הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליפים לקולה זירו בחיטוב

Robben

משתמש מתחיל
67
11
נק' מוניטין:
14
67
11
טוב אז ככה אני נימצא באיזור ה 80 פחמימה סביבות שבוע בימים הראשונים שרדתי בלי יותר מידי קושי ביומיים האחרונים מתחיל להרגיש את הסימפטומים הרגילים של הורדת הפחמימות בעיקר מצב רוח ירוד ועייפות

הדבר היחיד שמציל אותי זה קפה שחור והמון קולה זירו 3-4 כוסות קפה שחור ביום ועוד בקבוק של זירו

הרצתי חיפוש בפורום וראיתי שמציעים תה ירוק במקום זירו ניסיתי את התה וזה ממש לא מספק 😕

יש למישהו תחליפים לזירו ? או שלא שווה להיתעסק עם זה ולהמשיך לישתות זירו בכיף פשוט לא ניראה לי כל כך בריא כל העניין הזה

עדיף כמה שפחות, אני גם הייתי מחסל בקבוק זירו ביום בחיטוב - הרגלתי את עצמי לכמה כוסות תה ירוק ביום - יותר בריא.
לפגוע בחיטוב זה לא יפגע, כמה זה פוגע בבריאות? לא ידוע, תמשיך לשתות פשוט תגביל את עצמך לכמה שפחות זירו. (כמובן הרבה מים, זה הרבה יותר חשוב מהכל)

לגבי העייפות, אם אתה צורך מספיק חלבון ושומן הגוף יתרגל להפיק אנרגיה מהשומן שאתה אוכל וכל הסימפטומים של העייפות והמצב רוח לרוב יעלמו אחרי שבועיים-שלוש, כמובן שזה תלוי בן אדם - אבל בכללי זה אמור להיות ככה.

עדיף כמה שפחות, אני גם הייתי מחסל בקבוק זירו ביום בחיטוב - הרגלתי את עצמי לכמה כוסות תה ירוק ביום - יותר בריא.
לפגוע בחיטוב זה לא יפגע, כמה זה פוגע בבריאות? לא ידוע, תמשיך לשתות פשוט תגביל את עצמך לכמה שפחות זירו. (כמובן הרבה מים, זה הרבה יותר חשוב מהכל)

לגבי העייפות, אם אתה צורך מספיק חלבון ושומן הגוף יתרגל להפיק אנרגיה מהשומן שאתה אוכל וכל הסימפטומים של העייפות והמצב רוח לרוב יעלמו אחרי שבועיים-שלוש, כמובן שזה תלוי בן אדם - אבל בכללי זה אמור להיות ככה.
לא מדויק..גם אחרי שהגוף לומד לפרק את השומן לאנרגיה ביעיליות, הוא יכול לספק רק 75% מהאנרגיה הדרושה לגוף. ולכן פחמימות חשובות גם בדל פחמימה, הכל במידה.
הייתי שבוע שלם על 5 גרם פחמימה. לא יכלתי להתרכז וחוויתי בעיות שינה.
מאז אני על 40 בערך והכל סבבה.

הייתי מחסל גם זירו ספרייט דיאט וכולה חרא מסביב מחיטוב
התחלתי לשתות תה 3 כוסות ביום ותמכרתי לתה אומרים תה ירוק מזרז את המוטבוליזם ככה שזה ממש טוב לחיטוב

לא מדויק..גם אחרי שהגוף לומד לפרק את השומן לאנרגיה ביעיליות, הוא יכול לספק רק 75% מהאנרגיה הדרושה לגוף
מאיפה זה מגיע הנתון הזה?

הייתי שבוע שלם על 5 גרם פחמימה. לא יכלתי להתרכז וחוויתי בעיות שינה.
מאז אני על 40 בערך והכל סבבה.
אהה אוקי ו..?

אין מה לעשות מתרגלים לטעם של התה או מוסיפים סטיבייה...
תנסה כמה סוגי תה עד שתמצא טטעם...אני עכשיו שותה תויסוצקי שחור ברמוט יש לו טעם חזק או תג'ינגר חריף במיוחד.

התה הירוק האמיתי הוא תה ירוק סיני וחולטים אותו (רק מזהיר שהשירותים יקראו לך לעיתים תחופות עם החליטה,מדבר מניסיון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית