הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דו״ח ניסוי בכימיה

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
היי,אני עדיין גרוע בכימיה(לבינתיים)..
אני לא יודע למה אבל כולם מקבלים 60 בדוחות ניסוי,יש דברים שאני לא מבין למה מצפים שאני אדע אותם,לדוגמה למה לגופרית אין תכונה פרומגנטית(אני יודע שנגיד לברזל היונים המגנטיים מוסיפים לחיוביות של המגנטיזציה רק חבל שאני לא מבין מה זה אומר).
בשאלת חקר היא כתבה לי זה אמור להיות משפט הצהרתי ולא להתחיל במילת שאלה הבעיה שהיא לא נותנת דוגמה אז אני לא יודע מה לכתוב.
מישהו מכיר את הניסוי של דירוג טמפ רתיחה של 3 נוזלים לא ידועים?

,לדוגמה למה לגופרית אין תכונה פרומגנטית
אני לא מבין, בישביל מה יש לך מורה?
בשאלת חקר היא כתבה לי זה אמור להיות משפט הצהרתי ולא להתחיל במילת שאלה הבעיה שהיא לא נותנת דוגמה אז אני לא יודע מה לכתוב.
מה? בחיים לא שמעתי על דבר כזה. שאלת חקר צריכה לכלול את מילת השאלה ושני המשתנים.

מה שכתבת על הברזל הוא לא הסבר מלא. ברזל היא מתכת עם הרבה אלקטרונים חופשיים שלא קשורים אחד לשני .

גופרית היא אל מתכת שמופיעה בטבע במולקולות אז כל האלקטרונים בקליפות שלה תמיד תפוסים בזוגות . אתה צריך הרבה אלקטרונים בודדים בשביל שחומר יוכל להיות מגנט.

נשמע שנפלת על מורה לא משהו.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין, בישביל מה יש לך מורה?

מה? בחיים לא שמעתי על דבר כזה. שאלת חקר צריכה לכלול את מילת השאלה ושני המשתנים.
אני אלך לשאול אותה היום למה היא מתכוונת

מה שכתבת על הברזל הוא לא הסבר מלא. ברזל היא מתכת עם הרבה אלקטרונים חופשיים שלא קשורים אחד לשני .

גופרית היא אל מתכת שמופיעה בטבע במולקולות אז כל האלקטרונים בקליפות שלה תמיד תפוסים בזוגות . אתה צריך הרבה אלקטרונים בודדים בשביל שחומר יוכל להיות מגנט.

נשמע שנפלת על מורה לא משהו.
אתה מתחיל שאלת חקר עם מילת שאלה?
ולכל המתכות יש אלקטרונים חופשיים?

אין לי שמץ לגבי שאלת החקר...

מתכת היא חומר שהאלקטרונים בקליפות החיצוניות שלו לא קשורים לאטום בודד. במצב הזה הם מתנהגים כאילו שהם חופשיים חוץ מזה שיש להם טווחי אנרגיה אסורים מסוימים...

אני לא רוצה להכנס לזה זה קצת מסובך.

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע למה נרגילה גורמת לתחושת נמנום? (שאלה שהייתה לי היום במבחן בביולוגיה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית