עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעלה מחדש ותעדכןמוזר,לא מראה לי שום שגיאה.
חחחח הוא עדיין עונה לי להודעות.
גם לך זה לא עובד?תעלה מחדש ותעדכן
וגם הסרטון של הRDL?גם לך זה לא עובד?
@stitch אתה היחידי שעוד לא נמאס לו מימני בפורום.
כן, מוזר, איך החלטת באמת? אני מרגיש כל כך יוצא דופן פתאום.ועל סמך מה החלטת של @stitch לא נמאס ממך?
אני מחכה 6 שעות לתגובה וכלום,מתייג אותך תוך 20 דקות יש תגובה.כן, מוזר, איך החלטת באמת? אני מרגיש כל כך יוצא דופן פתאום.
.
הרומני נראה טוב, נראה לי שיש לך עוד קצת מקום לרדת. אתה שומר מצוין על הגב.
דווקא בסקוואט בחלק מהחזרות אתה לא שומר והוא מתעגל ומקבל butt wink.
תסגור טיפה את הפיסוק, תשלח ברכיים חזק יותר לצדדים - זה יאפשר גם לשמור על הגב/אגן וגם לרדת קצת יותר עמוק.
האם זה לא אובר אקסטנשן? (מצורף)כן, מוזר, איך החלטת באמת? אני מרגיש כל כך יוצא דופן פתאום.
הרומני נראה טוב, נראה לי שיש לך עוד קצת מקום לרדת. אתה שומר מצוין על הגב.
דווקא בסקוואט בחלק מהחזרות אתה לא שומר והוא מתעגל ומקבל butt wink.
תסגור טיפה את הפיסוק, תשלח ברכיים חזק יותר לצדדים - זה יאפשר גם לשמור על הגב/אגן וגם לרדת קצת יותר עמוק.
בכיף.אני מחכה 6 שעות לתגובה וכלום,מתייג אותך תוך 20 דקות יש תגובה.
רק שתדע שאני מעריך את זה מאוד
צריך לשמור על איזון, על גב ישר ומוחזק, ולדעת שבמיוחד בתחתית יש צורך לכווץ ולהיות מודע.בסקוואט אני לא מבין אם אני לא מכווץ את הגב ומסובב את האגן מספיק או שאני מכווץ יותר מידי ונוצר היפראקטנשיין וכתוצאה מכך נוצר הבאט ווינק בסוף.
קשה לדעת, כי זה תלוי במצב הנייטרלי שלו.האם זה לא אובר אקסטנשן? (מצורף)
לא הבנתי משהו,אני צריך לחשוב על סיבוב אגן לאחר כשאני מתקרב לתחתית?צריך לשמור על איזון, על גב ישר ומוחזק, ולדעת שבמיוחד בתחתית יש צורך לכווץ ולהיות מודע.
בחלק מהחזרות שראיתי אתה לא שומר על הגב והוא מתעגל. אין שום פשיטת יתר.
קשה לדעת, כי זה תלוי במצב הנייטרלי שלו.
גם אם כן, משקל קצת יותר מאתגר יישר אותו מיד, במיוחד כשהוא ייגמל מהנטיה להסתכל במראה שמולו.
סיבוב לפנים. כמו בדדליפט.לא הבנתי משהו,אני צריך לחשוב על סיבוב אגן לאחר כשאני מתקרב לתחתית?
נכון התבלבלתי.סיבוב לפנים. כמו בדדליפט.
זה מראה שההבנה שלך של התנועה לא נכונה. אתה חושב שכדי למנוע באט ווינק, שהמשמעות שלו היא פלקשן בגב התחתון אתה צריך לשאוף לעשות את "התנועה ההפוכה" מזאת. זה הגיון קלאסי שלצערי לפעמים עובד ולפעמים לא עובד, כשבמקרה של לואו באר סקוואט הוא לא. אני ממליץ לך לעמוד נייטראלי ולא לנסות להקשית את הגב בכל
יש הבדל בין סיבוב אגן להקשתה של הגב התחתוןנכון התבלבלתי.
אז כן צריך לחשוב על סיבוב האגן? כי אני חושב שנאמר לי לא מזמן ע"י @Tank שזו לא הדרך למנוע באט ווינק ושזה יכול לגרום לאובר אקסטנשיין.
כשאני חושב על לכווץ את הגב התחתון אני חושב על לסובב אגן.יש הבדל בין סיבוב אגן להקשתה של הגב התחתון
כשאתה מסובב את האגן כלפי פנים אתה עושה את הפעולה ההפוכה מהקשתת הגב התחתוןכשאני חושב על לכווץ את הגב התחתון אני חושב על לסובב אגן.
אני לא מבין מה ההבדל בין שניהם
אוקיי,אבל תקרא את הציטוט שלך ששלחתי.כשאתה מסובב את האגן כלפי פנים אתה עושה את הפעולה ההפוכה מהקשתת הגב התחתון
התכוונתי שליצור אובראקסטנשן לא יפתור את בעיית הבאט ווינק וזה מה שהיית עושה בסרטונים קודמים. אובראקסטנשן משמע הקשתה של הגב התחתון כלומר סיבוב אגן כלפי חוץאוקיי,אבל תקרא את הציטוט שלך ששלחתי.
מה שאמרת שם שסיבוב אגן לפנים זה לא מה שיעזור למנוע את הבאט ווינק. רשמת שלעשות את התנועה ההפוכה זה לא הפיתרון.
ולעומת זאת סטיץ' כן מציע לי לסובב יותר אגן בתור פיתרון לבאט ווינק
זה לא הכנסת אגן כלפי פנים?אובראקסטנשן משמע הקשתה של הגב התחתון כלומר סיבוב אגן כלפי חוץ