הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בקרסול

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
בן 18, ראשית חשוב לי לציין שאני כבר לא מתאמן בחדר כושר, אז הפציעה ככל הנראה לא קשורה לאימוני כוח.

לאחר שרצתי כמה חודשים באופן קבוע, שיחקתי 3 פעמים בשבוע(לא יום אחרי יום) כדורסל.
בגלל שיש לי פלטפוס, כשאני שיחקתי עם נעלי כדורסל בעבר כאבו לי הברכיים, אז שיחקתי עם נעלי ריצה עם תמיכה לקשת.
כל השבוע הכל היה בסדר, שום דבר לא כאב(גם לא במהלך המשחקים).
לאחר המשחק האחרון(השלישי בשבוע, הוא לא היה אינטנסיבי בצורה יוצאת דופן) הלכתי לרכב, נהגתי הביתה ובהליכה מהרכב לבית התחילו כאבים חזקים מאוד בקרסול. חבשתי, נחתי שבועיים- שבועיים וחצי(הכאבים בהליכה פסקו אחרי יום, השארתי את התחבושות שלושה ימים) ועכשיו חזרתי לרוץ. תחילת הריצה, למרות החימום המאוד ארוך שאני עושה(מתיחות דינמיות, סיבובי מפרקים וגם הליכה מהירה לפני הריצה הקלה שבהתחלה) כואב לי נורא בקרסול, בדיוק אותו כאב שהיה אז. עובר לי אחרי מאתיים שלוש מאות מטר, ולא חוזר כל הריצה(רץ 3 קילומטר בקצב קל, בעיקר כי אני מפחד שיחזרו הכאבים). ככה רצתי פעמיים, בשניהם קרה אותו דבר בדיוק.
-חשוב לציין שלא דרכתי לא טוב על הרגל במהלך המשחק

אני די אובד עצות, כי מצד אחד הכאבים בתחילת הריצה הם חזקים, אבל לאחר כמה מאות מטרים עוברים לחלוטין... מה גם שאני לא בטוח איך להמשיך מכאן, אם נקעתי תקרסול או לא, אם לרוץ עם תחבושת או לא ומה בדיוק צריך לעשות.

תודה רבה מראש, והמשך יום נעים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית