הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכס

levitate

משתמש מתחיל
34
1
נק' מוניטין:
1
34
1
אני רוצה להזמין חגורה והיא עולה 70 דולר ועם משלוח זה עובר את ה 75
אני אשלם מכס? ואם כן כמה בערך?

אם בחשבוניות דמי המשלוח מצויינים בנוסף לעלות המוצר וסכומם עובר את ה75 דולר תשלם מכס

אם בחשבוניות דמי המשלוח מצויינים בנוסף לעלות המוצר וסכומם עובר את ה75 דולר תשלם מכס
לא הוא לא!
הוא משלם רק על המוצר עצמו מכס.
הדמי משלוח לא קשור למכס!
הנה זה מאתר המכס

יבוא משלוח שערך הטובין הכלולים בו הינו עד 75$
משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא.
הפטור אינו חל על מוצרי טבק, כוהל ומשקאות משכרים.
ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.

לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65 דולר ודמי המשלוח החלים הם בסך 20 דולר (סך כולל של 85 דולר) – עדיין יהיה פטור מתשלום מסים על הטובין.

לתשומת לב:
שתי חבילות או יותר שיישלחו מאותו ספק לאותו לקוח בהפרש של עד 72 שעות, ייחשבו כמשלוח אחד שפוצל, ומסי היבוא יחושבו לפי ערכם הכולל של כל הטובין יחד.

לזה התכוונתי , למה לתקוף ?
צריך להראות להם (ע"י חשבונית) שהמוצר באמת עולה פחות מ75 והמשלוח העלה את המחיר למעל 75$ והוא יהיה פטור מתשלום

לזה התכוונתי , למה לתקוף ?
צריך להראות להם (ע"י חשבונית) שהמוצר באמת עולה פחות מ75 והמשלוח העלה את המחיר למעל 75$ והוא יהיה פטור מתשלום
דבר ראשון לא תקפתי . סימן קריאה לא אומר שתקפתי פשוט תיקנתי אותך ורציתי להדגיש שאני בטוח במאה%.
דבר שני אני לא חושב שאתה צריך להצטדק ולהגן על עצמך להפך להגיד שטעית יוציא אותך יותר אנושי. אתה רשמת
"מעל 75$ כולל עלות משלוח יגבו ממך תשלוםן"
ועכשיו תיקנת את עצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית