הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
אחרי הרבה זמן שאני חושב לקנות את זה בגלל שאני לא מסוגל לאכול טונה כבר הצלחתי לשכנע את ההורים שלי סוף סוף
ויש לי כמה שאלות
1) איפה אני קונה את זה? (אפשר להזמין גם?)
2 ) איזה אבקה הכי מומלצת בתקציב של עד 300 שקל
3) אם אני שותה שתי סקופים ביום כמה זמן זה יחזיק לי?

דבר עם אמינושופ ,@AminoShop
יש אקסטרים ב230 שקל באזור ה64 מנות , ככה שיספיק ל32 יום בתקציב של 230 שקל זה מעולה , נניח שקופסאת טונה עולה 5 שקלים 10שקל ביום ל32 יום יעלה 320 שקל, ככה שזה גם משתלם.

• פותח/ת השרשור
דבר עם אמינושופ ,@AminoShop
יש אקסטרים ב230 שקל באזור ה64 מנות , ככה שיספיק ל32 יום בתקציב של 230 שקל זה מעולה , נניח שקופסאת טונה עולה 5 שקלים 10שקל ביום ל32 יום יעלה 320 שקל, ככה שזה גם משתלם.
תודה רבה אחי והאבקה ב 230 שקל זה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה? (אני ממש לא מבין בזה ככה שאני חושב שיש אבקות יותר טובות ופחות טובות אז תקן אותי אם אני טועה)

תכלס אבקת חלבון מי גבינה היא אבקת חלבון מי גבינה , יש כאלה בריכוז יותר גבוה ופחות פחמימות ולהיפך , בסופו של יום ה22~25 גרם חלבון שיש בסקופ כזה או אחר יהיו דומים וההבדל יהיה בגרם או שלוש של פחמימות , לך על האקסטרים לדעתי,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית