הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בריחה של הברכיים בסקוואט

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
במהלך סקוואט הברכיים שלי בורחות החוצה במהלך העלייה(אני מאבד את המתח) למרות שאני משתדל מאוד להחזיק אותן בחוץ ולדחוף אותן החוצה.
מעבר לעובדה שהעמידה שלי בסקוואט מאוד מאוד רחבה(ברוחב של כלוב סטנדרטי) וכמה שניסיתי להצר את העמידה פשוט לא הצלחתי לעשות סקוואט. ברמה של 90 קילו בעמידה רחבה אני יורד ל70 בעמידה ברוחב כתפיים.
דבר נוסף הוא כשאני מתחיל אימון יש לי כאב עצבני בצדדים של המשפעה(המשולשים) בעיקר בצד ימין.
בגלל כל אלו אני שוקל מאוד לעבור ללחיצת רגליים למרות החסרונות שבתרגיל ביחס לסקוואט.

עזרה מישהו? איך אפשר לשפר את הטכניקה של הסקוואט כדי שאני לא אצטרך לעבור ללחיצת רגליים.

תודה( :

לא כל כך ברור לי למה אתה מתכוון, הברכיים בורחות החוצה? אתה מתכוון פנימה?
ועדיף שתעלה סרטון

תשמע אתה כרגע משתמש בפתרון זמני שהוא פיסוק מוגזם שגורם לך לקרוס עם הברכיים, להחזיק אותם בפיסוק של מטר וחצי הרבה יותר קשה לעומת פיסוק של מטר.אתה רק ב 90 קילו, זה עוד משקל קל יחסית להתקדמות פוטנציאלית, תן ריסט , תצר עמידה. תחשב מסלול מחדש ותתן בראש

לפי מה שאתה כותב זה נראה שאתה לא יודע לבצע את התרגיל כמו שצריך, ושאתה צריך ללמוד אותו מהתחלה.
אחרי שאתה לומד מהוידאו הבא, תעלה לכאן סרטון טכניקה שמצולם על פי הוראות הצילום.

• פותח/ת השרשור
לא כל כך ברור לי למה אתה מתכוון, הברכיים בורחות החוצה? אתה מתכוון פנימה?
ועדיף שתעלה סרטון

התבלבלתי סליחה לא שמתי לב, הברכיים בורחות\קורסות פנימה מבמהלך העלייה.

ראיתי עכשיו שוב את הסירטון של ריפטו אחרי הרבה זמן שלא ציפיתי בו , אני אוריד משקל ואנסה שוב מחדש לעבוד על הטכניקה והגמישות במשך שבועיים במשקלים נמוכים. אגב לדעתכם עדיף לי לעבור לתוכנית AB אם אני לא מצליח להכניס את כמות הקלוריות הדרושה לSS?
AB+ מורכבים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית