הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט וRDL

• פותח/ת השרשור
@stitch אתה היחידי שעוד לא נמאס לו מימני בפורום.
ועל סמך מה החלטת של @stitch לא נמאס ממך?
כן, מוזר, איך החלטת באמת? אני מרגיש כל כך יוצא דופן פתאום.

הרומני נראה טוב, נראה לי שיש לך עוד קצת מקום לרדת. אתה שומר מצוין על הגב.
דווקא בסקוואט בחלק מהחזרות אתה לא שומר והוא מתעגל ומקבל butt wink.
תסגור טיפה את הפיסוק, תשלח ברכיים חזק יותר לצדדים - זה יאפשר גם לשמור על הגב/אגן וגם לרדת קצת יותר עמוק.

• פותח/ת השרשור

.
אני מחכה 6 שעות לתגובה וכלום,מתייג אותך תוך 20 דקות יש תגובה.
רק שתדע שאני מעריך את זה מאוד
תסגור טיפה את הפיסוק, תשלח ברכיים חזק יותר לצדדים - זה יאפשר גם לשמור על הגב/אגן וגם לרדת קצת יותר עמוק.

בסקוואט אני לא מבין אם אני לא מכווץ את הגב ומסובב את האגן מספיק או שאני מכווץ יותר מידי ונוצר היפראקטנשיין וכתוצאה מכך נוצר הבאט ווינק בסוף.

האם זה לא אובר אקסטנשן? (מצורף)
בסקוואט עצה שלי לא להתקדם אם אתה לא מצליח לשמור על הכיווץ בגב, גורם לפציעה

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 60.1 · צפיות: 97
אני מחכה 6 שעות לתגובה וכלום,מתייג אותך תוך 20 דקות יש תגובה.
רק שתדע שאני מעריך את זה מאוד
בכיף.
בסקוואט אני לא מבין אם אני לא מכווץ את הגב ומסובב את האגן מספיק או שאני מכווץ יותר מידי ונוצר היפראקטנשיין וכתוצאה מכך נוצר הבאט ווינק בסוף.
צריך לשמור על איזון, על גב ישר ומוחזק, ולדעת שבמיוחד בתחתית יש צורך לכווץ ולהיות מודע.
בחלק מהחזרות שראיתי אתה לא שומר על הגב והוא מתעגל. אין שום פשיטת יתר.
האם זה לא אובר אקסטנשן? (מצורף)
קשה לדעת, כי זה תלוי במצב הנייטרלי שלו.
גם אם כן, משקל קצת יותר מאתגר יישר אותו מיד, במיוחד כשהוא ייגמל מהנטיה להסתכל במראה שמולו.

• פותח/ת השרשור
צריך לשמור על איזון, על גב ישר ומוחזק, ולדעת שבמיוחד בתחתית יש צורך לכווץ ולהיות מודע.
בחלק מהחזרות שראיתי אתה לא שומר על הגב והוא מתעגל. אין שום פשיטת יתר.
לא הבנתי משהו,אני צריך לחשוב על סיבוב אגן לאחר כשאני מתקרב לתחתית?
קשה לדעת, כי זה תלוי במצב הנייטרלי שלו.
גם אם כן, משקל קצת יותר מאתגר יישר אותו מיד, במיוחד כשהוא ייגמל מהנטיה להסתכל במראה שמולו.

לגבי ההסתכלות במראה אני פשוט אתחיל לעשות את התרגיל עם הגב למראה כמו שאני עושה את הדדליפט הרגיל

• פותח/ת השרשור
סיבוב לפנים. כמו בדדליפט.
נכון התבלבלתי.
אז כן צריך לחשוב על סיבוב האגן? כי אני חושב שנאמר לי לא מזמן ע"י @Tank שזו לא הדרך למנוע באט ווינק ושזה יכול לגרום לאובר אקסטנשיין.
זה מראה שההבנה שלך של התנועה לא נכונה. אתה חושב שכדי למנוע באט ווינק, שהמשמעות שלו היא פלקשן בגב התחתון אתה צריך לשאוף לעשות את "התנועה ההפוכה" מזאת. זה הגיון קלאסי שלצערי לפעמים עובד ולפעמים לא עובד, כשבמקרה של לואו באר סקוואט הוא לא. אני ממליץ לך לעמוד נייטראלי ולא לנסות להקשית את הגב בכל

נכון התבלבלתי.
אז כן צריך לחשוב על סיבוב האגן? כי אני חושב שנאמר לי לא מזמן ע"י @Tank שזו לא הדרך למנוע באט ווינק ושזה יכול לגרום לאובר אקסטנשיין.
יש הבדל בין סיבוב אגן להקשתה של הגב התחתון

• פותח/ת השרשור
כשאתה מסובב את האגן כלפי פנים אתה עושה את הפעולה ההפוכה מהקשתת הגב התחתון
אוקיי,אבל תקרא את הציטוט שלך ששלחתי.
מה שאמרת שם שסיבוב אגן לפנים זה לא מה שיעזור למנוע את הבאט ווינק. רשמת שלעשות את התנועה ההפוכה זה לא הפיתרון.
ולעומת זאת סטיץ' כן מציע לי לסובב יותר אגן בתור פיתרון לבאט ווינק

אוקיי,אבל תקרא את הציטוט שלך ששלחתי.
מה שאמרת שם שסיבוב אגן לפנים זה לא מה שיעזור למנוע את הבאט ווינק. רשמת שלעשות את התנועה ההפוכה זה לא הפיתרון.
ולעומת זאת סטיץ' כן מציע לי לסובב יותר אגן בתור פיתרון לבאט ווינק
התכוונתי שליצור אובראקסטנשן לא יפתור את בעיית הבאט ווינק וזה מה שהיית עושה בסרטונים קודמים. אובראקסטנשן משמע הקשתה של הגב התחתון כלומר סיבוב אגן כלפי חוץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית