הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרים 50

מצב
השרשור נעול
שאתה ספאמר מספר אחד פה .כל הודעה אתה מגיב יש לך כבר 11 אלף הודעות, לא יודע איזה שיא אתה מנסה לשבור.
תאמת לא נראה שיש לך חיים.
חוץ מללכת למכון כושר ולשרוץ פה בפורום לא ניראה לי שאתה עושה עוד משהו.
אז לפני שאתה מעז לקרוא לי טרול תסתכל קודם כל על עצמך ואחר כך על השכנים.
זה אומנם פורום אוף טופיק, אבל אין צורך לרדת לרמות נמוכות ולפרטים אישיים.

זה אומנם פורום אוף טופיק, אבל אין צורך לרדת לרמות נמוכות ולפרטים אישיים.
שבנאדם קורא לי טרול בפעם הרביעית אחרי שכבר ביקשתי ממנו כמה פעמים להפסיק ולא להגיב להודעות שלי ,אז אני חושב שכבר אי אפשר לשפוט את ההתנהגות שלי ,על אחת כמה וכמה שאני יכול להיות אבא שלו מבחינת גיל אז שיתן כבוד.

שבנאדם קורא לי טרול בפעם הרביעית אחרי שכבר ביקשתי ממנו כמה פעמים להפסיק ולא להגיב להודעות שלי ,אז אני חושב שכבר אי אפשר לשפוט את ההתנהגות שלי ,על אחת כמה וכמה שאני יכול להיות אבא שלו מבחינת גיל אז שיתן כבוד.
אני מתייחס רק לשרשור הזה, לא ראיתי 4 פעמים שהוא כתב לך טרול.
על כל פנים, אם משהו מפריע לך יש כפתור "דיווח" ואפשר להשתמש בו. לרדת לפסים אישיים זה לא לעניין.

ובן כמה אתה?

אני לא רואה שום צורה שהיא בה יכל להיות לי ילד בן 17 היום.. אלא אם הייתי מכניס להריון מישהי בגיל 13.
😕
נישאה בגיל 13: "רציתי שהצירים ייגמרו כבר"

בבית החולים בזמפרה מאושפזת גם חלימה בת ה-13. מדובר באשפוז השלישי שלה בשלוש השנים האחרונות. "אני אוהבת להיות כאן, זה המקום היחיד שבו אני יכולה לצפות בטלוויזיה", היא מתנחמת. חלימה נישאה לא מזמן וסיפרה ל"גרדיאן" על תסכוליה מהלידה שעברה. "חשבתי שהצירים לא ייגמרו לעולם", העידה.

😁

בבית החולים בזמפרה מאושפזת גם חלימה בת ה-13. מדובר באשפוז השלישי שלה בשלוש השנים האחרונות. "אני אוהבת להיות כאן, זה המקום היחיד שבו אני יכולה לצפות בטלוויזיה", היא מתנחמת. חלימה נישאה לא מזמן וסיפרה ל"גרדיאן" על תסכוליה מהלידה שעברה. "חשבתי שהצירים לא ייגמרו לעולם", העידה.

😁
ואח"כ אתה מתפלא שקוראים לך טרול 🤣

😁
רציתי לעשות לך 'לייק' על התגובה הנ"ל אבל נזכרתי שאתה מגהטרון ואני אופטימוס פריים וזה לא יראה טוב.

רציתי לעשות לך 'לייק' על התגובה הנ"ל אבל נזכרתי שאתה מגהטרון ואני אופטימוס פריים וזה לא יראה טוב.
Optimus-versus-Megatron-transformers-72749_800_430.jpg

wp_transformers685_1280.jpg

אכן נוסטלגיה

טוב זהו, אתה 100% טרול.
כמה שזה נשמע הזוי, מכיר חבר שזה סידר אותו ב100% אחרי שכל מיני רופאים קקה לא עשו כלום (חוץ מלדחוף לו ויאגרה).

זו תופעה פסיכולוגית-פיזיולוגית שאנשי מקצוע החלו להכיר בה, אם מעניין אותך פיזיולוגיה של המוח כדאי לקרוא.

כמה שזה נשמע הזוי, מכיר חבר שזה סידר אותו ב100% אחרי שכל מיני רופאים קקה לא עשו כלום (חוץ מלדחוף לו ויאגרה).

זו תופעה פסיכולוגית-פיזיולוגית שאנשי מקצוע החלו להכיר בה, אם מעניין אותך פיזיולוגיה של המוח כדאי לקרוא.
אם אתה רואה כולכך הרבה פורנו שאתה מגיע למצב כזה אתה מקיים אורך חיים לא בריא והגיוני. לא צריך להגיע לדברים כאלו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית