הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקמת קלה

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
היום הלכתי לאורתופד עקב כאבי גב תחתון חוזרים, צילום וזה בסוף עקמת קלה. צריך פיזיוטראפיסט.. הבעיה שזה לחכות חודש סתם. מישהו יכול לתת לי תרגילים לזה ?
@yonizarkh אולי תוכל לתת שניים שלושה תרגילים והסבר קצרצר ממש ? אני מאוד אשמח

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהסבירות שהכאבים שלך קשורים לעקמת היא נמוכה.
מעניין .. האורתופד אמר שזה משפיע וגורם לכאבים,אבל רוב אנשי המקצוע בתחום הזה הם פח.
הכאבי גב הם בעיקר בהרמת משקולות (לא יכול להחזיק 90 קילו סקוואט בלי שיכאב) אם אני מנסה לעשות תנועה חדה עם הגוף ללא חימום זה מורגש (אגרוף, בעיטה)

מעניין .. האורתופד אמר שזה משפיע וגורם לכאבים,אבל רוב אנשי המקצוע בתחום הזה הם פח.
הכאבי גב הם בעיקר בהרמת משקולות (לא יכול להחזיק 90 קילו סקוואט בלי שיכאב) אם אני מנסה לעשות תנועה חדה עם הגוף ללא חימום זה מורגש (אגרוף, בעיטה)

שוב , לא נשמע שקשור בכלל לעקמת.
אורטופדים טובים בלנתח , לא בטיפול בפגיעות כאלו.
אם אתה רוצה טיפול - הכתובת היא פיזיותרפיסט.

גם לי יש עקמת קלה-בינונית. חיזקתי את כל השרשרת הזו - גב תחתון, בטן, שכמות וכתפיים.
מאז תחושה פשוט אחרת. תנסה גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית