הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ קביעת מטרות אימון

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
אני מתאמן כ 5 חודש בחדר כושר 4 פעמים בשבוע AB+ אירובי אחרי כל אימון

כשהגעתי לחד"כ הייתי 83 ק"ג 22.3% שומן וכיום אני 71.1 עם 15.1% שומן.להוריד משקל היה מאוד חשוב לי ואני נשקל כל שבוע. השאלה שלי מה היעדים שאני צריך להגיע?מתי להעבור לתקופת המסה?
אני בתקופת החיטוב וכמובן שהמטרה שלי שהתחלתי את התוכנית היא כמו של ילד בן 12 -ריבועים
עכשיו אני מבין שזה תלוי בגנטיקה(לכל אחד הריבועים זה באחוז שוומן אחר) אבל בכל זאת לאיזה אחוז שומן ומשקל אני צריך להגיע פחות או יותר?
האם תקופת המסה תעלים את ה"ריבועים" העתידים(כן כן יש לי חלומות מופרזים:s59:)

תראה אם ריבועים זה הכי חשוב לך אז תרד לסביבות 10%, אבל אני במצבך הייתי עושה מסה מספר חודשים עד ל18% שומן ואז מחטב עד 10%, זה שעכשיו יהיו לך ריבועים לא אומר שתיראה טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
תראה המראה שלי כרגע הוא סביר אבל בוא נומר יש עדויות לעבר שלי שהייתי שמן - לעלות עכשיו בשומן לא נראה לי ישרת את האינטרסים שלי.
ומה בדיוק הרעיון במה שהצעת?למה לא קודם להגיע ל 10 אחוז ואז להתחיל תקופת מסה- למה להכניס פתאום לזמן מוגבל סוג אימון שונה ואז לחזור לחיטוב?

תראה, על 15 אחוז שומן אפשר לעשות מסה יחסית נקייה, זאת אומרת אולי אפילו לעלות במשקל בלי לעלות באחוזי השומן (יהיה לך יותר שומן בגוף אבל הוא יבלוט פחות כי הוספת מסת שריר) ההיגיון הוא שכל עוד אתה מתחיל אתה יכול להתקדם מהר מאוד ולהעלות מסת שריר בקלות, עם הזמן זה נהיה יותר ויותר קשה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין כל כך...מה אם אני עוד נגיד חצי שנה אמשיך עם החיטוב- אשמור ככל שניתן על המסה הרזה ואוריד שומן ויהיה לי ריבועים ואז אתחיל עם תקופת המסה יהיה לי קשה לעלות במסה? זה נשמע לי לא הגיוני כי ההתחלה של לעלות מסה היא שהתחלת את תקופת המסה ולא כשנרשמת לחד"כ...

אני רק יודע שבדרך כלל עם הזמן הגוף פחות מגיב לגירוי, אנחנו גם ככה לקראת חורף עכשיו אז מה יתן לך החיטוב? אני בכלל התחלתי מ20% שומן, עליתי 7 קילו ובערך 1% שומן (יוצא איזה 6 קילו מסה רזה) ועכשיו התחלתי חיטוב. תראה, אם אתה מרגיש שיש לך מסת שריר מכובדת אז תעשה חיטוב מה אני אגיד לך, אבל אני יודע מה הייתי עושה במצבך.

• פותח/ת השרשור
תראה, זאת פעם ראשונה שאני שומע שצריך להתחיל עם תקופת המסה ואז לעבור לחיטוב.אפילו המדריכים בחדר כושר אומרים להתחיל מחיטוב..זה לא שאני מפקפק בכך פשוט אני לא מבין מה הקאץ?(למה לא כולם עושים את זה ככה)

רוב המדריכים בחדרי הכושר לא יודעים להבדיל בין הכף יד לחור תחת שלהם, ובכללי זה תלוי באחוז השומן שבו אתה מתחיל, זה לא היגיוני להגיד למישהו שהוא על 10% שומן להתחיל עם חיטוב. ב15% זה די תלוי מה אתה רוצה מעצמך, אמרתי לך אם אתה מרגיש שיש עליך מסת שריר מכובדת אז תתחיל עם חיטוב אם זה מה שבא לך, אבל אני לא הייתי מבזבז את החודשים הראשונים על חיטוב, הייתי מנסה כמה שיותר להתקדם במשקלי עבודה ואז כשהייתי פחות או יותר נתקע (אבל באמת נתקע) הייתי עובר לחיטוב.

אני מתאמן כ 5 חודש בחדר כושר 4 פעמים בשבוע AB+ אירובי אחרי כל אימון

כשהגעתי לחד"כ הייתי 83 ק"ג 22.3% שומן וכיום אני 71.1 עם 15.1% שומן.להוריד משקל היה מאוד חשוב לי ואני נשקל כל שבוע. השאלה שלי מה היעדים שאני צריך להגיע?מתי להעבור לתקופת המסה?
אני בתקופת החיטוב וכמובן שהמטרה שלי שהתחלתי את התוכנית היא כמו של ילד בן 12 -ריבועים
עכשיו אני מבין שזה תלוי בגנטיקה(לכל אחד הריבועים זה באחוז שוומן אחר) אבל בכל זאת לאיזה אחוז שומן ומשקל אני צריך להגיע פחות או יותר?
האם תקופת המסה תעלים את ה"ריבועים" העתידים(כן כן יש לי חלומות מופרזים:s59:)
הורדת 12 קג במישקל הכללי ומיתוכם 8קג שומן אז בעצם ה4 קג הנוספים הם שרירים? או שאני מפספס משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית