הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ל יומיים בשבוע

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
מחפש תוכנית ל 2 בשבוע.
כרגע בתוכנית טקסס ללחיצות ו SS בסקוואט דדליפט. אני במסה.

בגלל אילוצים אישיים אני צריך לעבור ל 2 בשבוע למשך 4 שבועות ואחרי זה חוזר לטקסס.

אשמח להמלצות לתוכנית.

@Tank @White Walker @stitch

באיזה ימים אתה יכול להתאמן?
חשבתי על טקסס דו שבועי בלי האימון התאוששות אם יש לך יותר מיומיים מנוחה בין האימונים. לדעתי זה יוכל לשמר לך את המצב ל4 שבועות האלה עד שתחזור להתאמן 3 בשבוע כמו שצריך.
אם אין לך מספיק ימי מנוחה בין האימונים הייתי הולך על FBW כמו זאת שבחתימה שלי, רק שבמקום רוטציה של 2 תרגילי בסיס לאימון תעשה סקוואט כל אימון כי אתה בתקופת חזרה מפציעה.

מסכים עם טנק, טקסס ללא יום התאוששות זו אופציה מצויינת, דווקא הייתי משאיר את הסקוואט 3x5 אקרוס כמו ב-SS אין סיבה לקפוץ ל-5x5 סקוואט אם אתה יכול להתקדם אחרת.

ולדעתי תעשה דדליפט כל אימון ולתוסיף מתח אחריו עם משקל.

אני תמיד בעד במידה ואין לך טכניקה מושלמת לעבוד על כל מיני דברים..
טכניקה, אולי ללמוד לבצע תרגילים שהיית עצלן ללמוד (קלינים,חתירות,פרונטים וכו') . אולי סתם לבצע אימוני אוננות. לא חייבים להיות תמיד 100%.

מסכים עם מקס לגבי טקסס בלי יום התאוששות, בהנחה והיומיים שאתה יכול להתאמן הם לא יום אחרי יום. אם הם כן אז הייתי הולך על ab כלשהי
אה ראיתי שאתה עושה ss לסקוואט ודדליפט, אז אפשר פשוט להישאר במתכונת הזאת פעמיים בשבוע

טקסס בלי יום התאוששות הוא דבר שיכול לעבוד שבוע, מקסימום שבועיים.
לך על FBW כמו זאת תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים

טכניקה, אולי ללמוד לבצע תרגילים שהיית עצלן ללמוד (קלינים,חתירות,פרונטים וכו') . אולי סתם לבצע אימוני אוננות. לא חייבים להיות תמיד 100%.
גם הרעיונות של הטרול טובים. תתרגל טכניקה או שתעבוד קצת בדילואד רציני.

• פותח/ת השרשור
יהיה לי יומיים לפחות מנוחה בין אימונים, ובאמת חשבתי לוותר על יום התאוששות בטקסס.
באיזה ימים אתה יכול להתאמן?
חשבתי על טקסס דו שבועי בלי האימון התאוששות אם יש לך יותר מיומיים מנוחה בין האימונים. לדעתי זה יוכל לשמר לך את המצב ל4 שבועות האלה עד שתחזור להתאמן 3 בשבוע כמו שצריך.
אם אין לך מספיק ימי מנוחה בין האימונים הייתי הולך על FBW כמו זאת שבחתימה שלי, רק שבמקום רוטציה של 2 תרגילי בסיס לאימון תעשה סקוואט כל אימון כי אתה בתקופת חזרה מפציעה.

טקסס בלי יום התאוששות הוא דבר שיכול לעבוד שבוע, מקסימום שבועיים.
לך על FBW כמו זאת תוכנית - העלאת מסה כללית ובעיקר בידיים ובכתפיים

גם הרעיונות של הטרול טובים. תתרגל טכניקה או שתעבוד קצת בדילואד רציני.

מסכים ש 4 שבועות זה קצת מוגזם ולכן שאלתי מומחים 😃

בכל מקרה התוכנית שנתתה שם יצא לי לעבוד בנץ או פרס רק פעם בשבוע. כאשר אני רגיל כבר לנפח של טקסס זה לא יהיה לי מעט מידי ?
חשבתי אם אפשר לשלב אולי בנץ כבד ופרס קל ואז אימון אחר להחליף ?
סקוואט ודדליפט כמובן אני ניראה לי ימשיך כל אימון כי חוזר מפציעה.

תודה גם לכל השאר

היא מושלמת 😃 בכל מקרה אני לא רוצה ללמוד תרגילים חדשים (לא מלמדים כלב זקן טריקים חדשים) וטכניקה אני עובד עכשיו, יש עכשיו 2 מומחים אז בכלל תענוג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית