עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה לגבי סופר אפקט ?אני ראיתי בדיקות מעבדה צד ג' של אקסטרים. מספיק טוב בשבילי
הכוונה שלא חברת אקסטרים עצמה ערכה את הבדיקות אלא מישהו חיצוני ו(בתקווה) לא קשור אליהםומה כוונתך בדיקות צד שלישי
מבאס , היום הייתי אצלכם . קניתי 2 סופר אפקט לי ולחברבאקסטרים אין שימוש בחלבוני סויה, בסופר אפקט יש חלבון שנקרא מיקס והוא מכיל סויה.
ממליצים על האקסטרים.
איזו תקרית קרתה ?אנחנו אף פעם לא ממליצים על סופר אפקט, בעיקר אחרי התקרית שהיתה. בכל אופן, תמיד אפשר לנסות להוסיף כפית נס קפה, אם לא אז לחטון פרות יער וכו.. חוץ מזה בקטנה, פחות מחודש סיימת אותו ושכחת מזה...
דאבל כדי לשאול שוב , איזה תקרית קרתה ?אנחנו אף פעם לא ממליצים על סופר אפקט, בעיקר אחרי התקרית שהיתה. בכל אופן, תמיד אפשר לנסות להוסיף כפית נס קפה, אם לא אז לחטון פרות יער וכו.. חוץ מזה בקטנה, פחות מחודש סיימת אותו ושכחת מזה...
מוזר כי אומרים שזה מאותו חומר גלם , ממה אתה אומר שאקסטרים יותר אמיניםאני יכול להמליץ למי שרואה פה על האקסטרים עוגיות, בכללי כל הטעמים של אקסטרים ממש זורמים, ממה שטעמתי מחברים.
בסופר אפקט הטעם קפה אש, אבל מבחינת ערכים כנראה שאקסטרים יותר אמינים.
ליין שונה. אמינושופ טוענים שהם סומכים על אקסטרים בלבד. המילה של אמינושופ אמינה בשבילי.מוזר כי אומרים שזה מאותו חומר גלם , ממה אתה אומר שאקסטרים יותר אמינים
נקווה שלא חלבון סויה ..ליין שונה. אמינושופ טוענים שהם סומכים על אקסטרים בלבד. המילה של אמינושופ אמינה בשבילי.
מה גם שהערכים של אקסטרים יותר הגיוניים.
ואין קשר לחומרי גלם, החלבון באבקה הוא אותו חלבון, השאלה מה מוסיפים לו שמשנה את הערכים.