you grip placing in your deadlift?

• פותח/ת השרשור
For the bench - it always happens to me. I didnt failed 137 in the gym for probably 3-6 months yet i did in a comp. I benched 142 with pause yet failed 140. This is why a comp is a comp and you cannot compare gym lifts.

Now, can you tell me what is wrong with you grip placing in your deadlift?
התחלתי לחשוב על זה בימים האחרונים. עד עכשיו הייתי מחזיק ככה כי באחיזה נורמלית הרגשתי חוסר סימטריה, כאילו המט נוטה לצד. עכשיו אני אעבוד על זה.
אני חושב גם להצר אוחב עמידה ומאוד מתלבט אם לעבור לסומו

Now you have off season to try and check other forms.

Some guys stand wide and grip wide in conventional, but usually they are SHW and physically cannot grip otherwise:
Brian Shaw, Blaine Sumner, Ray Williams etc

Sumo is much harder technically, I still struggle.

• פותח/ת השרשור
Now you have off season to try and check other forms.

Some guys stand wide and grip wide in conventional, but usually they are SHW and physically cannot grip otherwise:
Brian Shaw, Blaine Sumner, Ray Williams etc

Sumo is much harder technically, I still struggle.

לדעתך גם להצר עמידה או רק אחיזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית