הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מסה מתקדם

ilusha

משתמש מתחיל
235
14
נק' מוניטין:
17
235
14
שלום!
כרגע אני על סייקל מסה..

המשולב טסט +טרן+ דיאנבול
אני בשבוע שביעי הטרן עומד ליגמר..
רוצה להכניס דקה.

טסט גרם בשבוע
טרן 300 בשבוע
דיאנבול 5 כדורים ביום עובר ל10

הכל נורא נראה משוגע.

אבל אני רוצה המלצה טובה..
האם כדי להכניס את הדקה
אם כן איזה כמות בשבוע

שלום!
כרגע אני על סייקל מסה..

המשולב טסט +טרן+ דיאנבול
רוצה להכניס דקה.

טסט גרם בשבוע
טרן 300 בשבוע

הכל נורא נראה משוגע.

האם כדי להכניס את הדקה
אם כן איזה כמות בשבוע
המלצה טובה?
1. לא להריץ דיאנאבול כל כך הרבה זמן (אתה כבר בשבוע ה-7, היית אמור להפסיק לפני שבוע או שבועיים, לפחות). ועוד רוצה להעלות מינון? ממש YOLO
2. סיים עם הטרן ו... זהו... עזוב אותך מננדורולון אתה מושבת פלאים גם בלי להרגיש
3. גרם טסט, במידה והחומר בדוס הנכון, זה מינון כבד ובהחלט נותן אימפקט.

סיים סייקל בלי תוספות

כמה התחלת? כמה עלית (משקל, א.ש)?
מה היו הסייקלים הקודמים שלך?
באיזה ברנד משתמש כרגע?
תופעות לוואי?

• פותח/ת השרשור
לא מושבת...
אני יודע מה זה השבתה..
לגבי הדיאנבול האמת מינון די נמוך לקחתי חבל שלא נתתי מינון גבוה יותר
מה הסיבה לא לקחת דקה?
עליתי 5 קילו זה מה שמעצבן בכל הסיפור
תופעות לוואי אגרסיות ברמות קשות!
וטיפה רגישות בפיטמות לוקח ארימידקב כל שלושה ארבעה ימים!

לא מושבת...
אני יודע מה זה השבתה..
לגבי הדיאנבול האמת מינון די נמוך לקחתי חבל שלא נתתי מינון גבוה יותר
מה הסיבה לא לקחת דקה?
עליתי 5 קילו זה מה שמעצבן בכל הסיפור
תופעות לוואי אגרסיות ברמות קשות!
וטיפה רגישות בפיטמות לוקח ארימידקב כל שלושה ארבעה ימים!
5 קילו זה מעט מאוד.
רק הנוזלים היו אמורים להעלות אותך בערך 5 קילו בשבוע-שבועיים הראשונים
אתה עושה משהו לא טוב - אולי תזונה, אולי החומרים לא בדוס, אולי שניהם.
לדעתי אין לך מה להתקרב לדקה אחרי טרן ועוד באותו הסייקל. רוצה תוצאות טובות יותר? לא עוד חומרים זה מה שיעשה, או עוד מינון. מה שיעזור זה אימונים נכונים ותזונה מותאמת.
אל "תצטער" על הדיבול. אם 5 כדורים (50 מ"ג) לא העיפו אותך, סימן שזה לא דיבול, אלא קמח טחון.

אולי הלקיחה של הארימידקס היא אובר עבורך, ופשוט ריסקת את האסטרוגן... וכך בפגעת בתוצאות האופטימליות לסייקל.

תעשה בדיקות דם לכל ל המדדים ההורמונלים, זו תהיה אינדיקציה טובה להאם בכלל להתחיל ארימידקס

• פותח/ת השרשור
ארימידקס נלקח רק בגלל רגישות
עשיתי סייקל חיטוב סיימתי עשיתי גשר טסט 500 במהלך 6 שבועות והתחלתי מסה יכול להיות בגלל זה?

כן כי החלטתי להמשיך! 😃
זה לא גשר
גשר זה מינון איפשהו סביב TRT
כל המטרה של גשר הוא להוריד לחץ מהמערכות ולתת לגוף להתאושש לקראת הבלאסט הבא
באם לא מבצעים זאת כראוי, הבלאסט הבא יהיה מועד לחוסר הצלחה בפוטנציאל הגדילה, אך לצד החרפת תופעות הלוואי פי כמה וכמה
אני בטוח שרמות המיוסטטין בגוף שלך מעיבות על הגדילה, למרות מינון טסט כה גבוה, ולצד יתר החומרים.

פשוט תעשה שיעורי בית קפדניים טרם ההחלטות, חבל שאתה במצב כזה

• פותח/ת השרשור
למה זה די נורמלי!
ראית אדם מתחרה עושה הפסקות...
ברור שאני עושה שיעורי בית
סתם רצית לשמוע על המלצות!
אבל סבבה לקחתי למונת ליבי

למה זה די נורמלי!
ראית אדם מתחרה עושה הפסקות...
ברור שאני עושה שיעורי בית
סתם רצית לשמוע על המלצות!
אבל סבבה לקחתי למונת ליבי
אם זה נורמלי עבורך, אז אני לא בסדר שטוען אחרת.
אה, וראית מישהו שמתחרה עושה הספקות, אחלה אינדיקציה ל.... כלום.
חבר, מנסים לעזור לך כאן.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאתה לא מנסה לעזור לי.
אתה צודק!
אבל יכול להיות לא תסכים איתי לגבי זה
אני חושב שמי שרוצה להגיע לרמה תחרותית צריך להמשיך ללא הפסקה בצורה הכי טובה שייש ולקחת בחשבון
שכן יכול להיות מכשולים לא נעימים בדרך אחרת לקחת סייקל אחד לשנה אתה מבלבל את הגוף!
ולא מגיע לשום מקום!

לא אמרתי שאתה לא מנסה לעזור לי.
אתה צודק!
אבל יכול להיות לא תסכים איתי לגבי זה
אני חושב שמי שרוצה להגיע לרמה תחרותית צריך להמשיך ללא הפסקה בצורה הכי טובה שייש ולקחת בחשבון
שכן יכול להיות מכשולים לא נעימים בדרך אחרת לקחת סייקל אחד לשנה אתה מבלבל את הגוף!
ולא מגיע לשום מקום!
יש לך בעיה בהבנת הנקרא?
מי דיבר על דרך אופטימלית.
אמרתי שהקרוז שלך הוא לא קרוז! הוא סייקל לכל דבר! ומטרת הקרוז היא.... קרא שוב את מה שרשמתי.
וסתם שתדע, אז כן, גם ה"רמה התחרותית" וכל אלו שרוצים לעבור "מכשולים לא נעימים" עושים קרוז על מינון ה ר ב ה יותר נמוך מ-500mg/wk.

• פותח/ת השרשור
כן.. אבל למה אתה פוגע? אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא דבר טיפה יותר נעים
אם לא בא לך לענות אתה לא חייב
יכול להיות שהבעיה היא בהסבר שלך.
על כל גוף דברים משפיעים בצורה שונה יש אנשים שהמינון של ה500 נמוך ויש אנשים שזה גבוה במקרה שלי הוא בסדר גמור!
לא הבנתי איך כל השיחה התגלגלה להבנת הנקרא..
אתה מנהל הפורום דבר יפה!
אלה אם כן אתה על טרן...
אני יבין.
ודבר נוסף אני מסכים איתך רק אם החומר הוא רפואי לתת כמות נמוכה יותר אם זה אנדרגראונד ללא שום ספק לתת 500
כי לא משנה מה יגידו אנדרגראונד זה חומר מעורבב ולא נקי בכלל
נתת תאוריה נורא בסיסית
בפועל רק מתאמן שיודע מה זה סטרואיד יכול לשלוט במינונים שמתאימים לו
במקרה שלי אני די שולט רק רציתי כמה דעות ולא שיגידו לי שייש לי בעיה בהנת הנקרא!

כן.. אבל למה אתה פוגע? אין לי שום בעיה בהבנת הנקרא דבר טיפה יותר נעים
אם לא בא לך לענות אתה לא חייב
יכול להיות שהבעיה היא בהסבר שלך.
על כל גוף דברים משפיעים בצורה שונה יש אנשים שהמינון של ה500 נמוך ויש אנשים שזה גבוה במקרה שלי הוא בסדר גמור!
לא הבנתי איך כל השיחה התגלגלה להבנת הנקרא..
אתה מנהל הפורום דבר יפה!
אלה אם כן אתה על טרן...
אני יבין.
ודבר נוסף אני מסכים איתך רק אם החומר הוא רפואי לתת כמות נמוכה יותר אם זה אנדרגראונד ללא שום ספק לתת 500
כי לא משנה מה יגידו אנדרגראונד זה חומר מעורבב ולא נקי בכלל
נתת תאוריה נורא בסיסית
בפועל רק מתאמן שיודע מה זה סטרואיד יכול לשלוט במינונים שמתאימים לו
במקרה שלי אני די שולט רק רציתי כמה דעות ולא שיגידו לי שייש לי בעיה בהנת הנקרא!
נשמע שאתה יודע מה אתה עושה, חבל שבאת להתייעץ כאן
לשאלתך אם להעלות מינונים/להוסיף חומרים/לעשות סייקל בתוך סייקל - תן תשובה לעצמך ובצע.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חבל שאתה מגיב ככה!
לא מקצועי,פוגע, מתנשא, תוקפני.
הייתי מבין אם יצרת את הפורום הזה ואתה מגיב ככה סבבה אבל וואלה לא נעים..
ולא חבל שבאתי להתייעץ כאן
כי חוץ ממך יש עוד אנשיפ שיכולים להגיב את דעתם במובן המקצעי ולא במובן המתנשא
מקווה שניפגש מתישהו כשאני יעמוד לידך תראה שעומד בחור שמבין עניין אבל אין לי שום בעיה להמשיך ללמוד ולשמוע דעות מאחרים

חבל שאתה מגיב ככה!
לא מקצועי,פוגע, מתנשא, תוקפני.
הייתי מבין אם יצרת את הפורום הזה ואתה מגיב ככה סבבה אבל וואלה לא נעים..
ולא חבל שבאתי להתייעץ כאן
כי חוץ ממך יש עוד אנשיפ שיכולים להגיב את דעתם במובן המקצעי ולא במובן המתנשא
מקווה שניפגש מתישהו כשאני יעמוד לידך תראה שעומד בחור שמבין עניין אבל אין לי שום בעיה להמשיך ללמוד ולשמוע דעות מאחרים
אילושה (כן?),

ראשית, תרגע מעט וקח את התגובות בפרופורציה.
אני, אישית, מתנצל וירטואלית מולך, באם חשבת שתגובותיי פוגעות, מתנשאות או כל דבר שלילי אחר.

שנית,
אתה בחור די עיקש בעניין הזה, ואתה חייב להבין זאת.
באת לכן להתייעיץ - כבר מעשה מבורך (מאוד!).
קח בחשבון שהתגובות עשויות להיות נוקבות, זה חלק מה"משחק".
עם זאת, למרות הגעתך לפורום, אתה די רוצה לשמוע שמה שאתה עושה זה בסדר/נכון/רצוי/אידיאלי.
ובכן, אני אהיה האחרון לתת כאן עצות שהמשתמשים רק "יאהבו" לשמוע, כי באם הם לא נכונות - אזי הן הרות אסון.

אתה צריך להבין, שירידה ל"גשר"במינון של סייקל, הוא לא גשר.
אתה יודע מי מרשה לעצמו לעשות "גשר" כזה "כבד"? אולי, אולי רק מתחרי ה-TOP באולימפיה, להם מאסת שריר נקיה כה גדולה, שהמינון הנ"ל הוא זה שמתחזק אותם. במבחיה תיאורטית-אידיאלית, קביעת מינון אידיאלי ל"גשר", יקבע על פי כמות מאסת שריר נקייה, קצת חילוף חומרים וגנטיקה. למשתמש הממוצע, בין אם הוא אפילו מתחרה פה בארצנו הקטנטונת, מינון של מעל 250mg/wk הוא בגדר הלא-סביר. כל מה שביקשתי להמחיש לך הוא, שיש סיכוי סביר שה"גשר" ה"כבד" שלך, גרם, פשוט, לטריגר לעצירת הגדילה בסייקל הנוכחי שלך, וזה הגיוני בהחלט (למרות שחוסר הגדילה עשוי לנבוע מעוד גומרים, כמו תזונה או אימונים לא אידיאלים למשל, שכבר ציינתי כאפשרות).

שלישית,
טענתך כי נלקחו 500mg כי מדובר בחומר אנדרגראונד שבטח מדולל, זו טענה לא נכונה מראש לטעון. אם כך, מדוע בסייקל עצמו עשית "רק"
300mg/wk טרן? אני מתייחס לאנדרגראונד כמינון הנקוב, כל עוד לא הוכח אחרת. להריץ 1g טסט ולחשוב שאתה מריץ, נאמר, רק 500mg,כי מדובר באנדר, זה מחשבה שגויה מראש. מתכננים סייקל ובונים מינונים לפי כמות תיאורתית קיימת, ולא מה שנדמה לך.

רביעית,
נאמר לך שלא כדאי לשלב דקה עם תום השימוש בטרן.
בכלל, בניית סייקל צריכה להיות מבוססת הגיונית לטווח הארוך.
אנשים שנכנסים לסייקל רציני, בין אם ארוך מאוד (מעט 12-16 שבועות) או כזה הנחצה בגשר (בלאסט וקרוז), חייבים לדעת מה הם יקחו, כמה, מתי ואיך. תכנון צריך להיות מגובה במדע מוכח, ניסיון וכל זאת אל מול המטרות. להחליט שבא לך לגדול עוד, ובגלל זה להכניס ננדרולון ("דקה"), היא שליפה מהמותן, חסרת טעם והבנה. מה ה"דקה" יעזור לך, במידה והגוף כבר רווי מהגדילה והמיוסטטין בשמיים? ירידה לקרוז או הפסקת הסייקל ויציאה ל-PCT תהווה את המעשה הנכון לעשות, וזאת ציינתי כבר למה.

חמישית,
גם תגובות אחרות של אנשים כאן בפורום, כנראה ויסכימו עם דעתי ודרכי. לא, אני לא רומז שאני "כל יכול ומבין הכל", ממש לא. מכל מלמדי השכלתי, כמו שאמרתי. אבל היי, לפי מה שאתה מתאר, אין מנוס! עשית מספר טעויות בדרך, רק בשם ה"גדילה בכל מחיר ולא משנה מה". העניין של הדרך שבחרת היא רחוקה מהאופטימליות הכללית שכל משתמש צריך לדעת.

בנימה אישית,
אתה יכול לתקן כל דבר שנעשה, למרות שלא ניתן להחזיר את הזמן אחורה, אני מקווה שתלמד שתכנון סייקל, מינונים, זמן שימוש ותוצאות לעתיד הינו דבר חשוב שחייבים לעשות מראש. בנוסף, התבססות על חומרים טובים (גם מעולם ה-UG יש) ויציאה מהנחה שהמינון הנקוב הוא הנכון, זה מה שצריך להתייחס אילו כהוויתו. ולבסוף, תמיד כדאי להתייעץ כאן טרם תחילת הסייקל.

מקווה שאתה לוקח את דברי בצורה מכובדת ומבין שאני כאן כדי לייעץ ולעזור.
שוב, סליחה אם נפגעת - זו ממש לא הייתה הכוונה

נערך לאחרונה:
שלום!
כרגע אני על סייקל מסה..

המשולב טסט +טרן+ דיאנבול
רוצה להכניס דקה.

טסט גרם בשבוע
טרן 300 בשבוע

הכל נורא נראה משוגע.

האם כדי להכניס את הדקה
אם כן איזה כמות בשבוע
אם כבר עדיף npp, ובכל מקרה הייתי מצטייד בטרן וממשיך עד שבוע תשיעי.

אילושה (כן?),

ראשית, תרגע מעט וקח את התגובות בפרופורציה.
אני, אישית, מתנצל וירטואלית מולך, באם חשבת שתגובותיי פוגעות, מתנשאות או כל דבר שלילי אחר.

שנית,
אתה בחור די עיקש בעניין הזה, ואתה חייב להבין זאת.
באת לכן להתייעיץ - כבר מעשה מבורך (מאוד!).
קח בחשבון שהתגובות עשויות להיות נוקבות, זה חלק מה"משחק".
עם זאת, למרות הגעתך לפורום, אתה די רוצה לשמוע שמה שאתה עושה זה בסדר/נכון/רצוי/אידיאלי.
ובכן, אני אהיה האחרון לתת כאן עצות שהמשתמשים רק "יאהבו" לשמוע, כי באם הם לא נכונות - אזי הן הרות אסון.

אתה צריך להבין, שירידה ל"גשר"במינון של סייקל, הוא לא גשר.
אתה יודע מי מרשה לעצמו לעשות "גשר" כזה "כבד"? אולי, אולי רק מתחרי ה-TOP באולימפיה, להם מאסת שריר נקיה כה גדולה, שהמינון הנ"ל הוא זה שמתחזק אותם. במבחיה תיאורטית-אידיאלית, קביעת מינון אידיאלי ל"גשר", יקבע על פי כמות מאסת שריר נקייה, קצת חילוף חומרים וגנטיקה. למשתמש הממוצע, בין אם הוא אפילו מתחרה פה בארצנו הקטנטונת, מינון של מעל 250mg/wk הוא בגדר הלא-סביר. כל מה שביקשתי להמחיש לך הוא, שיש סיכוי סביר שה"גשר" ה"כבד" שלך, גרם, פשוט, לטריגר לעצירת הגדילה בסייקל הנוכחי שלך, וזה הגיוני בהחלט (למרות שחוסר הגדילה עשוי לנבוע מעוד גומרים, כמו תזונה או אימונים לא אידיאלים למשל, שכבר ציינתי כאפשרות).

שלישית
טענתך כי נלקחו 500mg כי מדובר בחומר אנדרגראונד שבטח מדולל, זו טענה לא נכונה מראש לטעון. אם כך, מדוע בסייקל עצמו עשית "רק"
300mg/wk טרן? אני מתייחס לאנדרגראונד כמינון הנקוב, כל עוד לא הוכח אחרת. להריץ 1g טסט ולחשוב שאתה מריץ, נאמר, רק 500mg,כי מדובר באנדר, זה מחשבה שגויה מראש. מתכננים סייקל ובונים מינונים לפי כמות תיאורתית קיימת, ולא מה שנדמה לך.

רביעית,
נאמר לך שלא כדאי לשלב דקה עם תום השימוש בטרן.
בכלל, בניית סייקל צריכה להיות מבוססת הגיונית לטווח הארוך.
אנשים שנכנסים לסייקל רציני, בין אם ארוך מאוד (מעט 12-16 שבועות) או כזה הנחצה בגשר (בלאסט וקרוז), חייבים לדעת מה הם יקחו, כמה, מתי ואיך. תכנון צריך להיות מגובה במדע מוכח, ניסיון וכל זאת אל מול המטרות. להחליט שבא לך לגדול עוד, ובגלל זה להכניס ננדרולון ("דקה"), היא שליפה מהמותן, חסרת טעם והבנה. מה ה"דקה" יעזור לך, במידה והגוף כבר רווי מהגדילה והמיוסטטין בשמיים? ירידה לקרוז או הפסקת הסייקל ויציאה ל-PCT תהווה את המעשה הנכון לעשות, וזאת ציינתי כבר למה.

חמישית,
גם תגובות אחרות של אנשים כאן בפורום, כנראה ויסכימו עם דעתי ודרכי. לא, אני לא רומז שאני "כל יכול ומבין הכל", ממש לא. מכל מלמדי השכלתי, כמו שאמרתי. אבל היי, לפי מה שאתה מתאר, אין מנוס! עשית מספר טעויות בדרך, רק בשם ה"גדילה בכל מחיר ולא משנה מה". העניין של הדרך שבחרת היא רחוקה מהאופטימליות הכללית שכל משתמש צריך לדעת.

בנימה אישית,
אתה יכול לתקן כל דבר שנעשה, למרות שלא ניתן להחזיר את הזמן אחורה, אני מקווה שתלמד שתכנון סייקל, מינונים, זמן שימוש ותוצאות לעתיד הינו דבר חשוב שחייבים לעשות מראש. בנוסף, התבססות על חומרים טובים (גם מעולם ה-UG יש) ויציאה מהנחה שהמינון הנקוב הוא הנכון, זה מה שצריך להתייחס אילו כהוויתו. ולבסוף, תמיד כדאי להתייעץ כאן טרם תחילת הסייקל.

מקווה שאתה לוקח את דברי בצורה מכובדת ומבין שאני כאן כדי לייעץ ולעזור.
שוב, סליחה אם נפגעת - זו ממש לא הייתה הכוונה
תגובה לעניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית