הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם החברה שב"מסה"

• פותח/ת השרשור bro
  • פורסם בתאריך

bro

משתמש מתחיל
48
26
נק' מוניטין:
37
48
26
אז השגתי חברה (יאיי לי) ומסתבר שלפני שהכרתי אותה היא סבלה מעודף משקל והצליחה לרדת בצורה מרשימה. היא רוצה לשפר את המסת שריר שלה, הבעיה שהיא מפחדת מהמסה ומהעלייה במשקל. חשבתי על מסה עם קצב עלייה מאוד מתון ככה שהיא "לא תשים לב", אז השאלה היא איך אני עושה את זה?
עם כמה קלוריות מעל המאזן אתן ממליצות להתחיל? מה קצב העלייה בשבוע שאני אמור לשאוף אליו וכמה זמן אני צריך לתת לסבב מסה מתון כזה עד לחיטוב?

אתה חייב להשאיר פרטים לגביה כמו גובה משקל וגיל, אי אפשר להנחות אותך ככה סתם.

בתור אחת שבמסה ומאוד פחדה מזה אתה יכול למסור לה שזה לא כזה נורא.
גם ככה עליה נקייה היא רק של 300 גרם בשבוע, ובהתחשב בזה שזה 300 גרם של שריר לוקח המון זמן עד שרואים הבדל באמת משמעותי.. ואז כבר רואים את הגדילה של השרירים שנותנים את המוטיבציה להמשיך 😃
(לא ממליצה על תפריט כי לא מספיק מנוסה..וגם לא נתת מספיק פרטים..)

• פותח/ת השרשור
היא בת 20
גובה: 165
משקל: 58

בכל מקרה, תפריט זה לא ממש האישו כאן , אלא יותר ניסיון אישי כמו של נעה למעלה זה מה שרציתי לדעת, על איך עלייה של 300 גרם בשבוע נראת מזווית שאני לא יכול לראות, ואם אפשר להגיע לזה ב100+ קלוריות או שאולי 200+

אני התחלתי מתפריט שבכלל חשבנו שהוא נייטרלי עבורי וגילינו שאני מעלה ממנו מספיק.. ככה שבאמת לא צריך פלוס קלורי גבוה
אבל - אם היא באמת מפחדת מזה (כמו רוב הבחורות) הייתי ממליצה לכם לחשוב לרשום אותה לייעוץ האישי פה באתר... ככה לפחות להתחלה היא תקבל את הכלים ותרגיש שהיא "בידיים טובות" ותדעו לפחות את התפריט בסיס הכי טוב עבורה..

אני אגיד לך פשוט מה הבעיה, ההתחלה מאוד מבלבלת כי מעלים בנוזלים.. אז צריך מישהו עם ניסיון שידע להגיד מתי זה כנראה עליה מוגזמת וצריך לקצץ...

בתור אחת שבמסה ומאוד פחדה מזה אתה יכול למסור לה שזה לא כזה נורא.
גם ככה עליה נקייה היא רק של 300 גרם בשבוע, ובהתחשב בזה שזה 300 גרם של שריר לוקח המון זמן עד שרואים הבדל באמת משמעותי.. ואז כבר רואים את הגדילה של השרירים שנותנים את המוטיבציה להמשיך 😃
(לא ממליצה על תפריט כי לא מספיק מנוסה..וגם לא נתת מספיק פרטים..)
על הנתון של 300 גרם של שריר אני חייבת לערער.. בכל זאת, צריך להיות מוכנים לכך שיש גם עלייה בשומן. לפי מה שקראתי במאמרים פה עלייה של 4:1 -לטובת מסת שריר- נחשבת נקייה. מעבר לזה, זה בדר"כ כולל שימוש בחומרים..

על הנתון של 300 גרם של שריר אני חייבת לערער.. בכל זאת, צריך להיות מוכנים לכך שיש גם עלייה בשומן. לפי מה שקראתי במאמרים פה עלייה של 4:1 -לטובת מסת שריר- נחשבת נקייה. מעבר לזה, זה בדר"כ כולל שימוש בחומרים..
צודקת, טעות של הניסוח. 300 גרם שמתוך זה הרוב זה שריר..

נערך לאחרונה:
צודק, טעות של הניסוח. 300 גרם שמתוך זה הרוב זה שריר..
ואני מצטרפת להמלצה שלך על הייעוץ האישי.. בדיוק כמו שניסחת. יותר קל להישאר ככה על המסלול ולמקסם את העלייה לטובת השריר.. 😃

עלייה של 4:1 -לטובת מסת שריר- נחשבת נקייה.
זה יחס מצויין, רוב ה"טבעיים" לא מגיעים אליו ואני נתקל גם בדעה שיחס 1:1 בין שריר לשומן הוא לא חריג אפילו במסה "נקיה" יחסית. כמו הרבה דברים אחרים, יש הבדל בין מתחיל(ה) עם מסת שריר קטנה לבין מתאמן(ת) שכבר קרוב(ה) יותר למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלו(ה).

משבוע לשבוע לא רואים הבדל אבל במצטבר,במידה והיא תעלה מספיק ולא 2-3 קילו, היא תהיה צריכה להיות מוכנה לכך שהג'ינסים לא יעלו עליה והכל יהיה קטן...אפילו התחתונים 😃

משבוע לשבוע לא רואים הבדל אבל במצטבר,במידה והיא תעלה מספיק ולא 2-3 קילו, היא תהיה צריכה להיות מוכנה לכך שהג'ינסים לא יעלו עליה והכל יהיה קטן...אפילו התחתונים 😃

גם לנו זה קורה, חתיכת סיוט זה היה לי שכל פריט לבוש היה לי צמוד שלא לדבר על תחתונים במידה גדולה שלא שרדו ת'רגליים ואוטומטית עולים למפשעה.

גם לנו זה קורה, חתיכת סיוט זה היה לי שכל פריט לבוש היה לי צמוד שלא לדבר על תחתונים במידה גדולה שלא שרדו ת'רגליים ואוטומטית עולים למפשעה.
i-know-that-feel-bro.jpg

ייעוץ אישי באתר ממליץ לך בחום
זה כנראה הייעוץ הכי טוב שתקבל בארץ במחיר מצחיק באמת.

ככה שהיא "לא תשים לב",
מעניין איך חשבת לעשות את זה..😆

תכלס לא חייב לעשות מסה by the book כדי להעלות מסת שריר. מספיק שהיא תשמור על תפריט נייטרלי (עם ימי צ'יט פה ושם) ותאמץ תכנית אימונים מתאימה כדי לראות תוצאות.
זה יקח יותר זמן אבל יביא אותה לאותה תוצאה.

זה יחס מצויין, רוב ה"טבעיים" לא מגיעים אליו ואני נתקל גם בדעה שיחס 1:1 בין שריר לשומן הוא לא חריג אפילו במסה "נקיה" יחסית. כמו הרבה דברים אחרים, יש הבדל בין מתחיל(ה) עם מסת שריר קטנה לבין מתאמן(ת) שכבר קרוב(ה) יותר למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלו(ה).
קצת הגזמנו...
תלוי על המחקר של מי אתה מסתכל וכמה מהר האדם עולה.

Back
למעלה תחתית