הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיכום התחרות הראשונה שלי (+חפירה)

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אז... לפני שאתם קוראים. חפירה ALERT. מי שלא רוצה לקרוא/ לא מעניין אותו יכול לדלג ופשוט לראות רק את הסרטון.

הכל התחיל לפני חודשיים וחצי שהחלטתי להתחרות...
אמרתי טוב, תחרות ראשונה, אל תפתח ציפיות, בטח תכשל על עומק ועל שטויות... לך על בטוח. אז תיכננתי על 160 דדליפט, 70~ בנץ ו120 סקוואט ככניסות שלישיות.
מאז, עבר הרבה זמן והציפיות שלי השתנו.. בדקתי כמה יוצא 3 פלטות אדומות, אמרתי, שלוש פלטות.. נשמע הרבה יותר טוב מ2 ועוד שלושת-רבע פלטה. אני מתכנן על 175 דדליפט, ולא האמנתי שזה יקרה.

אז הגעתי לתחרות אחרי שסיימתי 160 דדליפט לחמישייה, 125 סקוואט ל3X5 ובנץ 67.5 לכמעט 3X5 עם עצירה (סט ראשונה חצי קלאץ' עצירה).
שבוע וחצי בערך לפני התחרות, נתתי את האופנרים שתיכננתי עליהם, במכון - 125 סקוואט לסינגל, 67.5 לסינגל, 160 דדליפט לסינגל. הכל עלה גריינדי.. חששתי קצת ולא ידעתי מה לעשות. התייעצתי קצת עם אנשים והחלטתי להוריד את האופנרים ב5 קילו חוץ מהבנץ' שאפשרי גם ב2.5... פחדתי נורא שיהיה לי קשה בתחרות, במיוחד כי זה בוקר.

בתחרות עצמה, התחלתי להתחמם בסקוואט והופתעתי שהתנועה הרגישה נורא חלקה - אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותר לעצמי בתחרות הזאת - אני לוקח 9 מתוך 9!
נכנסתי לכניסה ראשונה בסקוואט - 120 קילו, לא הרגשתי את המשקל על הגב, פחדתי שאני לא אשבור, וירדתי והיה כמו שצריך וקליל.
כניסה שניה החלטתי להיכנס עם 130 קילו משמה לראות איך אני ממשיך אולי להביא 140. כניסה שניה גם כן לא קשה בכלל, קצת כאפות ברגליים ועלה.
כניסה שלישית, החלטתי להכנס עם 140 סקוואט ואולי באמת להביא היום טוטאל 400? - בר נתן לי כאפות ונכנסתי מרוכז מאוד לסקוואט - Good Lift!

טוב, הגיע המקצה של הבנץ, התחלתי להתחמם... אחר כך נכנסתי עם 65... היה קצת קשה יותר ממה שחשבתי - אבל נראה קליל, אז החלטתי לשים 72.5 קילו.
בין הכניסות הסנפתי לחצי שנייה (חצי נשיפה) את האמוניה בפעם הראשונה בחיים שלי כדי להיות קצת מודע למה יקרה כשאני אסניף את האמוניה. נכנסתי עם ה72.5 בבנץ', עלה קליל גם כן. החלטתי ללכת על 80 ובאמת ללכת על טוטאל 400. לא האמנתי בכלל שאני אצליח להגיע לתחרות עם 80 בנץ, בטח שלא עם הסינגל שנתתי במכון. נכנסתי לבנץ - GOOD LIFT! לא האמנתי שזה עלה.

אחר כך הגיע הדדליפט. פחדתי קצת שלא נשאר לי כוח בדדליפט, אז נכנסתי לחימום וה70 היה קצת קשה. נכנסתי אחר כך עם 90 והייתי אמור להביא שלשה, ועשיתי חמישיה במקום.. אמרתי טוב, לא כזה נורא.
כניסה ראשונה בדדליפט - 155 קילו - לא הרגשתי קושי מסויים, אז החלטתי על 170 קילו.
נכנסתי ל170 קילו, הסנפתי קצת את האמוניה ונתנו לי כאפות, ועלה קליל. אמרתי טוב, אני מתאבד על זה. התלבטתי נורא בין 182.5 ל185, והחלטתי שללכת על 182.5 כי אני מעדיף ללכת בטוח יותר - בכל זאת... תחרות ראשונה. הלכתי לצד והקשבתי למוזיקה בערך משהו כמו 5-7 דקות על פול ווליום, ואמרתי לעצמי שאין מצב בחיים שזה לא עולה..
אוקיי הבן אדם שלפניי סיים, שמתי מגנזיום בידיים, הסנפתי קצת יותר מפעם קודמת באמוניה כי זה האמת עזר לי להתרכז כי זה ממש פתח לי את האף, וקיבלתי כאפות מאיתמר, נכנסתי, הנחתי את הידיים על המוט ופשוט הרמתי את זה! לא האמנתי איי פעם שזה יקרה בתחרות הזאת!
GOOD LIFT!
9 מתוך 9, הגעתי למטרה של ה3 פלטות דדליפט, הגעתי ליותר ממה שתיכננתי בסקוואט ובבנץ', ואפילו היה לי עוד בטנק.

הסרטון:

התוצאות:
סקוואט 140
בנץ' 80
דדליפט 182.5
טוטאל של 402.5

בסופו של דבר, תחרות מצויינת לדעתי, נהנתי מאוד!
תודה רבה לגל ומאיה אדטו כמובן - מארגני התחרות, לספוטרים ולכל מי שעזר בהכנת ובתחרות עצמה. אייל @eyalmazuz שעזר לי להתכונן לתחרות ולאושר @PowerLifting,
ולאיתמר @WeaKid ובר @BarBibas על הכאפות,
@ohad12 על האמוניה ועל זה שהייתם איתי בתחרות. וגם לחיים ואילן כמובן שעזרו גם הם!
וגם כמובן תודה לכל המתחרים שהתחרו בתחרות, היה כיף להתחרות איתכם, מקווה לראות אותכם בתחרות הבאה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אליאב נתן 200 סקוואט בגיל 15, אבל אני לא מבין על מה כל הויכוח פה.. אתה אמור להשוות את עצמך לעצמך ולא לאנשים אחרים. יופי של דדליפט ואחלה תחרות בן אדם
אני יודע שאליאב חזק מאוד ויותר ממני
אני בכלל לא משווה את עצמי אליו חח

כל הכבוד אופק!
אני זוכר שרק התחלת להתאמן וחלמת על המשקלים האלה... התקדמות מרשימה ביותר!
👏👏👏👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית