הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן לפני האימון

Sahar Kazes

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
3
23
0
כמה זמן כדאי לקחת את הקלן לפני האימון כדי שיהיה את ההשפעה הכי גדולה על האימון?
שמעתי מאחד שחצי שעה זה בסדר כי זה פועל מהר
שמעתי משני ששעתיים זה יפעל יותר טוב
ושמעתי מעוד שעדיף לקחת 5-6 שעות לפני האימון (כמו שכתוב פה בפרופיל של קלן)
אז מה הכי אופטימאלי?

אתה צריך להיות בעל נטיות אובדניות כדי לקחת קלן ממש לפני אימון..
ממליץ לך לקחת אותו בבוקר ולהתאמן לקראת הערב.

מומלץ גם שתעשה בדיקה ללב שלך לפני שאתה מתחיל עם קלן לבדוק שאין רשרוש או מומים.

אתה צריך להיות בעל נטיות אובדניות כדי לקחת קלן ממש לפני אימון..
ממליץ לך לקחת אותו בבוקר ולהתאמן לקראת הערב.

מומלץ גם שתעשה בדיקה ללב שלך לפני שאתה מתחיל עם קלן לבדוק שאין רשרוש או מומים.

מה הבעיה עם אוושה? (רשרוש)
זה משפיע בקשר לעוד כמה דברים?

תודה 😲

נערך לאחרונה:
עם יש לך רשרוש לא הייתי ממליץ על חומרים כמו - אפדרין, קלן, ובטח שלא אפינפרין.

תקרא על איוושה ותבין

http://he.wikipedia.org/wiki/איוושה

השאלה מה יכול לקרות עם איוושה,כי יש לי,ואמרו לי (אמא שלי,אולי כדי להרגיע אותי) שזה לא פוגע בארוח חיים בכלל ולא מפריע לכלום בכלל בכלל

השאלה מה יכול לקרות עם איוושה,כי יש לי,ואמרו לי (אמא שלי,אולי כדי להרגיע אותי) שזה לא פוגע בארוח חיים בכלל ולא מפריע לכלום בכלל בכלל

זה לא מפריע וגם לא מסוכן, אבל חומרים כמו קלן וממריצים אחרים יכולים לגרום לזה להיות לדבר בעייתי.

"מכיוון שהאיוושה היא רחש לא תקין, היא בדרך כלל מהווה סימן לתפקוד לקוי או למום בלב" אם חס וחלילה יש מום בלב ואתה לוקח קלן אתה אבוד, בכלל, אבל בכלל לא מומלץ.

גם לבנאדם עם לב בריא קלן מזיק ויכול להיות קטלני, אז לבנאדם עם איוושה זה פי כמה יותר.

בחור אחד גם שאל בפורום בחול על חיטוב עם אפדרין והוסיף שיש לו איוושה בלב וזו התגובה שהוא קיבל מכולם.

"heart murmur + stimulants = hospital trip waiting to happen"

stimulants - ממריצים - אפדרין, קלן, יהומבין, אפינפרין(אדרנלין) וכ'ו.

אז בכלל חומרים בכללי כנ''ל,ואותי אישית זה מפחיד כרגע,עשו לי פעם בדיקות כי היו לי כאבים בלב לפני כשנה,ולא מצאו שום מום,ואיוושה מצאו,לבן אדם עם איוושה מומלץ יותר סיבולת לב / לעשות יותר פעילות גופנית מאשר בנאדם אחר?

אז בכלל חומרים בכללי כנ''ל,ואותי אישית זה מפחיד כרגע,עשו לי פעם בדיקות כי היו לי כאבים בלב לפני כשנה,ולא מצאו שום מום,ואיוושה מצאו,לבן אדם עם איוושה מומלץ יותר סיבולת לב / לעשות יותר פעילות גופנית מאשר בנאדם אחר?

לכל בנאדם מומלץ לבצע פעילות שתעלה את סיבולת הלב בלי קשר לאיוושה או לא..

אני מסכים ממריצים ואיוושה בלב זה לא שילוב מומלץ לא שאני מאמין שבמינון הגיוני יקרה משהו אבל איך אומרים
better safe then sorry אני לא הייתי עושה את ובטח שלא לפני אימון כי זה פוגע באיכות האימון

אני מסכים ממריצים ואיוושה בלב זה לא שילוב מומלץ לא שאני מאמין שבמינון הגיוני יקרה משהו אבל איך אומרים
better safe then sorry אני לא הייתי עושה את ובטח שלא לפני אימון כי זה פוגע באיכות האימון

שמע עדי זה לב זה לא רגל שאתה מתאמן על פציעה ואם קורה משהו אז שטויות..פה אם קורה משהו זה 99% גמור. וקלן לפני אימון גורם לך להרגיש על הפנים מעיף לך את הלחץ דם בסיום כל סט אתה מרגיש את הלב שלך מתפוצץ, הידיים רועדות ורק מהפחד שיקרה לך משהו אתה נכנס להתקף חרדה והולך לך האימון...

חוץ מזה שעל 18% שומן אין הגיון בלקחת קלן. שיתחיל עם אפדרין ובאחוזי שומן יותר נמוכים יעבור ליהומבין, קלן צריך רק אם אתה מתכנן לרדת לאחוזים נמוכים מאוד מהסיבה שיש לו אפקט אנאבולי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית