הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרים 50

מצב
השרשור נעול
אם אתה רואה כולכך הרבה פורנו שאתה מגיע למצב כזה אתה מקיים אורך חיים לא בריא והגיוני. לא צריך להגיע לדברים כאלו.
העניין הוא שלא צריך לראות כל כך הרבה פורנו בשביל לפתח את המחלה הזאת.
זה תופעה מצטברת. אני למשל התחלתי לצפות מגיל 14 היום כבר בן 28. והתדירות שלי הייתה מאוד נמוכה. משהו כמו 3 פעמים בשבוע ממוצע חצי שעה ביום צפייה .אם נעשה חישוב שבשנה יש 365 ימים ,יצא שצפיתי 1008 שעות במהלך החיים, כלומר ביזבזתי 42 ימים מהחיים שלי על צפייה בפורנו.
את החוסר תיפקוד התחלתי לפתח מגיל 25 כבר. בהתחלה זה התחיל מחוסר יכולת להחזיק זיקפה במהלך מישגל, אך כך זה המשיך עד למצב שלא הצלחתי להגיע לזיקפה במשך חצי שעה שלמה גם עם גירוי ידני.
ומה שקרה לי בעצם זה שהמוח שלי היה הרוס לחלוטין.
לשימחתך אתה בן 17 אז אתה יכול ללמוד מטעויות של אחרים:s85:
כמה שזה נשמע הזוי, מכיר חבר שזה סידר אותו ב100% אחרי שכל מיני רופאים קקה לא עשו כלום (חוץ מלדחוף לו ויאגרה).

זו תופעה פסיכולוגית-פיזיולוגית שאנשי מקצוע החלו להכיר בה, אם מעניין אותך פיזיולוגיה של המוח כדאי לקרוא.
ראית קצת את הסירטונים?

זה תופעה מצטברת. אני למשל התחלתי לצפות מגיל 14 היום כבר בן 28. והתדירות שלי הייתה מאוד נמוכה. משהו כמו 3 פעמים בשבוע ממוצע חצי שעה ביום צפייה .אם נעשה חישוב שבשנה יש 365 ימים ,יצא שצפיתי 1008 שעות במהלך החיים, כלומר ביזבזתי 42 ימים מהחיים שלי על צפייה בפורנו.
את החוסר תיפקוד התחלתי לפתח מגיל 25 כבר. בהתחלה זה התחיל מחוסר יכולת להחזיק זיקפה במהלך מישגל, אך כך זה המשיך עד למצב שלא הצלחתי להגיע לזיקפה במשך חצי שעה שלמה גם עם גירוי ידני.

ראית קצת את הסירטונים?
מה עם להשיג פאקינג בת זוג? כמו שלי יש? כאילו ברצינות.

העניין הוא שפורנו נהייה הרבה יותר מלהיב מסקס רגיל,בפורנו יש לך אפשרות לפתוח 4 חלונות במקביל, יש לך שם כוכבות פורנו עם חזה גדול ,יש לך שם כל כך הרבה אקטים שאני מתבייש אפילו לכתוב אותם כאן בפורום שהם הרבה יותר מרגשים מסקס רגיל. וזה לא אמור להיות ככה.
אתה רוצה להגיד לי שבגלל שיש לך חברה אתה לא צופה בפורנו?

העניין הוא שפורנו נהייה הרבה יותר מלהיב מסקס רגיל,בפורנו יש לך אפשרות לפתוח 4 חלונות במקביל, יש לך שם כוכבות פורנו עם חזה גדול ,יש לך שם כל כך הרבה אקטים שאני מתבייש אפילו לכתוב אותם כאן בפורום שהם הרבה יותר מרגשים מסקס רגיל. וזה לא אמור להיות ככה.
אתה רוצה להגיד לי שבגלל שיש לך חברה אתה לא צופה בפורנו?
לא, אבל אתה מקיים יחסי מין.
שלא יודע איך זה אצלך, אבל הרבה יותר כיף/מעניין מאשר לשבת ולאונן מול המסך.

בפורנו יש לך אפשרות לפתוח 4 חלונות במקביל
ועוד אומרים שגברים לא טובים במולטיטסקינג!

אורח חיים - דרך חיים, אורחות - דרכים
רק בגלל שאני יודע שאתה נוטה להקפיד

"אל תזלזלו באוננות, זה הסקס שאנחנו עושים עם האדם הכי אהוב עלינו"
~וודי אלן

אורח חיים - דרך חיים, אורחות - דרכים
רק בגלל שאני יודע שאתה נוטה להקפיד
כן, אני יודע מה ההבדל. סתם טעות בהקלדה.
"אל תזלזלו באוננות, זה הסקס שאנחנו עושים עם האדם הכי אהוב עלינו"
~וודי אלן
אחד הדברים הנרקיסיסטים ששמעתי לאחרונה. 😆

@reflex אני מבין שזה כנראה נושא רציני בשבילך וזה הפך לבדיחה כאן. לגבי המוצר כנראה שאף אחד לא ניסה אותו (או לפחות לא יודה בזה), יש לך עוד שאלות בנושא או שאני נועל לפני שזה ידרדר עוד?

@megetron
מה שאתה אומר פה זה הדבר הכי הזוי ששמעתי עד עכשיו.

מזכיר קצת את ה"זרע לבטלה יעשה אותך עיוור"

אם אתה בן 28 ויש לך בעיות זקפה, לך לרופא.
זה לא קשור לפורנו.

חוץ מזה, ניסית פעם לראות פורנו עם חברה שלך?
תשאל אותה מה היא אוהבת.
תתנסו.

אם אתה רואה כולכך הרבה פורנו שאתה מגיע למצב כזה אתה מקיים אורך חיים לא בריא והגיוני. לא צריך להגיע לדברים כאלו.
החבר (עד כמה שהוא סיפר לפחות) לא הגזים יותר מדי, 3 - 4 פעמים בשבועות יבשים שזה דוגרי נשמע לי הגיוני לגמרי, נראה לי שכולנו היינו שם 🤣

ראית קצת את הסירטונים?
לא, אבל קראתי באיזה אתר שכולו על זה בזמנו, היה מעניין.
תקרא על הנושא.
אם אני זוכר נכון, מדובר בשינויים שקורים במוח ככה שמה שאתה תופס בתור יותר כיף/מעניין, עלול לא בהרכח להיות כזה.

לא זוכר איך קראו לאתר אבל היה שם אלפי עדויות של אנשים שזה עזר למה בלי שום מטרת רווח וזה היה נראה לי אמין.

שאתה ספאמר מספר אחד פה .כל הודעה אתה מגיב יש לך כבר 11 אלף הודעות, לא יודע איזה שיא אתה מנסה לשבור.
תאמת לא נראה שיש לך חיים.
חוץ מללכת למכון כושר ולשרוץ פה בפורום לא ניראה לי שאתה עושה עוד משהו.
אז לפני שאתה מעז לקרוא לי טרול תסתכל קודם כל על עצמך ואחר כך על השכנים.

לא מסתדר לי בראש.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית