הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בקשר לספורט נוסף

stephcurry

משתמש פעיל
340
22
נק' מוניטין:
42
340
22
שלום לכולם,
אני בן 15. מאז גיל 9 שיחקתי כדורסל במסגרת תחרותית (4 פעמים בשבוע), ובשנה שעברה התחלתי לשלב חדר כושר במקביל 2-3 פעמים בשבוע.
בתחילת העונה שברתי את הקרסול בצורה קשה, ונאלצתי לשבת בחוץ 4 חודשים.. החלטתי לפרוש בגלל שלא הצלחתי להשלים את הפערים שהפסדתי מתחילת העונה ולא השתלבתי טוב בקבוצה.
עכשיו כשאני חוזר לעשות ספורט אני מתכנן להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כרגע, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ספורט נוסף לבצע פעמיים-שלוש בשבוע.
ספורט אירובי שימלא לי את החוסר.

אשמח לעצות, תודה רבה

שלום לכולם,
אני בן 15. מאז גיל 9 שיחקתי כדורסל במסגרת תחרותית (4 פעמים בשבוע), ובשנה שעברה התחלתי לשלב חדר כושר במקביל 2-3 פעמים בשבוע.
בתחילת העונה שברתי את הקרסול בצורה קשה, ונאלצתי לשבת בחוץ 4 חודשים.. החלטתי לפרוש בגלל שלא הצלחתי להשלים את הפערים שהפסדתי מתחילת העונה ולא השתלבתי טוב בקבוצה.
עכשיו כשאני חוזר לעשות ספורט אני מתכנן להתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע כרגע, ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ספורט נוסף לבצע פעמיים-שלוש בשבוע.

אשמח לעצות, תודה רבה
שחייה?

• פותח/ת השרשור
אגרוף, ככה תדע לשבור לערסים את האף הלכתי מכות, מאיימים עליי

לא מאוחר מדי להצטרף? כי אני מניח שהקבוצות בגיל שלי הם של מתקדמים שעושים את זה כמה שנים.. לא מצאתי קבוצה של הגיל שלי שרק מתחילים ושאוכל להשתלב בה וללמוד מהתחלה את הבסיס

אגרוף, ככה תדע לשבור לערסים את האף הלכתי מכות, מאיימים עליי
בן ז*** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי. 😣👏👏😛
וכמו שמתי אמרת שחייה זה מושלם.

לא מאוחר מדי להצטרף? כי אני מניח שהקבוצות בגיל שלי הם של מתקדמים שעושים את זה כמה שנים.. לא מצאתי קבוצה של הגיל שלי שרק מתחילים ושאוכל להשתלב בה וללמוד מהתחלה את הבסיס
בן כמה אתה?
תמיש אפשר להצטרף.

אה וכדוריד גם כיף ולא דורש הרבה

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?
תמיש אפשר להצטרף.

אה וכדוריד גם כיף ולא דורש הרבה
אני לא בטוח שאוכל להצטרף לקבוצת כדוריד עכשיו אחרי שכולם שם כבר עם ידע ונסיון במשחק ואני אפילו לא יודע את החוקים חחח

• פותח/ת השרשור
אגרוף קלאסי

אמנם זה לא איראובי, אבל טיפוס זה ספורט ממש מגניב. תנסה - אולי תאהב את זה

חשבתי על קבוצת טריאתלון או קרוספיט, מה דעתכם? אפשרי לעבוד קרוספיט רק על החלקים האירוביים ועל הכוח לעבוד לבד?

קרוספיט זה לא ספורט,זה לייצנות.
תנסה איגרוף,יותר פרקטי.

בעצירת נשימה, אינטנסיבי, משחק כדור בתלת-מימד (באים גם מלמעלה), וכל מילה נוספת מיותרת:

צור איתי קשר אם מעניין אותך.

