בכל זאת,לא חשוב,אבל לדעת בערך אצל מי אני עובד,אני מעדיף מסגרות משפחתיות ומצומצמות מאשר ארגונים ענקיים.כן.
זה מה שחשוב לך בעבודה ? להכיר את המנכ"ל או מנהלים בכירים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכל זאת,לא חשוב,אבל לדעת בערך אצל מי אני עובד,אני מעדיף מסגרות משפחתיות ומצומצמות מאשר ארגונים ענקיים.כן.
זה מה שחשוב לך בעבודה ? להכיר את המנכ"ל או מנהלים בכירים ?
תקרא מה שרשמתי לפני, ניראה לי הסברתי את הדעה שלי טוב מאוד.
אם אתה רוצה לתכנת, אין בכלל ספק לך ללמוד מדעי המחשב. תתרכז בלהשיג ממוצע גבוה ונסיון בזמן הלימודים.
לא סיימתי תואר אבל אח שלי סיים תואר ראשון בטכניון בהנדסת תוכנה עם ממוצע לא כל כך טוב והוא היה צריך ממוצע 92 כדי שיאשרו לו להתחיל תואר שני אז פשוט אחרי סיום התואר הוא תיקן ושיפר המון קורסים כדי להגיע לממוצע הזה. לפי מה שהבנתי, בעתיד יהיה לך יותר קל לשפר מקצועות כמו חדו"א שמאוד קשים לך בסמסטרים ראשונים והרבה נופלים בהם.שאלה למי שסיים את הלימודים (בעיקר בטכניון), איך דואגים לממוצע כלכך מטורף? רפאל אמרו לי שהם דורשים 85...
אני עכשיו רק סמסטר 2 (עם מתם ואתם וקומבי 🤢) והממוצע לי עכשיו הוא 81, בעתיד הוא עוד אמור לעלות?
בקורסים של הפקולטה הציונים לרוב גבוהים יותר? כי בינתיים אינפי ושות' מהפקולטה למתמטיקה ביאסו לי את החיים, ואת הממוצע.
אם אתה רוצה לתכנת, אין בכלל ספק לך ללמוד מדעי המחשב. תתרכז בלהשיג ממוצע גבוה ונסיון בזמן הלימודים.
אם יותר מעניין אותך תחום החומרה/תקשורת אתה יכול לשקול הנדסת תוכנה. אבל לדעתי השנה הנוספת מתמלאת ברובה ע'י קורסים חסרי חשיבות מבחינה מקצועית כמו פיזיקה שעלולים אם אתה לא @incin לפגוע לך בממוצע
מבחינתי מדעי המחשב תלת שנתי זה המסלול המועדף
אני אספר לך 'סוד' אחרי התפקיד הראשון שלך במשרה מלאה לאף אחד לא אכפת מה למדת ואם למדת.לי קריטי ההתקדמות בתפקיד והמגוון תפקידים שיהיו מוצעים.
אני אספר לך 'סוד' אחרי התפקיד הראשון שלך במשרה מלאה לאף אחד לא אכפת מה למדת ואם למדת.
לכן הדגש בתואר זה ממוצע גבוה ואם אפשר לצבור נסיון.
אין כמעט תפקידים שיהיו חסומים בעתיד עבור מישהו שלמד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה ולהיפך. כמובן שאם התפקיד הראשון שלך יהיה בפיתוח אפליקציות לסלולר לאינטל לא תהיה סיבה לגייס אותך.
אח שלך למד כנראה ממש ממש מזמן, סמסטר ראשון שלי היה בדיוק כאשר איפשרו לעשות את זה בפעם האחרונה, עכשיו אפשר רק לחזור על קורסים גג 2 סמסטרים אחרי הפעם האחרונה שעשיתה אותם. כלומר אתה לא יכול לשפר קורס של סמסטר ראשון כאשר אתה כבר שנה 3.לא סיימתי תואר אבל אח שלי סיים תואר ראשון בטכניון בהנדסת תוכנה עם ממוצע לא כל כך טוב והוא היה צריך ממוצע 92 כדי שיאשרו לו להתחיל תואר שני אז פשוט אחרי סיום התואר הוא תיקן ושיפר המון קורסים כדי להגיע לממוצע הזה. לפי מה שהבנתי, בעתיד יהיה לך יותר קל לשפר מקצועות כמו חדו"א שמאוד קשים לך בסמסטרים ראשונים והרבה נופלים בהם.
