ביום חמישי האחרון התקיימה התחרות תחת איגוד IPC-GPA בפתח תקווה. אחרי כמה פעמים שתכננתי להתחרות ולא יצא סוף סוף התחריתי.
אני קודם כל רוצה להודות לאליהו, @zaptamaher על כל העזרה שקיבלתי ממנו בהכנה לתחרות, אימונים, וגם דברים מחוץ למכון. אני לא יכול לתאר עד כמה אני מעריך אותך. התודות הבאות מגיעות לדיגיי @THEDJSKAY1 והראל @cmv045 שגם כן עזרו לי בכל אפשרות ומתי שרק הייתי צריך.
את התחרות סיימתי עם טוטאל 447.5 במשקל גוף של כ87 קילו.
בסקוואט הכניסות היו:
160 גוד ליפט
175 גוד ליפט
180 פסילה על העומק
בנץ:
90 גוד ליפט
97.5 גוד ליפט
102.5 נואו-ליפט, כשל
דדליפט:
160 גוד ליפט
175 גוד ליפט
185 נואו-ליפט, כשל
כמה מילים על ההכנה לתחרות והתחרות עצמה:
את ההכנה התחלתי אחרי חיטוב שהסתיים בירידה של כ15 קילו ושיקום של פציעה בברך.
את הסבב הראשון להכנה עשיתי עם התוכנית פנדלי עם שינויים בשלב העצימות והסבב השני היה כבר קצת יותר שונה בנפח על-פי תובנות מהסבב שלפניו.
ביום התחרות הרגשתי מעולה, אבל אז הגיע החימום האחרון בסקוואט ושם המצב התחיל להדרדר מהר, התחיל לי דימום רציני מהאף שנמשך כ20 דקות והייתי צריך להתעסק איתו לנסות לעצור אותו חמש דקות לפני הכניסה שלי, הלכתי לדבר עם גל ומאיה אדטו והם הסכימו לשים אותי במקצה הבא כדי שאוכל לטפל בדימום.
בסופו של דבר הדימום נפסק והייתי צריך להתחמם מחדש. משם כל התחרות הלכה מעולה.
האווירה בתחרות הייתה ממש מהנה וכיפית.
עוד כמה תודות בשביל לסיים את הפוסט
@BarBibas תודה על העזרה עם החימום ועם הדימום, ללא ספק עזר לי להמשיך את התחרות, וגם על התמיכה בתחרות עצמה.
@F-E שעזר ותמך לפני ההרמות, מאוד מעריך את זה
@Loco שצילם
@omerh84 על התמיכה בשלב הנפח הארור של פנדלי וגם אחריו
לדיגיי שערך והכין לי את הסרטון, מאוד מאוד מעריך את זה
אני קודם כל רוצה להודות לאליהו, @zaptamaher על כל העזרה שקיבלתי ממנו בהכנה לתחרות, אימונים, וגם דברים מחוץ למכון. אני לא יכול לתאר עד כמה אני מעריך אותך. התודות הבאות מגיעות לדיגיי @THEDJSKAY1 והראל @cmv045 שגם כן עזרו לי בכל אפשרות ומתי שרק הייתי צריך.
את התחרות סיימתי עם טוטאל 447.5 במשקל גוף של כ87 קילו.
בסקוואט הכניסות היו:
160 גוד ליפט
175 גוד ליפט
180 פסילה על העומק
בנץ:
90 גוד ליפט
97.5 גוד ליפט
102.5 נואו-ליפט, כשל
דדליפט:
160 גוד ליפט
175 גוד ליפט
185 נואו-ליפט, כשל
כמה מילים על ההכנה לתחרות והתחרות עצמה:
את ההכנה התחלתי אחרי חיטוב שהסתיים בירידה של כ15 קילו ושיקום של פציעה בברך.
את הסבב הראשון להכנה עשיתי עם התוכנית פנדלי עם שינויים בשלב העצימות והסבב השני היה כבר קצת יותר שונה בנפח על-פי תובנות מהסבב שלפניו.
ביום התחרות הרגשתי מעולה, אבל אז הגיע החימום האחרון בסקוואט ושם המצב התחיל להדרדר מהר, התחיל לי דימום רציני מהאף שנמשך כ20 דקות והייתי צריך להתעסק איתו לנסות לעצור אותו חמש דקות לפני הכניסה שלי, הלכתי לדבר עם גל ומאיה אדטו והם הסכימו לשים אותי במקצה הבא כדי שאוכל לטפל בדימום.
בסופו של דבר הדימום נפסק והייתי צריך להתחמם מחדש. משם כל התחרות הלכה מעולה.
האווירה בתחרות הייתה ממש מהנה וכיפית.
עוד כמה תודות בשביל לסיים את הפוסט
@BarBibas תודה על העזרה עם החימום ועם הדימום, ללא ספק עזר לי להמשיך את התחרות, וגם על התמיכה בתחרות עצמה.
@F-E שעזר ותמך לפני ההרמות, מאוד מעריך את זה
@Loco שצילם
@omerh84 על התמיכה בשלב הנפח הארור של פנדלי וגם אחריו
לדיגיי שערך והכין לי את הסרטון, מאוד מאוד מעריך את זה