חשבתי על קבוצת טריאתלון או קרוספיט, מה דעתכם? אפשרי לעבוד קרוספיט רק על החלקים האירוביים ועל הכוח לעבוד לבד?
הבעיה עם טריאתלון שאתה תצטרך ללמוד לשחות טוב, ולקנות אופני כביש.
אם אתה מוכן להשקיע אז זה סבבה, אבל קח בחשבון שזה לפחות 3-4 חודשים שמה שתעשה זה תעבוד על הטכניקה של החתירה שלך.
ומכיר של אופני כביש מתחיל מסביבות אלפיים (כולל נעליים והכל), ומשם רק עולה.
אני עברתי מריצה לטריאתלון והיה הקושי המרכזי שלי בהתחלה היה השחיה. בכל מקרה, בלי מאמן וקבוצה, יהיה לך מאוד קשה להתקדם ולשלב נכון בין כל האימונים.

לגביי קרוספיט - לא מבין בזה מספיק, אז אני לא יכול לתת לך דעה על זה.

שלום לכולם,

אשמח לעצות, תודה רבה
הסיפור שלך מאוד דומה לשלי.
שיחקתי עד גיל קצת יותר מבוגר ממך, וגם שיחקתי בליגת התיכונים הארצית חצי עונה עד שנפצעתי וקרעתי את הארבע ראשי חלקית. ופשוט פרשתי כי לא יכולתי להדביק את הקצב. גם ההתאוששות הייתה ארוכה.

עשית בשכל שנרשמת לחדר כושר, אני לא השכלתי לעשות כמוך...

ובנוגע לספורט אירובי נוסף? כדורסל? חחח
זה שפרשת לא אומר שאתה לא יכול להמשיך לשחק...

טריאתלון לא יכול להיות ספורט נוסף, כמות האימונים השבועית היא גדולה מאוד.
לדעתי אתה יכול להצטרף לקבוצת קרוספיט ולראות איך אתה משתלב, בכלל לא בטוח שתצטרך אימוני כוח נפרדים.

• פותח/ת השרשור
בעצירת נשימה, אינטנסיבי, משחק כדור בתלת-מימד (באים גם מלמעלה), וכל מילה נוספת מיותרת:

צור איתי קשר אם מעניין אותך.

תודה על ההצעה, אבל אני לא חושב שאני בעניין..
הבעיה עם טריאתלון שאתה תצטרך ללמוד לשחות טוב, ולקנות אופני כביש.
אם אתה מוכן להשקיע אז זה סבבה, אבל קח בחשבון שזה לפחות 3-4 חודשים שמה שתעשה זה תעבוד על הטכניקה של החתירה שלך.
ומכיר של אופני כביש מתחיל מסביבות אלפיים (כולל נעליים והכל), ומשם רק עולה.
אני עברתי מריצה לטריאתלון והיה הקושי המרכזי שלי בהתחלה היה השחיה. בכל מקרה, בלי מאמן וקבוצה, יהיה לך מאוד קשה להתקדם ולשלב נכון בין כל האימונים.

לגביי קרוספיט - לא מבין בזה מספיק, אז אני לא יכול לתת לך דעה על זה.
אני מבין מה שאתה אומר.. אני חושב שאוותר על העניין בגלל שאני יודע לשחות לא כל כך טוב. תודה על העזרה
הסיפור שלך מאוד דומה לשלי.
שיחקתי עד גיל קצת יותר מבוגר ממך, וגם שיחקתי בליגת התיכונים הארצית חצי עונה עד שנפצעתי וקרעתי את הארבע ראשי חלקית. ופשוט פרשתי כי לא יכולתי להדביק את הקצב. גם ההתאוששות הייתה ארוכה.

עשית בשכל שנרשמת לחדר כושר, אני לא השכלתי לעשות כמוך...

ובנוגע לספורט אירובי נוסף? כדורסל? חחח
זה שפרשת לא אומר שאתה לא יכול להמשיך לשחק...
כן, אבל אני מחפש מסגרת כלשהי ולא מצאתי מסגרת כדורסל חובבנית 2-3 פעמים בשבוע לגיל שלי
טריאתלון לא יכול להיות ספורט נוסף, כמות האימונים השבועית היא גדולה מאוד.
לדעתי אתה יכול להצטרף לקבוצת קרוספיט ולראות איך אתה משתלב, בכלל לא בטוח שתצטרך אימוני כוח נפרדים.
יש קבוצות קרוספיט לגילאי 15-16?
אם כן, אשמח לקבל קצת יותר פרטים בעניין. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית