הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע סרטון סיכום תחרות

• פותח/ת השרשור Loco
  • פורסם בתאריך

Loco

משתמש פעיל
635
454
נק' מוניטין:
2,063
635
454
סקוואט 150 היה קליל
לא צולם

יש סרטון של ה140

בנץ 80

דדליפט 145

לסיכום, למדתי לתחרויות הבאות להקשיב לעצמי, הייתי צריך להכנס בצורה שונה.
השגתי את המטרה העיקרית שלי, 80 בנץ׳.
מקום שני בטינס אחרי ירון התותח.

תודה לכל מי שעזר ותמך, במיוחד לאושר ולגל.

המטרה הבאה - לעלות ל74 משקל גוף 😛

כל הכבוד אילן, עוקב אחריך מאז שהיית ילד ממושקף שדואג כל היום ל-swag שלו במקום לכוח שלו.
עשית התקדמות מרשימה מאז שהתחלת ואני צופה לך עתיד מזהיר.

הסקוואט היה מדהים וחבל שאין סרטון של 150, כך גם הבנץ' והטכניקה בדדליפט פצצה, אני לא מצליח להבין למה עשית חזרה אחת עם 145 שהיה שם 5 לפחות?

לגבי טבעונות, עמוד שדרה, ולחץ חברתי. מבחינה אבולציונית התפתחנו תוך אכילת בשר, המוסר התפתח אח"כ ובצורה עקומה יחסית להתפתחות שהטבע העניק לנו עם האבולוציה. מסקנה: לא לסמוך על מוסר, לא לסמוך על טבעונים. אם הטבע העניק לנו את הזכות לאכול בשר זה מה שנעשה.

בברכת מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון.

כל הכבוד אילן, עוקב אחריך מאז שהיית ילד ממושקף שדואג כל היום ל-swag שלו במקום לכוח שלו.
עשית התקדמות מרשימה מאז שהתחלת ואני צופה לך עתיד מזהיר.

הסקוואט היה מדהים וחבל שאין סרטון של 150, כך גם הבנץ' והטכניקה בדדליפט פצצה, אני לא מצליח להבין למה עשית חזרה אחת עם 145 שהיה שם 5 לפחות?

לגבי טבעונות, עמוד שדרה, ולחץ חברתי. מבחינה אבולציונית התפתחנו תוך אכילת בשר, המוסר התפתח אח"כ ובצורה עקומה יחסית להתפתחות שהטבע העניק לנו עם האבולוציה. מסקנה: לא לסמוך על מוסר, לא לסמוך על טבעונים. אם הטבע העניק לנו את הזכות לאכול בשר זה מה שנעשה.

בברכת מועדים לשמחה חגים וזמנים לששון.
לאמיתו של דבר, הוא היה אמור להרים אתה 160. מי בקושי מנתק את זה אחרי 145 כ"כ קל?
פשוט נכנס לא טוב לסטאפ (שינה משהו בכניסה שלישית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית