הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Adipower for 97$ through Amazon

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
במקור 130$ (מידה 12) ועוד 25% הנחה עם פרומו קוד hollyjolly, אני קליק אחד לפני submit
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00HN...s=Adipower&dpPl=1&dpID=41EnYiN90oL&ref=plSrch
upload_2015-12-9_16-35-5.png

נערך לאחרונה:
תקשיבו איך מזמינים מ buy 2 USA אני מכניס כתובת זה לא נותן לי להזמין + לא יכול להכניס פרומו קוד זה פשוט לא תופס

מישהו יודע בערך מה השוני במידה בין הנעל לבין אולסטאר כאילו אם אני 42.5 באולסטאר איזה מידה כדאי לי להזמין של הנעל?

כמה זמן לקח לחבילה שלך לצאת מbuy2 וכמה זמן לקח לה להגיע לארץ?
החבילה שלי כבר הגיע למחסן של buy2 אך עדיין לא יצאה משם. מניסיון ברגע שהיא יוצאת משם פחות משבוע והיא אצלך.

נערך לאחרונה:
החבילה שלי כבר הגיע למחסן של buy2 אך עדיין לא יצאה משם. מניסיון ברגע שהיא יומאת משם פחות משבוע והיא אצלך.
לפי אמזון שלי גם הגיע, קיבלת מהם כבר מייל לתשלום של השירות שלהם או שעדיין לא?

מעדכן, אמאזון לא רשמו את "מספר הסו ו י ט ה "(אי אפשר לרשום את זה מחובר) על תווית המשלוח ולכן BUY2 לא ידעו לאיזה חשבון לשייך את המוצר (ככה הם מזהים, לכל לקוח מצמידים מספר כמו מספר דירה כביכול) התקשרתי לBUY2 בבוקר וסידרו לי את זה, עכשיו שילמתי 35 דולר משלוח אווירי במקום 40 ( קופון TOVLI5) את הקופון אגב קיבלתי מהמוקדנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית