עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו קפאין זה הסוד לכל כך הרבה אנרגייה?הקפאין בעיקר.
ברור שאפשר להכין PW בבית. @Tank עושה מידי פעם.זהו קפאין זה הסוד לכל כך הרבה אנרגייה?
אז מה הבעיה שכל אחד יעשה כזה אם זה כל כך פשוט?.
לא הייתי קורא "לזרוק כדור קפאין לתוך משקה XL" להכין פריוורקאוט. זאת התאבדות שאני עושה לפני פיארים מאוד רציניים. אם כבר מדברים על הכנת פריוורקאוט ל @Daniel Barack היה מתכון מעולה שיכין אחלה של פריוורקאוט ויחסוך הרבה כסף, אבל דורש הזמנה של הרבה מרכיבים.ברור שאפשר להכין PW בבית. @Tank עושה מידי פעם.
מזה למה רשום שם ניקוטין 😲?.לא הייתי קורא "לזרוק כדור קפאין לתוך משקה XL" להכין פריוורקאוט. זאת התאבדות שאני עושה לפני פיארים מאוד רציניים. אם כבר מדברים על הכנת פריוורקאוט ל @Daniel Barack היה מתכון מעולה שיכין אחלה של פריוורקאוט ויחסוך הרבה כסף, אבל דורש הזמנה של הרבה מרכיבים.
יש גם את הנושא הזה
דיון - הרכיבו את ה-Pre Workout
א.איזה מרכיבים לדוגמא חוץ מקפאין?
ואיך יש כאלה חברות שהם יותר טובות וכאלה שהם יותר טובים מה יש ביותר טובים שעושה אותם כאלה?.
ב.תראה רכיבים במוצרים מוכנים.לא הייתי קורא "לזרוק כדור קפאין לתוך משקה XL" להכין פריוורקאוט. זאת התאבדות שאני עושה לפני פיארים מאוד רציניים. אם כבר מדברים על הכנת פריוורקאוט ל @Daniel Barack היה מתכון מעולה שיכין אחלה של פריוורקאוט ויחסוך הרבה כסף, אבל דורש הזמנה של הרבה מרכיבים.
יש גם את הנושא הזה
דיון - הרכיבו את ה-Pre Workout
מה א?.א.
ב.תראה רכיבים במוצרים מוכנים.
אין לי מושגמזה למה רשום שם ניקוטין 😲?.
ניקוטין זה כמו בסגרייה שממכר לא?.
במקום זה פשוט הייתי הולך על משהו סטנדארטיב.תראה רכיבים במוצרים מוכנים.
מה שטנק כתב.מה א?.
משפר יכולות קוגניטיביות, מעלה לחץ דם ומתפקד כשורף שומן במובן מסוים (לא משהו רציני, אבל תוספת נחמדה לסטאק כמשפר ריכוז וביצועים). יש כתבה ב-T-Nation על ניקוטין כפרי וורקאאוט, חפש בגוגל "Nicotine Pre Workout".מזה למה רשום שם ניקוטין 😲?.
ניקוטין זה כמו בסגרייה שממכר לא?.
טוב ,מה שטנק כתב.
ואם אתה רוצה PW טוב פשוט תחפש המלצות.
משפר יכולות קוגניטיביות, מעלה לחץ דם ומתפקד כשורף שומן במובן מסוים (לא משהו רציני, אבל תוספת נחמדה לסטאק כמשפר ריכוז וביצועים). יש כתבה ב-T-Nation על ניקוטין כפרי וורקאאוט, חפש בגוגל "Nicotine Pre Workout".
וכחומר נפרד מסיגריות, אין בו סכנה של ממש.
( זה מה שFuck כתב, לדעתי זה מיותר לחלוטין.)
למה זה טוב בתור pw?5 גרם קריאטין
חוסך לקיחה בנפרד?למה זה טוב בתור pw?
כל יום תיקח PW?חוסך לקיחה בנפרד?
לא, אבל זה חוסך באותו יום.כל יום תיקח PW?
חוסך ממה?לא, אבל זה חוסך באותו יום.
מניסיוני הדל,זה רק מכבידחוסך לקיחה בנפרד?
מאיזו בחינה זה מכביד?מניסיוני הדל,זה רק מכביד
רצון להשתין/הרגשת כבדות (לא שאני קליל במיוחד)מאיזו בחינה זה מכביד?