שאלה למי שסיים את הלימודים (בעיקר בטכניון), איך דואגים לממוצע כלכך מטורף? רפאל אמרו לי שהם דורשים 85...
אני עכשיו רק סמסטר 2 (עם מתם ואתם וקומבי 🤢) והממוצע לי עכשיו הוא 81, בעתיד הוא עוד אמור לעלות?
בקורסים של הפקולטה הציונים לרוב גבוהים יותר? כי בינתיים אינפי ושות' מהפקולטה למתמטיקה ביאסו לי את החיים, ואת הממוצע.
לא צריך, צריך כישורים ורצון שלך להתמקד בתחום הזה, דרך אגב בהייטק להיות מנהל זה לא כזה עדיף כמו להיות מנהל במפעל. מכיר אישית בן אדם שעזב את רפאל שהוא היה שם מנהל קבוצה (שזה דרגה מעל מנהל צוות) ועבר להיות מהנדס באינטל. הוא עזב בגלל שיפור תנאים ושיפור תפקיד.הבנתי, אז אין איזו הילה סביב התואר מהנדס? מבחינת ניהול?
אח שלך למד כנראה ממש ממש מזמן, סמסטר ראשון שלי היה בדיוק כאשר איפשרו לעשות את זה בפעם האחרונה, עכשיו אפשר רק לחזור על קורסים גג 2 סמסטרים אחרי הפעם האחרונה שעשיתה אותם. כלומר אתה לא יכול לשפר קורס של סמסטר ראשון כאשר אתה כבר שנה 3.
לרוב הממוצע עולה טיפה אם התקדמות התואר, בעיקר בגלל קורסים פקולטיים פרוייקטים וקורסי בחירה (ספורט וכו')
לא שמעתי על רפאל שהמינימום שלהם הוא 85 , ממה שאני מכיר הוא 80 ויש תפקידים שגם 75.
יש סיכוי שהמינימום הזה היה מפורסם ע"י חברת השמה ולכן זה לא רלוונטי. ממוצע מעל 85 הולכים למקומות יותר טובים.
לא צריך, צריך כישורים ורצון שלך להתמקד בתחום הזה, דרך אגב בהייטק להיות מנהל זה לא כזה עדיף כמו להיות מנהל במפעל. מכיר אישית בן אדם שעזב את רפאל שהוא היה שם מנהל קבוצה (שזה דרגה מעל מנהל צוות) ועבר להיות מהנדס באינטל. הוא עזב בגלל שיפור תנאים ושיפור תפקיד.
@Ohad אם אתה מחפש תפקידי ניהול, תחום התוכנה לא בשבילך. הסיכוי להיות סמנכ׳ל בחברת הייטק קטן בהרבה בהשוואה לתחומים כמו כספים, שיווק, מכירות
בטחון תעסוקתי מגיע ממקצועיות, מנהלים הם הראשונים להיות מפוטרים. כי האמת שתמיד יש להם תחליף.הבנתי, אבל המטרה היא לא להתקדם גם?
אני רוצה להתמקצע בתחום התוכנה/מדעי המחשב, פשוט דואג להתקדמות בשביל העתיד משתי סיבות עיקריות.
1.התקדמות
2.להמנע מפיטורין
בנוסף רציתי לשאול האם זה קריטי איפה אני לומד? מבחינת המעסיקים ומבחינת תעסוקה בתואר?
האם זה אפשרי בכלל לעבוד תוך כדי התואר?
הבנתי, אבל המטרה היא לא להתקדם גם?
אני רוצה להתמקצע בתחום התוכנה/מדעי המחשב, פשוט דואג להתקדמות בשביל העתיד משתי סיבות עיקריות.
1.התקדמות
2.להמנע מפיטורין
בנוסף רציתי לשאול האם זה קריטי איפה אני לומד? מבחינת המעסיקים ומבחינת תעסוקה בתואר?
האם זה אפשרי בכלל לעבוד תוך כדי התואר?
אם אתה מעונין בביטחון תעסוקתי בהייטק אתה חייב להיות מקצוען ברמה טכנית, זה לא לגמרי הולך ביחד עם ניהול שמרחיק אותך מהצד הטכני.אני רוצה להתמקצע בתחום התוכנה/מדעי המחשב, פשוט דואג להתקדמות בשביל העתיד משתי סיבות עיקריות.
1.התקדמות
2.להמנע מפיטורין